View Full Version : И аз съм вече с Алфа
От днес вече съм собственик на Alfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г. Утре ще кача и малко снимки.
Първите ми впечатления са, че италианците са изпипали някои работи, но сякаш са си спестили от други :D Като цяло обаче съм доволен. :)
Добро впечатление ми направи форума и повечето хора в него, та се надявам да получа помощ при нужда и да съм полезен с каквото мога :)
J_I_V_K_O
27-08-2007, 22:44
Честито колега, да си я натискаш със здраве и безаварийни километри :)
Да е здрава и послушна ! Свиквай с италианците ! Не са педантични, но имат чар 8)
Какво не са педантчни те са направо антилогични. :D
trustworthy
28-08-2007, 10:43
Какво не са педантчни те са направо антилогични. :D
...просто вери нетипични
Честито колега, добре дошъл! Да си я караш с кеф и ще си помагаме взаимно!
mitio_man
05-09-2007, 16:19
честито колега.да си я караш със здраве :)
RaggaJungle
05-09-2007, 20:09
честиото и от мене, че как няма да си помагаме гледай колко АЛФА ФЕНОВЕ сме се насабрали :mrgreen: :spiteful: :spiteful: :spiteful: :D
Честито и от мен,
аз съм нов и още ми помагат :D , ама един съвет ще ти дам:
ЧЕТИ ФОРУМА ПРЕДИ ДА НАПРАВИШ КАКВОТО И ДА Е, ЗА ДА НЕ СЪЖАЛЯВАШ ПОСЛЕ КАТО МЕН !!!
В КАТ, като я регистрирах един дойде с Алфа 145 и ми каза:
Извинявай, за тези пари голф или астра да си купя ?!?!?
п.п. Гледам си се запознал вече с условията :D
Честито и от мене. И да знаеш, че повече от 185км/ч не вдига.
RaggaJungle
05-09-2007, 23:15
Честито и от мене. И да знаеш, че повече от 185км/ч не вдига.
моята на 6000 оборота е на 195км/ч и има невероятно добро поведение на пътя, ама както и да, не се хваля само отбелязвам :D :D :D тези киломтри съм ги вдигал само по магистрала само за да пробвам возилото :D :D иначе съм твърдо за безопасното каране :!: :!: :!: :wink:
Честито да си я караш със ЗДРАВЕ :wink:
евала !!! и звънкай ако има нещо :) в неделя има среща м/у другото :D