Log in

View Full Version : КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1

IVO_GWM
30-08-2007, 22:40
ЦСКА Е НОМЕР 1

J_I_V_K_O
30-08-2007, 22:49
Даже и на край света
и в "сърцето на врага"
твойто знаме ще се вей
теойте пвсни ще се пей

Аиде Аиде ЦСКА
ние в теб се кълнем
няма да те предадем
ако трябва ще умрем

:Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa:

IVO_GWM
30-08-2007, 22:50
Наздраве :D

TaNo
30-08-2007, 22:53
Май само двамата сте от ЦСКА хахахаа :lol:

IVO_GWM
30-08-2007, 22:55
ЦСКА
Alfa Romeo
Ferrari

Да забелязваш нещо общо, малкия ???

J_I_V_K_O
30-08-2007, 22:58
Наздраве :D
наздраве, червено знааме грее в нашите сърца ЦСКА до края на света

TaNo
30-08-2007, 22:58
Alfata i ferafito sa италиански ЦСКА чорбари: нищо общо :idea:

solar73
30-08-2007, 23:00
4ервена ярост армеици напреееед :big_beer: :bravo: :punk: :bg:

J_I_V_K_O
30-08-2007, 23:00
Alfata i ferafito sa италиански ЦСКА чорбари: нищо общо :idea:
шш колега да не се обиждаме по отбори ;) за л****и да чу нещо ?

IVO_GWM
30-08-2007, 23:02
хей ти да не си далтонист ?

IVO_GWM
30-08-2007, 23:03
Все пак най-голямите фенове са още на стадиона :D

wrc
31-08-2007, 00:06

Никой не е ОТ ЦСКА,но много сме ЗА ЦСКА,ръйш :wink:

J_I_V_K_O
31-08-2007, 00:10

е как никой... аз съм :)

pent
31-08-2007, 00:13
ае честито :)

хубав мач :)))) тия мангали много груби бе :) идват ти у вас, на твоя стадион и си изкарват 3(упс 2) червени картона :lol:

късмет за чилика да вкара важен гол, бяхме го отписали тоя :)))))

браво и на ловеч и на локото!

стискаме палци на жребия 8)

vikoalfa
31-08-2007, 00:14
Май само ти не си от ЦСКА :lol:
Кой каза,че левски няма да играе в Европа :?:
Ще играе-има мачове с Локо Сф,Литекс и ЦСКА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Химн - Сърца червени

На земята всеки ден,
светва изгрева червен
и залязват всичките звезди.
Тук от вечни времена, истината е една,
никой няма да ни победи.

Припев:
В червено-бяло бият нашите сърца,
САМО ЦСКА до края на света.
Сърца червени, Сърца милиони
на шампиони, САМО ЦСКА!
на шампиони, САМО ЦСКА!
И високо над върха е САМО ЦСКА, ЦСКА!

В триумфът и в радостта, в дни на болка и тъга,
винаги сме с вас, не сте сами!
Заедно с вас вървим,
заедно ще победим.
Нямат край червените мечти.

Припев:
В червено-бяло бият нашите сърца,
САМО ЦСКА до края на света.
на шампиони, САМО ЦСКА!
на шампиони, САМО ЦСКА!
И високо над върха е САМО ЦСКА, ЦСКА!
ЦСКА,ЦСКА!

на шампиони, САМО ЦСКА! (2)
И високо над върха е САМО ЦСКА!

на шампиони, САМО ЦСКА!(2)
И високо над върха е САМО ЦСКА, Ц С К А!

wrc
31-08-2007, 00:17
[quote="Малък_Alfa_гъзар":1dnnic2l]Май само двамата сте от ЦСКА хахахаа :lol:

е как никой... аз съм :)[/quote:1dnnic2l]

Ако играеш в отбора значи си "ОТ" ЦСКА,но ако само държиш на отбора,значи си "ЗА" ЦСКА.Дано съм бил по-ясен :)

J_I_V_K_O
31-08-2007, 00:21
ок БОС :)

odisey
31-08-2007, 02:08
САМО ЦСКА FOREVER PER SEMPRE ЗАВИНАГИ!

PEPINKO
31-08-2007, 08:39
Дано имаме късмет и по-нататък.... :D :D САМО ЦСКА

PEPINKO
31-08-2007, 08:40
Дано имаме късмет и по-нататък.... :D :D САМО ЦСКА

Violator
31-08-2007, 09:39
Всички велики отбори са червени. Само ЦСКА :D

Stello
31-08-2007, 09:56
Абе за мен не всички велики отбори са червени,но един е и това е ЦСКА.
Доста интересно ще е ако ни се паднат КойПере,КакПере,КъдеПере,ТамПере.Ще отмъстим и за Левски.

BillyBoy`
31-08-2007, 10:21
аре само Ботев :Yeeeehaaa:

MUROMAN
31-08-2007, 11:10
:bounce8: CSKA .Чилика спаси работата - браво на момчетата мъжки се пребориха. Само ЦсКа.Успех по нататък .

mim
31-08-2007, 11:14
:bounce8: CSKA .Чилика спаси работата - браво на момчетата мъжки се пребориха. Само ЦсКа.Успех по нататък .

ти с гръб как ги гледа
или за това избяга, па каза че по... :D :twisted:

MUROMAN
31-08-2007, 11:22

ти с гръб как ги гледа
или за това избяга, па каза че по... :D :twisted:

то първото полувреме беше 1:1 - аз го видях в заведението гола.после с момето догледахме мача на закрити врати. :D

cvetelin
31-08-2007, 12:53
ЦСКА!!!!
браво на момчетата! Евала голям мач направиха... второто полувреме се игра на 1 врата само ... на тази на Омония!
Макар, че втория гол беше автогол не я вкара чилика ... ама все пак ...

ЧЕРВЕНИ ЗАВИНАГИ!!!! САМО ЦСКА!!!!!!!!

proper
31-08-2007, 13:20
супер слаб и тъп мач, супер слаба игра добре че левскар ги спаси накрая, няма как.... Никога не лъжа и с ръка на сърце ще кажа че бях за Омония. За пръв път в живота си бях срещу БГ отбор, но наскоро се убедих как сумати ***** викаха срещу Левски и се убедих че това не може да са нормални хора вече.... явно в крайна сметка това са клубове не държави и .... Долу ЦСКА и браво че отселяхте. Но футбола е и късмет и ние сме били така.... Не се сърдете но не съм натегач да праа мили очи, слаб ни е футбола та дрънка, а отбора на Евролевицата пък никога не е играл футбол макар и да са побеждавали...........

cvetelin
31-08-2007, 13:31
супер слаб и тъп мач, супер слаба игра добре че левскар ги спаси накрая, няма как....

.... не знам за кой леФскар говориш ама.... ама си беше автогол ...
и кое му е слабото при положение, че второто полувреме омония стигна два пъти до вратата на ЦСКА ... не се излагай...

че няма футбол в България няма ... ама вчера мача си беше добър ... като се има впредвид отборите които играят :)
не знам ама Омония колкото пъти играя с ЦСКА толкова пъти хвръкват от евро турнирите :)

За пръв път в живота си бях срещу БГ отбор
това изобщо не трябва да се коментира ... :shock:

proper
31-08-2007, 13:38
... ама вчера мача си беше добър ... като се има впредвид отборите които играят :)

прав си разбира се, за тези 2 отбора точно си беше силен мача направо :):):)

не бе, не искам да се заяждам с никого защото е напълно възможно да сте си от истинските фенове дето ем са си болни по отбора (като мене по Левски) ем са си НОРМАЛНИ хора които са коректни и толерантни. Аз миналата година съм стискал палци за ЦСКА в турнирите защото ги смятах за Българи, но след някои постъпки не мога да си изкривя душата вече.... Но на вас като Фенове...Честито!!! от сърце!

proper
31-08-2007, 13:44
За пръв път в живота си бях срещу БГ отбор
това изобщо не трябва да се коментира ... :shock:

напротив искам да го коментираш!!! Ти знаеш ли къв срам съм брал в чужбина като ме питаха как може БЪЛГАРИ да пускат ракети в чест на ГОЛ на чужд отбор в България????????!?!?!?!?!? (вампионската лига...)
и да се чудиш кво да кажеш, като знаеш че са прави хората да ни наричат смешници. Викат ми : Вие ква нация сте бе....да се радваш на бедата на СВОЙ!!!

Се пак аз не мога така и никога не бих гърмял ракети или подобни глупости, ВСЕ пак е Български отбора, но и не мога да се зарадвам на победата. Съжалявам

SIS
31-08-2007, 14:17
proper, ти осъзнаваш ли какви простотии ръсиш в момента?! И всяко следващо мнение звучи все по-тъпо и по-тъпо! Първо писа как някакви ****** (предполагам нещо много обидно) са подкрепяли чужд отбор, а след това призна как си станал ****** (същото много обидно нещо). След това обърна страницата за това как в чужбина са ти се присмивали......Ами попитай някой друг фен на ФК "Левски", който е ходил на мач с Ливърпул (в Ливърпул), за да ти разкаже, как феновете на Евертън са пожелавали успех на лескарите! Или може да попиташ някой в Испания как феновете на Атлетико Мадрид призоваваха футболистите на техния отбор на "полегнат" на Барса, защото: "можем да преживеем още една година без Евро-участие, но не можем да преживеем факта, че ще направим Реал Мадрид шампион отново". Та, който ти се е присмивал е бил един голям лицемер или просто е бил един умерен фен. Ха, също можеш да попиташ кога един хард-фен на Партизан, ще подкрепя Звезда! За изказването за левскаря-спасител...наистина няма смисъл да се коментира - прозвуча супер комплексарско - нещо от сорта: бае биха ни с 5:0, ама ние се забавлявахме, абе 1:17 голова разлика, ама.....нали мечтаеме!!! Само се учудвам, че не си започнал да скандираш: "турци сте", ама пък може просто да не си го написал. И на мен приятел ми е викал в лицето "турци сте" и щях да ям бой в сектор Б на мач на .......националния отбор, защото съм бил "чорбар", ама това не ме кара да пребивам всеки със син шал или пък да чупя всяка синя кола, която видя. А това, че разбираш, колко е тъпо някой да се радва на победите на не-бг отбор и в същото време го правиш, те прави да изглеждаш още по-зле от тези, от които си взел пример, защото те действат според убежденията си. Аз например винаги съм искал всички български отбори да побеждават, за да си вдигнем коефициента и най-после да щурмуваме с два отбора шампионската лига. Това, че повечето лескари злорадстваха след мачовете с кула, че дори и след отпадането от Ливърпуул (макар и с победа на Анфийлд), по никакъв начин не ме накара да се радвам на отпадането им. Но я ти ми обясни, ако и ЦСКА бяха отпаднали както вие от Тампере, какво става пак с коефициента ни........А злобата - нея си я има - в едни повече, в други по-малко. Всеки си преценява от кои да бъде!

П.П. Нищо лично - просто това бих го написал на всеки, който направи твоите изказвания
П.П.П ЦСКА снощи играха доста над очакванията ми, но..........вратаря - ултра слаб (99% вина за гола), защитата - много слаба (не знаят на кой свят са), центъра - приливи и отливи, в завързаните моменти почти никакви идеи, фланговете - заради тях спечелихме мача, Неи - за първи път виждам бразилец в българия да играе с такова желание

IVO_GWM
31-08-2007, 14:24
ИДЕЯТА НА ТЕМАТА МИ БЕШЕ ДА СПОДЕЛЯ РАДОСТТА С ДРУГИТЕ РАДОСТНИ ФЕНОВЕ.
Да мача не беше кой знае какво, но какво от това аз бях ЩАСТЛИВ че продължихме и още съм :)

Иначе форуми където феновете да си казват кой е по по най, колкото искате...

pent
31-08-2007, 14:25
Неи - за първи път виждам бразилец в българия да играе с такова желание

чувал ли си за Том от Ловеч?

ПС
Влади е прав, че е срамно това което се случваше в до стадиона при мачовете от Шампионската лига, но не трябва да се съди по отбор/публика/манталитет само заради черните овце.

pent
31-08-2007, 14:30
ЦСКА - Тулуза /преодолим отбор, от 4 мача в Лига 1, 2 загуби и 1 равен + видяхме Л'пул как ги би/

Локо Сф - Рен /оххх тук ще е мъка/

Литекс - Хамбургер /още по зле :)/

:bg: :bg: :bg:

proper
31-08-2007, 14:35
П.П.П ЦСКА снощи играха доста над очакванията ми, но..........вратаря - ултра слаб (99% вина за гола), защитата - много слаба (не знаят на кой свят са), центъра - приливи и отливи, в завързаните моменти почти никакви идеи...

наистина изненадаха ни положително :)

Човек виж че просто споделих Откровено за кого съм бил. Нито съм нагрубил някого нито нищо, просто не бих се принизил. А и няма кого да обиждам, никой нищо не ми е направил :) :) ако беше...... :)
Омония ми е през.... изобщо не ми харесаха и са безумно слаби, но както и ти сподели ЦСКА бяха много слаби :) съгласен съм. Аз спирам до тук защото нянам намерение да се карам с никого.

SIS
31-08-2007, 14:36
Оооо да, за Том съм чувал, че го и гледах! Много е добър, само дето и в ЦСКА си има Велизар Димитров, който като му вземат топката пада веднага (за мен това не е играч - лично мнение)!
Аз като по-умерен фен не мога да кажа, че съм се радвал чак -просто ми стана приятно, че победихме. Пък ако бяхме отпаднали какви бъзици щях да отнеса от приятелиии :-), не ми се мисли! А за грозните сцени......ако започнем всички да отвръщаме със същото.....май няма да излезе нищо добро. Да не говорим, че има и доста по-грозни сцени от зарята и няколко скандиращи лумпена. За мен нещата стоят така: когато ФК "Левски" победи - значи е ОК - вдигат коефициента на БГ; когато паднат, се бъзикам с приятели (някои не вдигат телефоните :twisted:; когато ЦСКА паднат отнасям много бъзици :evil:;никога не съм подкрепял друг отбор и никога не съм се радвал, когато ФК "Левски" падне (освен от ЦСКА, ма то това много радко :) ). И това си се върти така от доста време на сам!

proper
31-08-2007, 14:37
ПС
Влади е прав, че е срамно това което се случваше в до стадиона при мачовете от Шампионската лига, но не трябва да се съди по отбор/публика/манталитет само заради черните овце.

Пент ме е разбрал... Това имах предвид и това ме беше ядосало, но....

Успех на отборите натам.

IVO_GWM
31-08-2007, 14:37
Бордо (Франция) - Тампере (Финландия)

pent
31-08-2007, 14:40
Бордо (Франция) - Тампере (Финландия)

тия и тук няма да вкарат гол....

SIS
31-08-2007, 14:43
Да се карам за ЦСКА и ФК "Левски" :shock: не съм достатъчно комплексиран :) . Няма начин:handshake:! Посто е малко тъпо да променяш възгледите си, базирайки се на шепа лумпени, които между другото не са любимци и на по-голямата част от "червените" фенове. А ЦСКА снощи определено бяха по-добрия отбор и заслужаваха да отстранят Омония. Въпроса е дали отбор като Омония е критерии. Тулуза ще покаже :)!

Violator
31-08-2007, 14:44
Ами и аз го разбирам пропър, никой фен на Милан не е за Интер и обратното, но и аз като бях малак виках за всички БГ отбори сега за всички без синия весело да става :D
Падна ни се най гадното отборче, явно както винаги играем с най силния, но според мен ще продължим Тулуза не спада в графа непреоделими :)

proper
31-08-2007, 14:47
:th_up:

BillyBoy`
31-08-2007, 18:04
само Ботев :Yeeeehaaa:

cvetelin
31-08-2007, 18:09
само Ботев :Yeeeehaaa:
тихо....

marian
31-08-2007, 21:11
CSKA ЗАВИНАГИ!!!!!

BillyBoy`
31-08-2007, 23:04
шшш кажа тихо само Ботев :twisted:

deq
31-08-2007, 23:15
ЦСКА Е НОМЕР 1

естествено! :D

BillyBoy`
31-08-2007, 23:28
само Ботев хахахахахаха :pfbbt:

TaNo
31-08-2007, 23:52
само Ботев хахахахахаха :pfbbt:

:th_up:

blank_jack
01-09-2007, 00:37
[quote="BillyBoy`":2y05ritu]само Ботев хахахахахаха :pfbbt:

:th_up:[/quote:2y05ritu]

абе оставете хората да се радват ...

Tinoto
01-09-2007, 04:08
Айде късмет с франсетата!

JORDI
01-09-2007, 04:40
Такава класация не съществува :!: В България няма номер 1 ! Всичките отбори проспиват мача и чакат да вкарат в продълженията!!! 8) Ако паднат от французите кой номер ще са 2 или 22 :?: :wink:

Violator
01-09-2007, 10:12
ЦСКА завинаги в сърцата ни :love: :love: :love:

BillyBoy`
01-09-2007, 11:51
само БОТЕВ ще ви видим колко сте червени и колко сте номер едно да не станете пак номер две само БОТЕВ :Yeeeehaaa:

solar73
02-09-2007, 13:59
ъъъъъ :oops: кои беха тия ботев!

Krasi86
02-09-2007, 14:37
e аиде късмет с французите и CSKA да паднат с достоинство поне много лош жреби sorry

J_I_V_K_O
02-09-2007, 14:42
ъъъъъ :oops: кои беха тия ботев!

чувал съм за едни Ботев Враца но не съм мн сигорен :hmm:

ALfaR
03-09-2007, 09:53
e аиде късмет с французите и CSKA да паднат с достоинство поне много лош жреби sorry
....ти обърка дори себе си с това изказване...
И на Вас успех в следващия кръг срещу Беласица и да паднете мъжки, по достоен начин..

Krasi86
03-09-2007, 11:48
Да ви кажа чесно не ме вълнува много дали левски ще пада или цска.Тва каде го играят не е фудбол, не са достигнали нивото на европеиските одбори.Не може дори да се сравнява на6та А група с Германската 2 девизия Гледаи един ма4 на някои по неизвесни одбори например от германските и после един ма4 от на6те паля4овци и 6те разбере6 за какво говоря /Това е мое мнение/

virusalfa
03-09-2007, 13:16
САМО ПИРИН! Добро завръщане в А-група,напук на всички!И за момента си отговаря на заглавието на темата :idea:
....от Левски ще паднем,ще им дадат дузпичка :wink:

Krasi86
03-09-2007, 13:58
е дано не паднете от левски Може да купите садята и няма да паднете както прават Левски и ЦСКА !!!!!!

virusalfa
04-09-2007, 10:13
ЩО става,бе,отраяхте се нещо.... Дано бием и ЦСКА на 15-ти :!:

tokata_pz_flex
04-09-2007, 10:39
че биете ... с 6 кила македонска наденица за стимул мое и да стане ;)

virusalfa
04-09-2007, 12:25
че биете ... с 6 кила македонска наденица за стимул мое и да стане ;)Е така,де, ама нали прасетата са за това :idea:

IVO_GWM
04-09-2007, 13:17
Ааа не на прасета че ще стане търкал ...

marian
04-09-2007, 13:24
ще биете центьр

virusalfa
04-09-2007, 15:54
ще биете центьрДа,в самото начало на мача ще бием център.Ама айде да видим колко са силни,щото като си спомня колко и какви победи са извоювали тук софийските клубчета,ми става смешно :wink: Има си форуми затова-fenzona.com-идете там се заяждайте и спорете ако смеете

botsos
04-09-2007, 16:06
Само "Сокол Марково"!!!!! Те са номер 1!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАх

marian
04-09-2007, 16:11
virusalfa не се нерви бе човек,това все пак е спорт

virusalfa
04-09-2007, 16:57
Само "Сокол Марково"!!!!! Те са номер 1!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАхТова да не е отборо на вашто село? :roll: :lol:

cvetelin
04-09-2007, 16:59
хахахах Пирин.... ша ги видиш след 4-5 кръга.... дълбаят дъното на таблицата ...
къде отиваш с тоз пирин я са събоди ... :)
ЦСКА Това е истината!

virusalfa
04-09-2007, 17:25
хахахах Пирин.... ша ги видиш след 4-5 кръга.... дълбаят дъното на таблицата ...
къде отиваш с тоз пирин я са събоди ... :)
ЦСКА Това е истината!Ти вместо да си тачиш вашия отбор-Дунав,си фен на софийски отбор!Ти вземи се събуди.Май нещо злобееш,а? Ето ти едно нещо като химнче на нашето селско отборче,а скандиранията към футболистите от твоя любим отбор ще са "секс със животни":
http://vbox7.com/play:82255aec

marian
04-09-2007, 17:41
virusalfa дрьж се малко по прилично и уважаваи противника!!!

botsos
04-09-2007, 19:45
Само "Сокол Марково"!!!!! Те са номер 1!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАхТова да не е отборо на вашто село? :roll: :lol:

Ако трябва са съм честен, е по - близо до вашето село.

virusalfa
05-09-2007, 09:03

Ако трябва са съм честен, е по - близо до вашето село.Няма смисъл да спорим,знам какво ще стане-ще пристигне от София агитката,състояща се на 50 процента от малоумници,пияндури-клизмари и наркомани и ще изпотрошат стадиона,както са го правили и по други стадиони в страната.Жалка работа!А на тия,които познават само два цвята-червено и синьо,ще им кажа,че живеят в пълна заблуда :idea: А иначе ми е през оная работа за футбола-в мивката да ми играят-ще им пусна водата

Yon
05-09-2007, 14:17

Ако трябва са съм честен, е по - близо до вашето село.Няма смисъл да спорим,знам какво ще стане-ще пристигне от София агитката,състояща се на 50 процента от малоумници,пияндури-клизмари и наркомани и ще изпотрошат стадиона,както са го правили и по други стадиони в страната.Жалка работа!А на тия,които познават само два цвята-червено и синьо,ще им кажа,че живеят в пълна заблуда :idea: А иначе ми е през оная работа за футбола-в мивката да ми играят-ще им пусна водата

Оти се косиш бре, нали дивиза е "елате повече" http://www.smailiki.nm.ru/sport/bo.gif

ко' беше там ще има секс със животнье

marian
05-09-2007, 14:25
момчето е мн.емоционално и мн.лично ги приема нещата

Lodarski
24-11-2007, 02:39
САМО ЦСКА И ОТ МЕН :D

gadimir
24-11-2007, 21:30
Ами и от мен..........................

gadimir
24-11-2007, 21:32
аиде пак..............

gadimir
02-12-2007, 18:33
абе,как свърщи мача???????????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pinky
02-12-2007, 18:53
Левски - ЦСКА 0:1

marian
02-12-2007, 21:36
Една борба един отбор една любов ЦСКА Завинаги!!!!!!!!!!!!

IVO_GWM
02-12-2007, 21:58
и една чорба :D
САМО ЦСКА

Violator
02-12-2007, 23:02
Колко пъти шампион ??? :D :D :D

vikoalfa
02-12-2007, 23:13
ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО :bg:

virusalfa
03-12-2007, 09:31
ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО :bg:Ако беше некой друг отбор,да речем Славия,щехте да си траете :idea: Ама щом единия или другия от двата помиярски отбора е начело,щото на мач ходи алакомпле със съдиите,сте или за говедата или за прасетата :idea:

Stoyan Georgiev
03-12-2007, 16:28
ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО :bg:Ако беше некой друг отбор,да речем Славия,щехте да си траете :idea: Ама щом единия или другия от двата помиярски отбора е начело,щото на мач ходи алакомпле със съдиите,сте или за говедата или за прасетата :idea:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

virusalfa
03-12-2007, 16:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Абсолютно точно мнение си изказал за БГ-футбола.Толкова е трагично положението,че на смях избива.Видях ги Левски срещу Пирин.И дузпа(дежурна) им дадоха,пак не можаха да бият.Така че който и да е номер едно-все тая,ама съм поне за Литекс.Ще дръпнат пред говедцата

ne0
03-12-2007, 16:48
абе имали още първенство бе... баси че и надъхани.. ако знаете каква е реалността.... :):):) смешно ми е от тъга

virusalfa
03-12-2007, 16:52
Ногу добре я знаеме реалността.Докато децата на Наско Сираков не оправдаят фамилията си,нема да има оправия :idea:

pent
03-12-2007, 17:05
тази година Левски много слаби, със затворени очи махам поне 5 от състава им сега. Вируса да не се пъне, щото ги видях неговите пирин срещу Локото(Сф).. а срещу рилски спортист какъв смях беше :lol:

та... честита титла на армеиците! дано поне те направят нещо в шампионската лига 8)

virusalfa
03-12-2007, 17:20
тази година Левски много слаби, със затворени очи махам поне 5 от състава им сега. Вируса да не се пъне, щото ги видях неговите пирин срещу Локото(Сф).. а срещу рилски спортист какъв смях беше :lol:

та... честита титла на армеиците! дано поне те направят нещо в шампионската лига 8)Знаем и що ше напраа-ше паднат.А ако отбор като Пирин с такава школа(айде нема нужда да ти избоявам кои ритнитопковци са излесли от тук) разполагаха с такива бюджети като тия два сбирщини от помии,и ако не се уреждаха мачовете,щеше друга песничка да пееш.Айде сега,мойто момче,бегай да си играеш :idea:

Stoyan Georgiev
03-12-2007, 17:23
i feel a disturbance in the force

IVO_GWM
03-12-2007, 17:25
колега за втори път пишеш "помиярски" за любимия ми отбор, айде да не почваме на селски например и т.н. щото и аз мога да кажа ЯМК...

А първенството ни е като държавата ама тва е друга тема.

pent
03-12-2007, 17:31
Знаем и що ше напраа-ше паднат.А ако отбор като Пирин с такава школа(айде нема нужда да ти избоявам кои ритнитопковци са излесли от тук) разполагаха с такива бюджети като тия два сбирщини от помии,и ако не се уреждаха мачовете,щеше друга песничка да пееш.Айде сега,мойто момче,бегай да си играеш :idea:

и като са излезли кво :lol: дошли са и са заминали и като ги питат кой е клуба на сърцето ти: "миии Левски" или "мии ЦСКА"

чиче не се дразни, следващия кръг в Пловдив загубата ви е сигурна :)

lazy
03-12-2007, 17:39
...А ако отбор като Пирин с такава школа(айде нема нужда да ти избоявам кои ритнитопковци са излесли от тук) разполагаха с такива бюджети ...

Тогава ритнитопковците щеше да ги гони звездоманията още у Благоевград ... Сега почва ги тресе като дойдат в София ...

proper
03-12-2007, 23:17
.....
та... честита титла на армеиците! дано поне те направят нещо в шампионската лига 8)

Аз знаете съм болен Левскар. Този път ЦСКА беше по-добрия отбор, макар че в този безумно смешен мач е трудно такава квалификация да се даде ноооо....
Трагичен мач и за двата отбора.....Но Левски не заслужаваше победа и го казвам с ръка на сърце :(

Но пък ЦСКА са супер добри в "бързото подаряване на 7 точки" :):):) така, че нищо не се знае :):)

Имам някои информации за събития месец два след Нова година, които ги очаква ЦСКА, но не мога тука да ги споделя по ред причини. Така че нищо не е ясно за ЦСКА още.....Но тва не прави Левски силен.....сега сме мега зле.....

Naso
04-12-2007, 00:02
То затова са слаби и Левски, ЦСКА или който и да е.... щото се знае това или онова, сиреч има си план, изпълнява си се. Да живее големата перука... после Батето били спъвал :)

proper
04-12-2007, 00:06
То затова са слаби и Левски, ЦСКА или който и да е.... щото се знае това или онова, сиреч има си план, изпълнява си се. Да живее големата перука... после Батето били спъвал :)

ЕЕЕ къде се загуби бе Насе???

Свързано е с така наречения им "собственик" ........

а то че нашето първенство е смешка...... няма кво да се чудим

Naso
04-12-2007, 00:08
Нямах интернет в новото къща... до сега :) Не е въпроса дали се знае от собственик или някой друг, а че изобщо се знае....... :) Нищо де тая година явно са си платили.... или Батков е решил да спести леф, че да е интересно първенството.... то само Левски неможе :)

proper
04-12-2007, 00:15
Нямах интернет в новото къща... до сега :) Не е въпроса дали се знае от собственик или някой друг, а че изобщо се знае....... :) Нищо де тая година явно са си платили.... или Батков е решил да спести леф, че да е интересно първенството.... то само Левски неможе :)

лек хинт: догодина знаеш ли колко отбора ще играят от БГ в Шампионската лига? (поне така се говори, тва няма връзка с онуй инфо)

Аз си гледах до сега Ман Юнайтед и ше си спа спокойно :) и те така :)

virusalfa
04-12-2007, 09:22
...А ако отбор като Пирин с такава школа(айде нема нужда да ти избоявам кои ритнитопковци са излесли от тук) разполагаха с такива бюджети ...

Тогава ритнитопковците щеше да ги гони звездоманията още у Благоевград ... Сега почва ги тресе като дойдат в София ...Не,като идат в Тотнъм :idea:

virusalfa
04-12-2007, 09:32
колега за втори път пишеш "помиярски" за любимия ми отбор, айде да не почваме на селски например и т.н. щото и аз мога да кажа ЯМК...

А първенството ни е като държавата ама тва е друга тема.Това,което има да кажеш го има в подписа ми,приятелю :wink: А тия две смешни отборчета наричам помиярски,защото си имат помиярски номерца.Не мисля,че разбираш от футбол(нито пък аз) да го обръщаме на спор.Заповядайте във fenzona.com,има си форуми идете и прочетете,пък може да поспорите с някой по-разбиращ от футбол.Форума на Пирин е Извънземен футбол :idea:
П.П. Пент,много се дразниш,мойто момче,недей така,а и не ми викай чиче ако обичаш,не си ти точно тоя,който така ще ми вика,не ме познаваш

pent
04-12-2007, 09:50
хахаха :) вирусе от такива като теб само пари изкарвам :) как да ти се дразня :) сърце не ми дава ;)

айде със здраве и залагай смело за Локото(пловдив) :lol:

virusalfa
04-12-2007, 09:55
хахаха :) вирусе от такива като теб само пари изкарвам :) как да ти се дразня :) сърце не ми дава ;)

айде със здраве и залагай смело за Локото(пловдив) :lol:Алал да са ти парите,които си изкарал от такива като мене!Аз не залагам никъде :!:

virusalfa
10-12-2007, 20:02

айде със здраве и залагай смело за Локото(пловдив) :lol:Айде сега,батьовото,пофали се колко пари изкара от мачо Локо ПД-Пирин? Шо ке си купиш-гарсониера ли,шо?!Мачо е завършил нула на нула :idea: