View Full Version : Предложежние ВАЖНО!!! Всички да кажат с да или не
Ivo Mitkowsky
02-09-2007, 11:35
Скъпи колеги,хрумна ми едно общо зето добро предложение,който е член на CLUB Alfa Romeo BULGARIA,с стикерен надпис на задната броня да е написано CLUB Alfa Romeo BULGARIA,ако има доста съгласни и по малко не съгласни няма да се осъществи тази моя идея,който има голямото желание да покаже че е член,аз бих го направил това съвсем скоро дори и да не стане за всички,БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ
EvgeniiM
02-09-2007, 11:39
Земи поразгледай малко форума , после предлагай. И разделите нещо да ти говорят
тойтия раздели не ги вижда бе :P
освен тва четенето е трудно занимание
аз пък имам по-добро предложение.защо не се хване някои пич дето му разбира главата от английски и да преведе мануалите за непросветените, срещу заплащане естествено
radko_88
04-09-2007, 09:19
тази идея наистина е добре.......но бая от работатите могат да се прревеждаат и в интербет речици
вярно е и това ама не е ли по-лесно да не се рожи6 2 часа ами написаното да е пред теб
айде предлагам сега всички да се замислят за
авторски права
труд на преводача
разходи по издаването
печалба на издателя
мога да добавя още неща
:wink:
кой е казал че трябва да се напечатва.предполагам всички тука си имаме компютри,а който иска има принтери :P
кой е казал че трябва да се напечатва.предполагам всички тука си имаме компютри,а който иска има принтери :P
чудесно
аз ти давам 2 лв стр - действай
Ivo Mitkowsky
04-09-2007, 22:00
хора,какви печатания,отивате в едно рекламно стидио и ти го правят за има няма 10-15лв,не повече и мисля че цената е доста поносима ,не ми се жярва че тези пари ще Ви объркат работите нека да се жижда по пътищата кой е от клуба,идеята е напълно реализираща само мерак да имате
Ivo Mitkowsky
04-09-2007, 22:03
предложих го просто от загриженост към клуба да нарасне и да се види какво представлява CLUB Alfa Romeo BULGARIA
предложих го просто от загриженост към клуба да нарасне и да се види какво представлява CLUB Alfa Romeo BULGARIA
Колега това където си го предложил го има много отдавна но стикерите са за задния прозорец,а не за бронята :idea: :idea: :idea: Иначе има и стикер само за членове на клуба,но немога да изровя сега снимка да го видиш :wink: :wink:
Член на клуба е различно от член на форума. :idea:
Има си ред за приемане на нови членове от УС на юридическото ли це "Клуб Алфа Ромео България"
Но това не е проблем да си направиш стикер и да си го лепнеш на колата.
Ivo Mitkowsky
05-09-2007, 19:39
разбира се че ще стана и член но си мислех че за този момент и така ще ме приемете но явно съм се объркал,в момента гледам да не затварям пари колкото и да са малко 60лв.,колкото до стикера на прозореца ко се вижда там,съвсем бегло ако некои се загледа,а на бронята ще изпъква,но щом Вие не го приемате като идея спираме до тък
А я кажете от къде да се сдобия със стикер на форума :oops:
EvgeniiM
05-09-2007, 20:26
Стикери на форума няма , има на клуба- за членове на клуба
Струва ми се че съм виждал такива на задния прозорец.
Струва ми се че съм виждал такива на задния прозорец.
Те не са само за членове а за всички потребители,само за членове са онези малките триъглните :wink: :wink: но незнам от кой да си вземеш
на мен ми се струва, че няма значение дали си член или не, ако се фен на марката и форума защо да нямам стикер??? Да кажа в Ауди клуб България всеки който иска може да си вземе стикер 2-3лв. и да се го залепи и така по-лесно се познаваме по пътищата :D
и аз мисля така. :D . да струват по 2-3 лв и да си ги лепиме и така.
SkyWalker
06-09-2007, 18:39
Стикер искам и аз, няма значение от кой вид. Важното е като се засечем на някоя бензиностанция да си кажем по две думи.
това е идеята.
COMMUNICATE