View Full Version : Алфа 33 Кабрио
vikoalfa
28-08-2007, 22:52
Искам да попитам :?:
Заводски ли има такава или самоделка :?:
Ако е самоделка дали може една такава да се узакони и как :?:
Иначе идеята :idea: е има отдавна ама...
Ето малко повече снимки:
http://www.spideralfaromeo.it/schede/1994cabrio33.htm
Ами аз лично не съм чувал да има заводска 33 кабрио.Но от друга страна колата изглежда перфектно направена,което ми се струва,че е трудно да се направи като самоделка.Въпроки че с мерак всичко става.Да пояснат по-знаещите,защото и на мен ми е интересно дали Алфа не са направили кабриото за някой юбилей и в малко бройки например. :wink:
EDIT:Ето още няколко снимки. :wink:
Ако е самоделка, някой ноже ли да ми каже дали и 156 може да се направи кабрио. Яко съм и навит на мойта....... :lol:
всичко може да се направи от всяка кола,въпрос на пари е и точните хора
Парите са по - лесни за намиране от точните хора.......
Ако имаш някакви идей къде могат да ми направят кадърно колата - свиркай, че нещо много съм се запалил...... :D
Парите са по - лесни за намиране от точните хора.......
Ако имаш някакви идей къде могат да ми направят кадърно колата - свиркай, че нещо много съм се запалил...... :D
незнам дали в БГ някой ще ти помогне,не че няма кадърни хора ноооо все имам "едно на ум" иначе съм гледал какви ли не трансформации на коли и няма невъзможни неща,камо ли една кола кабрио да се направи
Да, и аз съм гледал Pimp My Ride и там правят чудеса, ма тва се случва на няколко хиляди километра от тук, за жалост! :cry:
иначе много ми се иска да си намеря къде да я пипнат малко....
правенето на кабрио което няма да се разпадне не става само с флекс и кит за съжаление
Точно там е работата - ня може всеки да ти пипа колата и след това да очакваш да е здрава.....
П.П. Аз искм да ми я направят грамотно!!!
абе аз имам едно флексче :D :D :D , кита от тебе.
RoMeO_156_GTA
29-08-2007, 12:57
Чувал съм че във Варна правят такива трансформации - оставяш си колата и ти връщат кабрио :shock: Някой ако е чувал да каже :roll:
При заводските кабриолети има допълнителни греди против усукване на купето... Според мен дори слагането на турбо би било по-лесно от трансформирането на седан в кабрио... Е всичко зависи от това дали искаш да продължиш да си караш колата или само да я возиш на камиони до различните изложения където хората да й се радват...
J_I_V_K_O
29-08-2007, 15:08
При заводските кабриолети има допълнителни греди против усукване на купето... Според мен дори слагането на турбо би било по-лесно от трансформирането на седан в кабрио... Е всичко зависи от това дали искаш да продължиш да си караш колата или само да я возиш на камиони до различните изложения където хората да й се радват...
колега не всички заводски кабриолети с мек гюрук са с греди против осукване давам ти пример с рено 19... според мен тази алфа е лимитиран модел ам си е фабрична ;)
J_I_V_K_O
29-08-2007, 15:12
а и 33-ките не са ли с по 4 врати ? а тази тук има 2 и то доста големички... а и задните седалки като гледам са типично тесни за тези аФтомобили
според мен тази алфа е лимитиран модел ам си е фабрична ;)
аз па си мисла дека само така си мислиш :lol:
J_I_V_K_O
29-08-2007, 15:17
еми да намерим снимки или малко повече инфо и ше се съглася че е правена в някой "гараж" ;)
а и 33-ките не са ли с по 4 врати ? а тази тук има 2 и то доста големички... а и задните седалки като гледам са типично тесни за тези аФтомобили
всичко се прави колега,да не ти търся онази волга дето ненормалните руснаци я бяха "пипали" -с 2 врати снишен таван и т.н.
всичко се прави колега,да не ти търся онази волга дето ненормалните руснаци я бяха "пипали" -с 2 врати снишен таван и т.н.
то на оная волга от волга е само емблемата май ако и тя не е правена :wink:
http://www.autoreview.ru/new_site/year2 ... /volga.htm (http://www.autoreview.ru/new_site/year2001/n08/volga/volga.htm)
J_I_V_K_O
29-08-2007, 15:26
ок де ами това макетче ?
немисля че е правени спец за една кола :)
айде да се не карате те какво пише на сайтчето:
The 33 cabrio has been introduced to the motor show of Bologna of 1994. The plan, supported from the Autooggi review, has been realized from the Engalcar auto body of Milan with the collaboration of Fiat. The base is 33 green four-leaf clover to integral traction, the motor is 1,7 boxer 16 valves that distribute 133 cv. The line of the 33 has been maintained, and perfected with a space you cover capote, the seats of the Sparco gives to an image much sportswoman.
J_I_V_K_O
29-08-2007, 15:34
ние не се караме :)
J_I_V_K_O
29-08-2007, 16:13
...
PEPI-2ALFA
29-08-2007, 20:11
а и 33-ките не са ли с по 4 врати ? а тази тук има 2 и то доста големички...
Е тук според мен е "ключа от палатката". Ако вратата е голяма ,колкото заводската , може и да е самоделка. Задна врата лесно се маха , ама да направят по-голяма предна ,значи да "издърпат" назад и колонката ,което ми се струва доста по-сложно.
Не съм и предполагал че има такова животно :D :D Много е красива супер е!!!