PDA

View Full Version : оригинална аларма

hepo
30-08-2007, 22:44
Здравейте,
от скоро сам във форума :) имам 145-ца.

Оригиналната аларма работи, има проблем с дистанционните.
Едното са изтекли батериите и за нищо не става, другото работи два дена с нови батерий и после спря (може новите батерий да не стават).

Някой знае ли къде могат да я погледнат и да я оправят евентуално ?
Иска ми се да сменя дистанционното ама много ме съмнява ...

Благодаря предварително.
Поздрави.

vamfan
31-08-2007, 21:05
незнам какво имаш предвид като казваш че е оригиналната аларма, и моита си доиде с няаква аларма, всичко беше в нея, сирена, платки, отпред в коша. но е монтирана допълнително в италия. беше пълна с кал , нямах дистанционно, и я смених с нова. така е наи -лесно, а не да се чудя алармата ли се прецака или колата не пали. марк 2 с монтаж при колега за 120лв, гаранция и 2 дистанционни, има блокировка. като ходих да ми я монтира видях, че при него има още 4-5 такива. вика от италия само с такива идват и всичките са или наводнени и не работат и нямат дистанционни. така че не се занимаваи с глупости, слагаи нова и тва е. поне да се знае кое какво е, че като стане нещо да се чудиш как се убучава дистанционно, в къв режим е и т.н.евтиното излиза скъпо :D

WhitePower
31-08-2007, 22:04
ми на моята на копчето има еблема алфа ромео
това начи оригинална

hepo
01-09-2007, 17:11
Алармата е на metasystems, които са добри до колкото знам.
Варианта с нова ми е ясен само дето ме е яд да дам на некой 150 лв да смени конторлера за 10 мин. Да не говорим че датчиците за движение в купето няма да ги закачат по никой повод ...

Както и да е да не се отконявам от темата, исках да разбера ако някой е успял да я ремонтира ....

10x за реплейя.

VladoH
02-09-2007, 22:22
Мойта също дойде с някаква аларма от Италия - виждаше се сирената, датчик на предното стъкло и обемни датчици в купето, но нямаше дистанционни, така че сложих нова. Дадоха ми 2 години гаранция, 2 дистанционни и закачиха обемните датчици :P Само дето не направиха да се затварят автоматично стъклата (казаха, че на немска кола щели да ги направят, ма на тая не можели). Алармата май е SuperseC SS 2004 и с труда излезе 125 лв.