View Full Version : Дайте мнение за това-до всички Плевенчани
Жена ми иска Пунто и харесах едно,не ще да чуе за дизел иска бензин :twisted: :twisted:
Искам да помоля някой от Плевен ако може да отиде да разгледа колата и да каже дали има смисъл да бия път до там :wink: http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11186224757425077&f1=details
Ех що не се обади няколко дена по-рано, щях да я погледна, ама сега... Всепак разбери коя е автокъщата, ако е някоя от тия, дето трябва да се избягват, ще ти кажа.
Количката изглежда добре,ама това масло,където е текло... :?
RoMeO_156_GTA
24-08-2007, 16:07
Това масло от снимката да му е проблема :roll: И при мен е доста омаслено положението там ,понеже една свястна гарнитура не се намери :twisted: и си се омаслява :? Вкарвай жената в правата вяра :twisted:
Инъче в Плевен имат добри автокъщи ,познати са си вземали коли от там на приемливи цени и са доволни :D
Като за обява изглежда интригуващо :) особено, като се има предвид, че може да го купиш и за 6'000лв. :lol:
Това масло от снимката да му е проблема :roll: И при мен е доста омаслено положението там ,понеже една свястна гарнитура не се намери :twisted: и си се омаслява :? Вкарвай жената в правата вяра :twisted:
Инъче в Плевен имат добри автокъщи ,познати са си вземали коли от там на приемливи цени и са доволни :D
Ами така е.И на мойта баба и тече масло от там...и вече се отчайвам,че може по някакъв начин това да се отстрани.Когато търсихме кола сигурно 30 Пунта сме прегледали и на всичките им течеше масло от тази скапана гарнитура!
По темата...колата наистина изглежда добре,дано само това да и е проблемът! :wink:
Днес евентуално Боби 33 ще я погледне колата защото ше ходи до Плевен.Иначе ме интересува дали е на тези километри защото искам да взема кола на малко км.Това естествено ще се разбере ако колата е хубава отивам с Бобо закачаме я и ще си покаже :wink: :wink:
75 2.0 turbo
25-08-2007, 21:30
остаи жената с фолксвагена бе... поне ще си имате една наистина надеждна кола :lol: сеа не ти стига фиата с лупите ам и пундек искаш 8)
остаи жената с фолксвагена бе... поне ще си имате една наистина надеждна кола :lol: сеа не ти стига фиата с лупите ам и пундек искаш 8)
Тя си го иска бре,не съм аз :twisted: :twisted: иначе може да намериш между другото на някой да продадем полото :wink: :wink:Иначе се оказа че тва в Плевен не е много хубаво :wink:
А от коя автокъща точно беше?
Незнам колегата Боби 33 ходи да го гледа :wink:
75 2.0 turbo
28-08-2007, 20:51
а каква е цената на полото :?: и къде са ми снимките :?: засрами се обещал си ми ги от........ :twisted:
и къде са ми снимките
шошошошошошо аз съм ги дал на брадчедка ти на дииск да ви ги прати преди много време :twisted: :twisted: А на Полото ше му искаме около 6000 с договаряне естествено :wink: