View Full Version : Невиждащ се номер
tipo1960
09-09-2007, 21:51
Вчера карах зад един Мерцедес ЕС класа,минах в съседната лента и номера спря да се чете :shock: ,върнах се зад него номера пак се чете,някой има ли представа как се прави това с номера,някаква лепенка ли е,лупа ли и :roll: :?:
Да слагат една пластмаса върху номера специална.
tipo1960
09-09-2007, 22:10
Да слагат една пластмаса върху номера специална.От къде се взима тази пластмаса,продава ли се някъде.
Не знам ма си е мутренска история според мен ... :roll:
J_I_V_K_O
09-09-2007, 22:13
А има ли смисъл да питам дали е позволено?! И какво биха казали куките за това ? :roll:
tipo1960
09-09-2007, 22:20
А има ли смисъл да питам дали е позволено?! И какво биха казали куките за това ? :roll:куките-И сега какво ще правим..........Ееее ама ние сме двама........Не така в книжката и ще ги донесеш в колата.... :lol:
toni_75TURBO
09-09-2007, 22:23
Аз 4есто пътувам до Гърция и там по4ти вси4ки карат с тези пластмаси,
за там със сигорност знам 4е е разрешено но с каква цел не знам,
също така карат и без никакви номеро.
J_I_V_K_O
09-09-2007, 22:24
А има ли смисъл да питам дали е позволено?! И какво биха казали куките за това ? :roll:куките-И сега какво ще правим..........Ееее ама ние сме двама........Не така в книжката и ще ги донесеш в колата.... :lol:
хаха :lol: с моят късмет ми се падат по 4-ма в патрулка :oops:
...но с каква цел не знам
Целта е като те щракне камерата да не ти се вижда номера на снимката, уж...
Повече инфо (http://www.radar-camera.co.uk/)
БТВ това е вариантът със спец. спрей, другия е с допълнителната шукария върху номера.
Аз съм чувал,че става е плексиглас :)
аз съм чувала че става подобен ефект с 3 слоя лак за коса. после задния ти номер отразява фаровете нощем и не се чете.
а за това без номера - като пътувахме сега Сандански-Гоце Делчев по един път на южния склон на Пирин ни изпревари една 155-ца без номера.... Може и гръцка да е била.
:))))) като спреш непозволено или направиш друго нарушение ти отвинтват номера :) и после отиваш да си го вземеш от райнонното :lol:
netsurfer
10-09-2007, 11:33
имаше един епизод май на Myth Busters или Топ Гиър и пробваха такива работи и нито една не вършеше работа
virusalfa
10-09-2007, 11:37
Аз 4есто пътувам до Гърция и там по4ти вси4ки карат с тези пластмаси,
за там със сигорност знам 4е е разрешено но с каква цел не знам,
също така карат и без никакви номеро.Ти като пътуваш често надолу,се обади да се видим,в събота и неделя и аз може да се спусна надолу :wink:
toni_75TURBO
10-09-2007, 18:46
аз патувам с тази машина и сме цяла група
Много хубав номер на алфата колега :lol: :lol: :lol:
И от къде може да се купи такова нещо? Спрей или пластмаса!
coolboby
11-09-2007, 13:10
Такова нещо гледах на един сериал по НОВА "От местопрестъплението Маями" ..Нещо слагаха на номера, ама не си спомням какво беше...
Такова нещо гледах на един сериал по НОВА "От местопрестъплението Маями" ..Нещо слагаха на номера, ама не си спомням какво беше...
и аз си го спомням тоя епизод! Беше точно с пластмаса върху номера.
На мен ми тряя много такова нещо, щото са от Франция си имам цяла фотосесия, гледам аз нещо ми светка до мантинелите и си викам , а тва е отражение от слънцето и като загледах по- натам знаците :brickwall: тва си били камерки. Дано не ми дойдат некви актове, щото --- :?
то е плексиглас това ама май от едната страна е набразден зада пречупва светлината.
toni_75TURBO
11-09-2007, 23:39
Много хубав номер на алфата колега :lol: :lol: :lol:
аз за това не я карам
http://www.jammersstore.com/anti_photo.htm За тези плаки става въпрос .
WhitePower
11-03-2008, 15:37
някой провал ли се е с червено осветлние на номера ;)
до колкото знам на червено камерата не може да фокусира лесно
би мигло да се опита
Mind_Control
11-03-2008, 16:04
някой провал ли се е с червено осветлние на номера ;)
до колкото знам на червено камерата не може да фокусира лесно
би мигло да се опита
На един приятел му дойде от италия така ланчията, ама аз си мислех, че е само за шукарийка сложено, пък то явно не май само за това
:))))) като спреш непозволено или направиш друго нарушение ти отвинтват номера :) и после отиваш да си го вземеш от райнонното :lol:
Точно така, в Гърция не се занимават да ти слагат глоби и да те търсят, просто ти взимат номера и като отидеш да си го вземеш в съответния срок ти праскат една яка глоба.
Точно така, в Гърция не се занимават да ти слагат глоби и да те търсят, просто ти взимат номера и като отидеш да си го вземеш в съответния срок ти праскат една яка глоба.
Много практично!