View Full Version : Проблеми с водната помпа и последствия
Както някои от вас знаят, Алфата се държа неприлично и ме остави на пътя :cry: . За сега сме в бокса, лошото е че ходих да търся друга ама само една 147 ми хвана окото ама много пари и искат :evil:
Подробности за заболяването: за сега съм водна помпа и ангренажен ремък напред, моля се да не сме ударили клапани :evil:
Като излезем от бокса пак ще се видим :)
ПП. Търся Пежо 206 (примерно) за жената да води детето на градина.
аааууу..... какво се е случило колега ?!??! и кога това ?
леле аз ако трябва да пиша всеки път във форума когато съм на сервиз ще заключат всички теми :oops:
trustworthy
06-09-2007, 16:40
Както някои от вас знаят, Алфата се държа неприлично и ме остави на пътя :cry: . За сега сме в бокса, лошото е че ходих да търся друга ама само една 147 ми хвана окото ама много пари и искат :evil:
Подробности за заболяването: за сега съм водна помпа и ангренажен ремък напред, моля се да не сме ударили клапани :evil:
Това ли се оказа причината в крайна сметка :shock: Скъсан ремък??? Дано не си въртял да палиш като е угаснала!
...ПП. Търся Пежо 206 (примерно) за жената да води детето на градина.
Не се излагай! Земи и едно пунто на момичето, а рестото от пежото - за ремонт на старата или тунинг на следващата ;)
...Като излезем от бокса пак ще се видим :)
Нали знаеш, че линия 146ЖТД на градския минава покрай вас :) Само кажи и ще те забера за сбирката ;) Хем ще ти покажа и как кара Нено в Бургас 8)
.
Ами какво му има толкова - малко повече вдигаж температура , ама не прегрява , С превъртаща перка ме върна от Бургас , ама и без климатик :twisted: Е този път катахме икономичо използвайки даже и инерцията с мъркащ на ПХ мотор.
Това ли се оказа причината в крайна сметка :shock: Скъсан ремък??? Дано не си въртял да палиш като е угаснала!
Тц, не е скъсан ремъка, а и не съм въртял след като угасна, та затова имам една плаха надежда да е угаснала от задирането на водната помпа без да удари клапаните :please:
...ПП. Търся Пежо 206 (примерно) за жената да води детето на градина.
Не се излагай! Земи и едно пунто на момичето, а рестото от пежото - за ремонт на старата или тунинг на следващата ;)
Няма да е Пижо (тез се излагат бре 8к за е***и пичата въшка) аресах едно 145 2.0 TD, де му е турбото на туй нещо а и кво да гледам по матора, че то сичко друго му е като на мойта убавица?
trustworthy
06-09-2007, 21:59
...Тц, не е скъсан ремъка, а и не съм въртял след като угасна, та затова имам една плаха надежда да е угаснала от задирането на водната помпа без да удари клапаните :please:
Е щом си И за ремък тогава? Обтегачът здрав ли е? Абе най-добре да дойдеш да си изплачеш мъката в неделя ;)
... аресах едно 145 2.0 TD, де му е турбото на туй нещо а и кво да гледам по матора, че то сичко друго му е като на мойта убавица?
Дай да дойда да погледна и аз, че поне знам къде слагат турбото и как изглежда :)
Предварително благодаря на Тошко за манипулацията :)
ПП. Търся Пежо 206 (примерно) за жената да води детето на градина
Аз продавам Поло 98"
Повече инфо тук:http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=14599