PDA

View Full Version : Грамотност и има ли почва у ... КАТ?

Dodo 155
29-08-2007, 18:20
Оставям на Ваша преценка и коментар следния ред:
http://dnes.dir.bg/2007/08/29/gallery2047999_0.html

Посмейте се и помислете до къде сме я докарали :!: :roll:

Аз лично не искам да коментирам, защото ще бъда безсрамно циничен :evil:

СРАМОТА :!: :!: :!:

75 2.0 turbo
29-08-2007, 21:12
чак ми е трудно да повярвам че може да има толкова неграмотен народ :lol: аз толкова грешки и да се мъча няма да допусна вероятно 8)

Tinoto
29-08-2007, 22:36
Ми по-вероятно принтера им не е много кирилизиран :idea:

vikoalfa
29-08-2007, 23:13
Ми по-вероятно принтера им не е много кирилизиран :idea:
Ама грешките са си правописни :lol: :lol: :lol:

JORDI
30-08-2007, 00:50
И полиция и прокуратура са си за резил! Онзи ден писаха за пиян прокурор кара и блъска кола,а днес чух че корумпиран полицай краде документи от следствието и така сме тук в България :!: 8)
Няма на кого да се разчита вече :( :( :( :!:

blank_jack
30-08-2007, 01:34
за какво им е да могат да пишат - те и без т'ва умение могат да паркират паяк на оживен булевард и да блокират движението за да изкарат 20 лева!

Iltcho
30-08-2007, 12:04
...а днес чух че корумпиран полицай краде документи от следствието и така сме тук в България :!:

Това не е единственото. Преди седмица дисциплинарно уволниха полицай от Враца, който по време на изпълнението на служебно задължение (спрял МПС за проверка на документи) отнема противозаконно КРЕДИТНА КАРТА, след което се възползва от нея теглейки 2 пъти суми по 400 лв - вечерта след дежурство и на другата сутрин. Бил е наблюдателен, още по време на проверката, когато открива кредитната карта в подаденото тесте документи - ПИН кода е бил записан на гърба и...

Нагледал съм се на такива ... бем ти заеби...

MrX
30-08-2007, 12:51
много е лесно да се присмива човек на другите без да гледа собствените си бакии.Да не вадя примери от форума как името на държавата ни се пише "балгариа",как се пише "в форума" и т.н. А не е зле и да помислите , че това са табели, не ръкописни драсканици и са првени в "едикое си" рекламно студио за някакви стотинки,поради липса на бюджет.Да,жалко е да се виждат подобни картинки в държавни учреждения ноооо.....

bass
30-08-2007, 13:19
много е лесно да се присмива човек на другите без да гледа собствените си бакии.
Ми то нееднократно се е случвало на разни хора да не им стигне търпението да четат кретенски текстове из форума и са обръщали внимание на авторите. Резултатът обикновено варира от "Абе тва да не е форум за български език и литература" до мълчаливо изнасяне в друга посока :-)
Мисълта ми е, че е добре да се обръща внимание на такива неща независимо къде се срещат. Не ми се говори направо какъв бълагрски език говорят редица видни политици (и не, не са само тези с "алтернативните" религии). Татяна Дончева, кандидат-кмет - смръъъъът! Ми "диалектите са богатсвото на българския език", както знаем, ама тия не са ли чували за официално-делови, разговорен и т.н. стилове и кой кога се ползва...? баси...
А тия бележки в КАТ никой не им ги е правил - сами са ги изпердашили...

lyuli
30-08-2007, 13:53
А тия бележки в КАТ никой не им ги е правил - сами са ги изпердашили...

да и сигурно като им се каже че са неграмотни ще излязат с довода - "еми спестили сме пари на данакоплатците и за това не сме ги направили в рекламно студио"....

жалка работа....

trustworthy
30-08-2007, 16:47
...Бил е наблюдателен, още по време на проверката, когато открива кредитната карта в подаденото тесте документи - ПИН кода е бил записан на гърба и...

A този, който си е написал ПИН-кода на гърба на картата според мен заслужава награда за оригинално хрумване :lol: