PDA

View Full Version : Съвет и мнения за носач....

Kamen666
11-09-2007, 10:00
Предстои ми смяна на десен носач и реших да се посъветвам какъв да си взема (държа на качеството),значи мога да ползвам отстъпки при следните марки носачи,от вас искам съвети и мнения,кой е по читав:

BIRTH
OCAP (казаха ми че тези били за първоначално вграждане,тоест уж така си излизала от завода....)

MOOG
Power Drive
Delphi

Мерси предварително

Sraaaaa
11-09-2007, 12:18
Предстои ми смяна на десен носач и реших да се посъветвам какъв да си взема (държа на качеството),значи мога да ползвам отстъпки при следните марки носачи,от вас искам съвети и мнения,кой е по читав:

BIRTH
OCAP (казаха ми че тези били за първоначално вграждане,тоест уж така си излизала от завода....)

MOOG
Power Drive
Delphi

Мерси предварително

BIRTH - направо си ги избий от главата!!!

Delphi е най-доброто като че ли от посочените. Цената на левия е 115лв, а на десния около 220лв. Ако искаш Delphi кажи с каква отстъпка разполагаш и каква е крайната ти цена, за да мога да ти дам и аз цена с нашите отстъпки. Ако ти излиза по-евтино и искаш Delphi ще ти взема.

Аз се спрях на едни италиански носачи по 88лв бройката. Ricambi... нещо си... не помня точно името. Изработката е светлинни години по-добра от тази на BIRTH. Да не си си взел също и FRAP!!! Като покарам ще споделя мнение за моите.

Kamen666
11-09-2007, 12:42
DELPHI мога да взема десен за 95 лева крайна цена за мен - при теб на колко е?
А ако има по добро дори и да не е посочено може да ме посъветваш....се ще го намеря някъде:)

Nasko_77
11-09-2007, 22:14
Аз също си сложих носачи ДЕЛФИ още когато я обслужвах и съм много доволен от тях. Поне за сега :)

ALFA155Ts
11-09-2007, 23:01
birth 47лева в евро-07 слагаи бягаи на тея дупки кото и да сложиш фаида никва

stelt
11-09-2007, 23:36
Това коя марка ще издържи по дълго е много относителна история. Имам познати които са доволни и от BIRTH. Друг е въпроса какво можеш да си позволиш, защото разлика в цените не е малка -мисля че MOOG са около два пъти по скъпи от BIRTH.
Аз съм с MOOG от около 30 хил.км и засега няма грижи с тях.

cvetelin
12-09-2007, 07:45
Това коя марка ще издържи по дълго е много относителна история. Имам познати които са доволни и от BIRTH. Друг е въпроса какво можеш да си позволиш, защото разлика в цените не е малка -мисля че MOOG са около два пъти по скъпи от BIRTH.
Аз съм с MOOG от около 30 хил.км и засега няма грижи с тях.

и аз съм с MOOG перфектни са :)
много съм доволен ...
аз ги вземах по 135 лева парчето

stenli
12-09-2007, 07:45
С FRAP носачи 15 000 км без никакво щадене от дупки скоро ги проверявах-никакви проблеми.

Kamen666
12-09-2007, 09:02
Moog мога да го взема на 98 лв
и като слушам отзивите май той ще е.... :)

Sraaaaa
12-09-2007, 12:16
birth 47лева в евро-07 слагаи бягаи на тея дупки кото и да сложиш фаида никва

Хич не е все тая... айде скъсай шарнир и да видим... Гайките на тампоните са прикапани с 3 точкови завадки, които почти не са захванати за болта... Късат се гайките, ама това не ти пречи при карането кой знае колко, ама след това при разглобяването.... манеее да не ти приказвам...

Камене каква е тая цена за десен носач Делфи??? Я ми кажи цена на ляв и десен. Единия е 2пъти по скъп от другия, защото износването му е по-голямо и той се сменя най-често, и това е именно десния.

С FRAP носачи 15 000 км без никакво щадене от дупки скоро ги проверявах-никакви проблеми.

На мен пък ми се отлепиха всичките тампони на 2000км... :?

gigi
12-09-2007, 13:44
Moog мога да го взема на 98 лв
и като слушам отзивите май той ще е.... :)
и аз мисля че Moog-а е най добър, но пък дали ще изкара два пъти на фиорелата или фрапа е божа работа. :roll:

ne0
12-09-2007, 15:20
Ricambi... нещо си... не помня точно името
това значи части ;)

Mind_Control
13-09-2007, 11:57
а по какво разбирате кога носачите са ви за смяна :roll:

Sraaaaa
13-09-2007, 12:05
а по какво разбирате кога носачите са ви за смяна :roll:

Слагаш една щанга м-у шарнира и супорта който го държи, и повдигаш нагоре-надолу. Ако се мърда много значи шарнира е заминал. Ако тампоните хлопат могат да се заменят, ама шарнира не. Камене шарнира ли ти е проблема, или тампон? Ако не си сигурен първо свали носача и виж какъв е проблема (ако не си го направил вече де), защото на мен така един майстор ми каза че имам само един тампон за смяна, а то се оказа и шарнир.

Само НЕДЕЙТЕ да рециклирате шарнири. Последствията могат да са много лоши след това...

Kamen666
13-09-2007, 14:10
шарнира е.....тампоните са си ОК

BO
14-09-2007, 00:23
За перите и здравината слагай АЦ Метал.
До сега не съм чул някой да си е сменил АЦ Метала купен от вносителя преди 40хил км. И все още не са сменени!

boik0v
02-02-2014, 05:37
и аз мисля че Moog-а е най добър, но пък дали ще изкара два пъти на фиорелата или фрапа е божа работа. :roll:
Аз си поръчах МООГ с отстъпка за около 75 лв парчето

BillyBoy`
02-02-2014, 15:25
Технород,за цена и качество са много-добри.

Majed_146
03-02-2014, 11:50
Рецитирай оригиналния, ако няма ръжда при шарнирният болт и смени тампоните с такива на делфи и ще си откараш :). За парите излиза колкото един технород!

budged3d
03-02-2014, 18:52
в момента съм с MONROE от 8 9 месеца алфата ми е дизел пазя я от дупките но чат пат си ги нацелвам държат се за сега няма хлоп няма троп,иначе съм чувал че най добре си е TRW,а цената на MONROE то е към 90 лева без отстъпката.