View Full Version : Чип на ТС2.0 от Диджитал
Здравейте,
Надявам се, няма да приемете това съобщение за скрита реклама на Диджитал Тунинг.
Някой от вас правил ли е този чип и вижда ли много смисъл в него?
Има ли значителна промяна в разхода на гориво тъй като не е посочена?
Възможно е, тази тема да е била обсъждана и преди, но не успях да намеря нищо през търсачката.
Благодаря предварително на всички!
P.S. Нещо не мога да кача файла. Дава следната грешка
"Грешка при ъплоудването: Не може да се качва на ./files/dt_203.jpg."
WhitePower
30-08-2007, 10:38
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=13843
така завърши анкетата ми за чипове
имахме тука спорове с разни колеги от форума за чиповете
ама не видях никаде конкретно инфо за чиповете
така че събери си информацията и сам си реши
начи пич, тоа тип вайт повер знае само се вре къде не му е работа.
Незнам за други ма аз личн о съм си цакал 622 лева в дигитал и после мина през бате Бобо и нещата се наредиха. Сега вече са други нещата и цените. Няма какво дтуго да говорим.....
доста дебело ми излиза тая софия иначе бая се надъхах да отида при бобо за чипче
75 2.0 turbo
31-08-2007, 10:55
доста дебело ми излиза тая софия иначе бая се надъхах да отида при бобо за чипче
ем обади му се да ти го прати по еконта ве :lol:
WhitePower
31-08-2007, 15:41
Абе Нео, Адвокате
Тебе нали те питах нещо и не ми отговори
Защо пак си отваряш устата??? Замалчи веднъш за винаги!
Хем си некомпетентен, хем неразбираш и пак лаеш
опитвам се да спазя добрия тон но с тебе маи е невазможно
Пратил съм на човека линка с анкетата
както се вижда от нея Бобо е сложил 11 чипа - което не е малко( (което е в негов плюс) , но както и написах не дава никакви характеристики за това какво прави което е в негов минус
За това той сам си е решил да е така
За това съм написал на човека да си събере инфото което му трябва и сам да реши каде да отиде.Има много теми за чипове нега прочете и тогава
Novachev
31-08-2007, 16:13
Може ли така да се монтира чипа не е ли нужно донастройване когато вече е монтиран на колата
75 2.0 turbo
31-08-2007, 21:57
Може ли така да се монтира чипа не е ли нужно донастройване когато вече е монтиран на колата
не е нужно донастроиване при неговото ЕКУ (разбираи лампова електроника :lol: ) но в краина сметка не е нещо с което може да се справи човек без опит :wink:
WhitePower
31-08-2007, 22:00
тези който взимат много пари ти насройват колата спрямно това какво искаш
а з 250 лева ти се слага някакъв горе долу оптимизиран софтуер за съответния мотор
ма много зависи какво искаш и какво търсиш
75 2.0 turbo
31-08-2007, 22:06
е не си прав :wink: първо че ти не знаеш какво искаш :idea: второ сток мотора не ти дава възможност да се прави кои знае какви промени по софтуера тоест чипа в краина сметка за 2.0 8v не може да е извънземен освен това в ЕКУ-то на тая кола чипа е на слот тоест всеки дет е чувал как стаало може да го смени с новопристигналия по еконт 8)
WhitePower
31-08-2007, 22:20
никаде не съм казал че може да има огромен резултат от мапването и от стандартия чип
казах зависи какво търсиш ако е макс коне може само с ръчни настойки щото съгласи се с мене
един чим няма как да ти намали разхода ако храни колата с повече горивце ,а и на атмосферка 10-12 коня максимум ако поддържа правилната смес в целия диапазно от обороти
ако искаш коне ти треба сешуар да подухва , там нещата вече е огомна и просто чип работа не ти върши ако искаш максимално да я исцедиш при турбините 30 коня не е проблем но пак тези 30 водят след себеси още изисквания
аз искам моята да я исцедя максимално ама сега съм се спрял на чип после си мислех за полиране и шлайв :?: не знам не разбирам много
75 2.0 turbo
01-09-2007, 19:28
еми звънни на бобо тои ще ти обясни как да постаъпиш :wink:
как да постъпя като не разбирам а пък тука в пловдив няма никой разбирач а пък софия ми излиза около 70 лева ей така на вятъра
75 2.0 turbo
01-09-2007, 19:45
обади му се !! елементарна е операцията със замяна на чипа а и цената е просто смешна за твоята кола :wink:
чакам сега отговор от германия и за това не бързам
75 2.0 turbo
01-09-2007, 19:49
от брезел ли :wink:
WhitePower
02-09-2007, 18:08
що бе аз за сега не съм чул някой да не е доволен от брезел за цената която предлага
75 2.0 turbo
02-09-2007, 20:05
що бе аз за сега не съм чул някой да не е доволен от брезел за цената която предлага
въпроса ми не беше към теб спамер такъв :idea:
не знам друг човек се занимава с това