Log in

View Full Version : Егати селяците има

rtfm
31-08-2007, 18:29
Има егати селяците нощи бях на гости и бях паркирал през 2 блока от моя и когато излизам цялата ми кола в разплиокани яица :twisted: . Побеснях едвам го измиха на автомивката а ми е съсипало и боята едно от яицата ми е напукало лака :twisted: . Дали да го мина с водно 2000 и после да го пастирам.

EvgeniiM
31-08-2007, 18:40
Ходи виж кой паркира на това място редовно и му го направи същото

proper
31-08-2007, 18:52
Ходи виж кой паркира на това място редовно и му го направи същото

макар и в нормална държава да не бих ти препоръчал същото.....ние не сме нормална държава, полицията пази други..... затова съвета на Евгени е точен...

rtfm
31-08-2007, 19:11
И аз това бях запланувал :twisted:.

lyuli
31-08-2007, 19:27
Има егати селяците нощи бях на гости и бях паркирал през 2 блока от моя и когато излизам цялата ми цялата ми кола в разплиокани яица ......
явно яйцата не са поскъпнали достатъчно ....

досадници големи има, днес един дедек ме пита "Що си спряла на НАШИЯ тротоар" и аз го питам, ти какво нотариален акт ли имаш за тротоара???? още повече това става на 20 метра от входа ми..... нямам думи, тея хора страшно чувство за собственост развиват... Тоя път нямаше щети, но друг път са ми драли колата, имаше един дето плюеше, на една приятелка на Тиграта супа изливаха. Абе простаци с други думи....

Derry
31-08-2007, 19:47
Това гражданите сума му продукция пилеете по колите си, а след това селяните виновни :D .

EvgeniiM
31-08-2007, 20:06
Киселина му е майката

Abarth
01-09-2007, 00:43
Киселина му е майката
Не,гараж му е майката ;)

EvgeniiM
01-09-2007, 08:11
Киселина му е майката
Не,гараж му е майката ;)

продавам три гаража по 24 кв в манастирски ливади

wasp
01-09-2007, 10:46
На мен едната ламарина ми е крива горе, защото бях спрял на "мястото" на голфаджия от нашия блок, и човека горкия взел без да иска някакво дърво и блъскал по невинната кола. И после чак ми се кара, не съм ли виждал че бил наредил лампи да му осветяват мястото :shock: къде съм се бутал. За щастие желанието ми да му направя всякакви чудесии на голф 3-ката ми мина бързо (химик съм, кво ли може да ми хрумне ...) - все пак реших, че няма да падам на нивото на селяка, и ще си се държа по европейски - отидох, платиха ми щетата и така :) скоро ще я оправям заедно с цялостното боядисване. Дреме ми - той ще си остане селяк, а аз - не. Това ми е философията :)

rtfm
01-09-2007, 12:03
Щетата трябваше да я заведеш и да посочиш от кой е причинена. После застрахователите щяха да се разберат :chair : Иначе колкото до отмъщението се отказах той живота му е отмъстил вече с това изгнило пежо 106 с тюнинг :lol:

deyan_88
02-09-2007, 01:35
На мен едната ламарина ми е крива горе, защото бях спрял на "мястото" на голфаджия от нашия блок, и човека горкия взел без да иска някакво дърво и блъскал по невинната кола. И после чак ми се кара, не съм ли виждал че бил наредил лампи да му осветяват мястото :shock: къде съм се бутал. За щастие желанието ми да му направя всякакви чудесии на голф 3-ката ми мина бързо (химик съм, кво ли може да ми хрумне ...) - все пак реших, че няма да падам на нивото на селяка, и ще си се държа по европейски - отидох, платиха ми щетата и така :) скоро ще я оправям заедно с цялостното боядисване. Дреме ми - той ще си остане селяк, а аз - не. Това ми е философията :)

Ааамм таковата,колега само може ли да споделя моето мнение за това твое "ЕВРО мислене".Е добре де не мислиш ли ,че по-добре е да се занимаваш с такива идиоти и по този начин някак си да предпазиш други хора след тебе от техните груби селски прояви :roll: незнам ама според мене такива индивиди затова правят каквото си поискат защото всеки си мълчи,я ако му беше драпнал един хубав пердах и му беше усрал неговата кола едва ли сега ще причини нещо подобно на някои друг а представям си сега някои отново да спре ня мястото му какво ще стани,сигурно този пат направо с кирката,и кво ? и той ще си премълчи и ще си остане пич и така все 1:0 за сленяндурите.Ам така ще е като искаме да сме европеици така все ще си плащтаме щетите...

trustworthy
02-09-2007, 09:53
Абе хората се стрелят при спорове за паркомясто, вие тука за една кошничка яйца, огънат таван.... :)

Тва е положението: колкото по-навътре в гората/полето/пещерите са ти корените, толкова по-силно собственическо чувство развиваш при попадане в гъсто населено място. Нека пак да поясня, че говоря не за селяните (хора, които дълбоко уважавам), а за СЕЛЯНДУРИТЕ :idea:

solar73
02-09-2007, 13:46
един флакон монтажна пяна пръскаш в ауспуха и после гледаш сеир

Grigor
02-09-2007, 23:52
Повечето хора дето правят подобни лайна се комплексари ... според мен от "отвръщане на удара" ефект няма... ставаш на тяхното ниво.

Намираш кой е, караш го да си плати и му обясняваш много ясно че ако стане нещо на колата дори да не е той.. пак той ще го отнесе...

ne0
02-09-2007, 23:55
Повечето хора дето правят подобни лайна се комплексари ... според мен от "отвръщане на удара" ефект няма... ставаш на тяхното ниво.

Намираш кой е, караш го да си плати и му обясняваш много ясно че ако стане нещо на колата дори да не е той.. пак той ще го отнесе...

мисля че си вадил бая пари средата на 90'' - те а :), тва са Бургаски методи от минал период.... затова взимаш 25 лева отиваш в магазина купуваш КИРКА и го вкарваш у вестника и те тва е.... за кирката може и ДДС да дръпнеш ;)

wasp
03-09-2007, 11:11
Ааамм таковата,колега само може ли да споделя моето мнение за това твое "ЕВРО мислене".Е добре де не мислиш ли ,че по-добре е да се занимаваш с такива идиоти и по този начин някак си да предпазиш други хора след тебе от техните груби селски прояви :roll: незнам ама според мене такива индивиди затова правят каквото си поискат защото всеки си мълчи,я ако му беше драпнал един хубав пердах и му беше усрал неговата кола едва ли сега ще причини нещо подобно на някои друг а представям си сега някои отново да спре ня мястото му какво ще стани,сигурно този пат направо с кирката,и кво ? и той ще си премълчи и ще си остане пич и така все 1:0 за сленяндурите.Ам така ще е като искаме да сме европеици така все ще си плащтаме щетите...

Да предпазя други хора ли ? Да не съм супермен нещо ? За какво плащам данъци всеки месец ? Полицаите де са ? Няма ги. Да ходя да се бия ли ? Пълна глупост. Бия се само при самозащита, защото там е "Или той или аз". Иначе ми е много лесно да му вкарам няколко пъти газ в "мусурата" и да "му счупя каската от бой", но именно за това България е на това положение, а Германия (примерно) не е. И не започвайте да ми разправяте "Да бе да, Германия, кви са тея", защото много добре знам как спазват законите и всичко хората там.

Именно, падаш им на нивото. А да ходиш да се обясняваш - не върви. Опитвал съм се да обяснявам на кретени грешките им, и единственото което получавам е "Абе я си е** ****" и т.н. - тъй като не разбират какво им говориш :D

Полза от обяснения - нула :)

lyuli
03-09-2007, 11:37

и аз съм на това мнение.....

deyan_88
04-09-2007, 01:23

и аз съм на това мнение.....

ХУбава работа,аз пък дали щото сам си от село и направо сам си израсал покраи брутални селяндури си мисля ,че на простотията се отвръща с простотия и така на селяндурите със селяндурщина(не за друго ами просто за да те разберат),незнам ама аз пак предпочитам да стана идиот простак и всякакъв и да "падна на нивото му"ама тоя идиот който ми причини злина да се замисли за това което е сторил и следващия път (а то със сигурност ще има)като помисли да стори нещо на някои друг да се позамисли.Пак относно германците абе то нали било всичко до "манталитет" и при тях всичко било "културно" и "европейско" ам ае да сравним тяхната наказателна система и нашата.Ще ми разсправят българина трябвало да си промени манталитета и ала бала да спре "воината по пътищата"ае ква воина кви 5 лв. те нека не наджаскат адските санкций за неспазване на закона пак нека чакат мякои "хора" да си променят манталитета.Ае накратко идеята ми е ,че винаги на деиствието трябва да има противодеиствие по какъвто и начин да е то,важното е да има ефект,а пък за полицията ще си спестя коментара :roll: ....и такивата работоти,ей ам след 7-мата бира мн ми иде да пиша :)

ivo_red
04-09-2007, 02:59
eye for an eye :shoot: revenge! :jason2:

wasp
04-09-2007, 11:13
ХУбава работа,аз пък дали щото сам си от село и направо сам си израсал покраи брутални селяндури си мисля ,че на простотията се отвръща с простотия и така на селяндурите със селяндурщина(не за друго ами просто за да те разберат),незнам ама аз пак предпочитам да стана идиот простак и всякакъв и да "падна на нивото му"ама тоя идиот който ми причини злина да се замисли за това което е сторил и следващия път (а то със сигурност ще има)като помисли да стори нещо на някои друг да се позамисли.

Всичко което ще постигнеш е този "идиот" да се озлоби още повече срещу "мамка им селяндури, кой ми е потрошил голфа", и да прави още повече мизерии. Няма да го научиш, повярвай ми.

RaggaJungle
04-09-2007, 13:21
Има егати селяците нощи бях на гости и бях паркирал през 2 блока от моя и когато излизам цялата ми цялата ми кола в разплиокани яица ......

досадници големи има, днес един дедек ме пита "Що си спряла на НАШИЯ тротоар" и аз го питам, ти какво нотариален акт ли имаш за тротоара???? още повече това става на 20 метра от входа ми..... нямам думи, тея хора страшно чувство за собственост развиват... Тоя път нямаше щети, но друг път са ми драли колата, имаше един дето плюеше, на една приятелка на Тиграта супа изливаха. Абе простаци с други думи....

лелее на мен някой ако ми надере, плюе и залива колата едва ли ще го преживея :angry1: , но както и да е, хора всякакви

maggy
04-09-2007, 13:51
Ужас!

Mury
04-09-2007, 16:18

А ти защо въобще си спряла на тротоара :?: :?: аз на жена ми съм и дал инструкций като е с количката с малката и неможе да мине отнякъде по тротоара да им пуска по един ключ :twisted: :twisted: дреме ми в крайна сметка те са за пешеходците :evil: :evil: аз лично избягвам да спирам по тротоарите или ако спирам винаги оставям място за минаване :wink:

lyuli
05-09-2007, 11:46

А ти защо въобще си спряла на тротоара :?: :?: аз на жена ми съм и дал инструкций като е с количката с малката и неможе да мине отнякъде по тротоара да им пуска по един ключ :twisted: :twisted: дреме ми в крайна сметка те са за пешеходците :evil: :evil: аз лично избягвам да спирам по тротоарите или ако спирам винаги оставям място за минаване :wink:

абсолютно си прав и по принцип не спирам на тротоара (където въпросния дедек си паркира ладето) (и който обаче е доста широк и има място дори за количка + колата), обаче него ден имаше мач на ЦСКА и в квартала просто нямаше къде да се спре (явно не се бях прибрала достатъчно рано, но пък тука през деня също е проблем). Ако знаете как бяха паркирали ЦСКА-рите, направо ужас, в разгар на мача излизах да си разхождам кучето и просто нямаше как да се ходи по тротоарите. Само дето на 2-ро ниво не бяха наспирали, ужас. Въобще тия стадиони трябва да са някъде извън града.

Mury
05-09-2007, 11:53

абсолютно си прав и по принцип не спирам на тротоара (където въпросния дедек си паркира ладето) (и който обаче е доста широк и има място дори за количка + колата), обаче него ден имаше мач на ЦСКА и в квартала просто нямаше къде да се спре (явно не се бях прибрала достатъчно рано, но пък тука през деня също е проблем). Ако знаете как бяха паркирали ЦСКА-рите, направо ужас, в разгар на мача излизах да си разхождам кучето и просто нямаше как да се ходи по тротоарите. Само дето на 2-ро ниво не бяха наспирали, ужас. Въобще тия стадиони трябва да са някъде извън града.

Ти къде живееш бре че като има мач на ЦСКА спират на вашата улица :?: :?: Аз имам един приятел който живее на Цанко Церковски-най натоварената улица когато има мач на ЦСКА-та той им разказва играта като някой му спре пред гаража,реже им гумите,бута им колите на улицата,изтръгва антени и т.н. :twisted: :twisted:

EvgeniiM
05-09-2007, 11:56
Ей тва левскарите бахти злите копелета

lyuli
05-09-2007, 11:58
Ти къде живееш бре че като има мач на ЦСКА спират на вашата улица :?: :?: Аз имам един приятел който живее на Цанко Церковски-най натоварената улица когато има мач на ЦСКА-та той им разказва играта като някой му спре пред гаража,реже им гумите,бута им колите на улицата,изтръгва антени и т.н. :twisted: :twisted:

еми живея до Полиграфическия комбинат - в малките улички и повярвай ми мач на ЦСКА или на националния стадион като има е hell :cussing:

Mury
05-09-2007, 11:58

Напротив той въобще не се интересува от футбол :idea: :idea:

lyuli
05-09-2007, 12:00

Aз съм от Славия, ако за мен става въпрос

fred
13-09-2007, 22:31
Баба ми казваше- в рядко лайно камък не хвърляй, защото ще те опръска.Много са гадни такива случаи.Не знам, ако се действа по евромисленето, трябва да подадеш жалби, съдене, пари, а накрая и може да го осъдиш, с повече късмет и търпение :priest:
Абе не знам, общо взето не трябва да им се мълчи на такива, независимо от поводите и случаинте.

Raddo
14-09-2007, 16:29
То и аз винаги се опитвам с добро да се разбирам с хората но за извънредни случаи народа си го е казал - "Като не щеш мира на ти ..."
Ето преди известно време прибирам се към вкъщи пеша и пред мен на метър се размазва нещо на асфалта, оказва се сварено пилешко бутче. Мъдър съсед го метнал от 6-тия етаж на съседен блок, хранел куче ли било, котка ли било...
Е как да не "споделя" мнението си относно него, майка му и целият му род?!? Ако си замълча слидващия път ще ми метне нещо на главата...
:?

spe4elist
14-09-2007, 18:11
Този път и аз се ядосах! То с евро-мисленето ще почака, може би. Той, простака си е толкова прост, че чак не може да го осмисли! Па ти `оди му говори културно! Айде! "На зла круша - зъл прът!" Щото като му премълчиш или му говориш на "Вие" и "Моля", той се мисли за още по голяма работа. И самочувствието му достига стратосферата. Трябва адекватно да се отсвирва простака с цел назидание ...

code
18-09-2007, 18:01
Абе тва в София има много мръсни хора и в Пловдив съм забелязал, че са големи помияри (някои де) тука пък в Бургас нито се разправят нито се бият, като имат зъб на някой му лепят една тарелка лайна в лицето и тва на някое кафе по главната и го оставят. В Пловдив много режат гуми и драскат с пирони, яко малоумни хора има навсякъде :lol: