Log in

View Full Version : централното на шофьорската врата отказа ???

J_I_V_K_O
27-08-2007, 22:29
та както сочи заглавието, както си заключих вратата най-спокойно след 10 мин отивам вкарвам ключа завиртам и... НИЩО завъртам пак, пак нищо. Отидох до "съседната" врата и си отключих като първият пич и то и двете врати... по същият начин и с заключването... нестава от моята врата, какъв да е проблема ? а и имам чувството че ключът не се върти до край, но може и така да ми се струва... ПЛС савети утре ще разглабям... :evil:

J_I_V_K_O
28-08-2007, 01:35
е ок де 18 гледания, и нито едно мнение... май ще се мъча сам

piqnica
28-08-2007, 12:05
Отвори вратата може да се е разкачило нещо отвътре :roll: И при мен се случи подобно нещо само, че с другата врата , не се отключи (с аларма и центр. съм), но после се оправи само, ако е на 2 части централното, много често се разкачат винтчетата и трябва да ги хванеш наново.При теб не знам как е.

J_I_V_K_O
28-08-2007, 13:31
Отвори вратата може да се е разкачило нещо отвътре :roll: И при мен се случи подобно нещо само, че с другата врата , не се отключи (с аларма и центр. съм), но после се оправи само, ако е на 2 части централното, много често се разкачат винтчетата и трябва да ги хванеш наново.При теб не знам как е.разглобих я нищо не се е разкачило, но като вкарам ключа и завъртя несе мърда пластмасовата щанга която бута централното, от което иде реч че съм за нова ключалка, е взел съм само че ключаря е обедна почивка и ще ходя после да ми настрои новата ключалка по моят си ключ, мерси все пак

JORDI
28-08-2007, 13:57
Отвори вратата може да се е разкачило нещо отвътре :roll: И при мен се случи подобно нещо само, че с другата врата , не се отключи (с аларма и центр. съм), но после се оправи само, ако е на 2 части централното, много често се разкачат винтчетата и трябва да ги хванеш наново.При теб не знам как е.разглобих я нищо не се е разкачило, но като вкарам ключа и завъртя несе мърда пластмасовата щанга която бута централното, от което иде реч че съм за нова ключалка, е взел съм само че ключаря е обедна почивка и ще ходя после да ми настрои новата ключалка по моят си ключ, мерси все пак
Колега защо не си монтираш дистанционно,решаваш си проблема с ровичкане по външните ключалки! :idea: Една евтина аларма с дистанционно е не повече от 80 лв. :!: :lol:

J_I_V_K_O
28-08-2007, 14:04
да реил съм го но искам Ето такъв (http://cgi.ebay.com/Funkfernbedienung-Klappschluessel-Alfa-Romeo-145-146-147_W0QQitemZ330156350220QQihZ014QQcategoryZ14265Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem) да ми е ключът, а за сега немога да намеря такъв згъваем ключ на който и да са копчетата за централното и чипа за имонбилаизера :) ам съм тъп и упорит и ще продълйавам да търся :lol:

J_I_V_K_O
28-08-2007, 19:53
ЕВРИКА... най-после я оправих една нова ключалка за 10 лв пререждане за старият ключ 12 лв и 2 лв за пласт масовата щанга която е свързана за централното чрез ябълкови съединения, и ако ви се наложи да ги махате внимаваите! Всичко е от пластмаса аз вече счупих една щангичка щото се махат адски гадно... ето една снимка за тези който незнаят за какво говоря...
Ако сметнете за редно трийте темата :)