View Full Version : Тази събота на Божура
vikoalfa
04-09-2007, 23:14
Съботата на Божура ще има инвазия на боксери,който иска да дойде
да види малко(доста) бързи боксери :twisted: Дригата,Събев,Алфиста и Аз :lol: естествено :lol: Точно сега може да сложиме ТС и Боксер на чертата и да видим крайния резултат-кое върви повече(не се заяждам) :!: или поне да се видим и запознаем,да обменим ноу-хау,абе да си изкараме готино :wink:
Ако Нено докара мойто QV Ще е доста интересно, но ме съмнява дано поне да е с неговата :roll:
Аз пък съм на работа в Бургас но мое да измислиме нешо с бат Бобо ако ходи той да я докара мойта :twisted: :twisted: :twisted:
А за колко часа си говорим ?
(аз ше съм публика де :) )
:( :( :(
Аз ще пропусна да съм с колата в събота!
На италфеста ще се пробвам с който и да било!
Но пък, някой ако си е прижалил колата мога да покарам малко! :D
Neo вече с 2.0 16V ли си вече???
vikoalfa ти гледай да дойдеш с колицата да видим какво време ще направиш, пък може и да я отстъпиш за един старт...
hondoman
05-09-2007, 14:20
Нали вече не работи Божура бре :shock:
В колко часа е мероприятието?
hondoman божура работи!
Ела в събота, ако можеш, че имаме един crx 1.6 16V да се пробвате! Не е v-tec, но върви доста!!!
Ние от петък сме там, надявам се да се съберем повече алфисти!
Иначе мероприятието е от 12ч!
WhitePower
05-09-2007, 18:04
ако времето позволява живот и здраве ще съм там за тестове
hondoman
05-09-2007, 18:14
hondoman божура работи!
Ела в събота, ако можеш, че имаме един crx 1.6 16V да се пробвате! Не е v-tec, но върви доста!!!
Ние от петък сме там, надявам се да се съберем повече алфисти!
Иначе мероприятието е от 12ч!Доста примамлива оферта може и да намина защото почти не се срещат такива црх-си та да го видя ще гледам да дойда кьм колко ще сте там? :D
vikoalfa
05-09-2007, 20:31
Събев що беее :?: Що няма да си с твойта?ААААААА :cussing:
Надявам се,че ще дойдат повече хора пък сега е време за тестове преди Италфеста :twisted: Дано да е хубаво времето :roll: Абе както каза Събев нека се съберем повече Алфисти :usaflag: нека тоя Божур види малко Алфи :twisted: Часа е към 12ч
Божура отпада колеги! :(
Отсрочен е за 22-ри!!!
ние ще ходим цледобед към 2-3 4аса
vikoalfa
09-09-2007, 04:12
Къде се скрихте бе колеги уплашихме се от времето ли :?: :D
Времето беше супер само Алфи нямаше :x нищо друг път.
Резултати:
Дригата - Аз- 2-0 :?
Колеги вие сте големи организатори обаче!!! Как да дойдат алфи, с такава организация?!?! Казвате айде да ходим едикога си в толкова часа - ОК. После някой от "организаторите" казва "мероприятието отпада". И накрая vikoalfa казва "къде се скрихте" :?: :?: :roll:
vikoalfa
09-09-2007, 20:27
Колеги вие сте големи организатори обаче!!! Как да дойдат алфи, с такава организация?!?! Казвате айде да ходим едикога си в толкова часа - ОК. После някой от "организаторите" казва "мероприятието отпада". И накрая vikoalfa казва "къде се скрихте" :?: :?: :roll:
Да тука си прав :D мани,мани времето прецака всичко :?
vikoalfa,на Верила започнаха отново да се правят гонки,ако имаш желание да тестваш алфата заповядай :wink:
vikoalfa
10-09-2007, 00:41
vikoalfa,на Верила започнаха отново да се правят гонки,ако имаш желание да тестваш алфата заповядай :wink:
Къде е това колега :?: Нещо нищо не ми говори :oops:
Ами Верила е новото-старо място за ношни гонки на София и околията.Намира се на 15км от разклона на Околоврисното на магистрала Тракия в посока Пловдив първата отбивка след карулката и там тръгваш в посока Равно Поле или към голф-игрището"Св.София",за него има табели и на ЖП прелеза се събират доста мощни коли от София и околията.Ако проявиш интерес мога и по-подробно да ти обясня и да ти кажа кога е следващата сбирка :wink:
vikoalfa
10-09-2007, 23:47
ОК може преди Феста за последни настройки,ше свирна :wink: :D
Иначе извода от събота-треа си олекотяване(батко не се ослушвай) :twisted: и тренировки много тренировки,но бързо ще схвана уча се от най-добрите боксери :wink:
бтв:хайде на катанеца на темата :D
vikoalfa
11-09-2007, 23:45
Ще си позволя да ти отговоря с: задоволително :!: :twisted: