PDA

View Full Version : някой полу4авал ли е това по е-майла

warbah
08-09-2007, 21:21
- Visit https://www.migrationexpert.com/australia/member/
струва ми се 4е е некакво дърво.Ма нека тези които се занимават
с интернет и по разбират да се изкажат.

blank_jack
08-09-2007, 21:29
- Visit https://www.migrationexpert.com/australia/member/
струва ми се 4е е некакво дърво.Ма нека тези които се занимават
с интернет и по разбират да се изкажат.

СПАМ ! :laser: ... не отваряй такива писма в пощата си - ако ползваш дебитна/кредитна карта за да си купуваш нещо онлайн или всякакъв вид онлайн банкиране, по-добре си сканирай ПЦ-то с някаф софтуер за keylogger-и и всяква друга псмина и на прави така повече (добронамерен съвет - може да изглежда безобидно, но не е ;) )

warbah
08-09-2007, 22:23
предлагат емиграция в Австралия ама ми зву4и много хубаво за да е
истина.Не ползвам дебитна карта да плащам през нета така 4е ме боли
оная работа просто исках да се потвардят опасенията ми 4е е измама.
Както и да е благодаря за отговора :D

fred
13-09-2007, 22:35
предлагат емиграция в Австралия ама ми зву4и много хубаво за да е
истина.Не ползвам дебитна карта да плащам през нета така 4е ме боли
оная работа просто исках да се потвардят опасенията ми 4е е измама.
Както и да е благодаря за отговора :D

Ами скоро чух, че Нова Зеландия е свалила визите за българи, ако ти се ходи, ей къде е - има няма 15 часа полет :lol:
Ама чак да ти го организират, съмнително. Не си ли получавал спамове в пощата от Нигерия - предлагат 5-10 милиона, ей така, само да им помогнеш да преведат някъде.

lyuli
14-09-2007, 09:33
Ами скоро чух, че Нова Зеландия е свалила визите за българи, ако ти се ходи, ей къде е - има няма 15 часа полет :lol:
Ама чак да ти го организират, съмнително. Не си ли получавал спамове в пощата от Нигерия - предлагат 5-10 милиона, ей така, само да им помогнеш да преведат някъде.

и после ти искат подписа на един формуляр, след което ти теглят всичките пари. Това с Нигерийците е стара схема, още от началото на 90-те, но май доста хора са горнали.....

fred
14-09-2007, 11:26
и после ти искат подписа на един формуляр, след което ти теглят всичките пари. Това с Нигерийците е стара схема, още от началото на 90-те, но май доста хора са горнали.....

Да, или пък трябва да си откриеш сметка иле нещо от сорта, въпроса е да им дадеш примерно 1000-2000 дорала, които прибират, но явно все кълве някой :shocked:

warbah
14-09-2007, 16:40
Така си е те могат да разпратят стотици хиляди такива по и-мейла все
някой ще клъвне и ето ти немъчени пари.Дори и телефоните които са дадени предполагам са импулсни така 4е ако им се обади някой пак е САБЯ :D