View Full Version : Дебитомер-въпрос?
alfatras
13-09-2007, 17:54
Колеги днес си карах колата при един приятел-изчисти ми грешката на еара(лампата дето светеше) и я пусна на диагностика-каза дебитомера е тръгнал-можел съм да карам така още доста време,но ако искам да си го сменя,което малко ме озадачи-досега несъм имал проблеми с двигателя-винаги се е държал адекватно при подаване на газ и т.н та затова ми стана странно!Дали компа е сбъркал или вече трябва да мисля за смяната му с нов?Държа да отбележа,че пича не е сервиз или някой дилър на дебитомери :lol: та да ме набутва-просто компа отчете грешка?Някакви мнения колеги?Благодаря предварително :wink:
какъв е двг.-боксер или т.с.
Novachev
13-09-2007, 18:32
Според подписа на колегата сякаш JTD
По какво да се различи проблем при дебитомера.Наща алфа като баща ми я запали в авто-къщата верно не беше работила ама казва че като и е подал газ се едно се чудела колата кво да прай,смисал че не е отчела веднага подаванета на газта тва ли е дебитомера :?
Nasko_77
13-09-2007, 20:20
По какво да се различи проблем при дебитомера.Наща алфа като баща ми я запали в авто-къщата верно не беше работила ама казва че като и е подал газ се едно се чудела колата кво да прай,смисал че не е отчела веднага подаванета на газта тва ли е дебитомера :?Не. Това е параноята :wink: :D
Те са няколко вида. Най често срещаните са... дебитомерна, варияторна и ангренажна. :lol:
На първата и последната, епидемията й е през зимата. Когато всички искат, да запалят и да се изстрелят на секундата с мръсна газ, още до като двигателят е леден.
alfatras
13-09-2007, 21:35
По какво да се различи проблем при дебитомера.Наща алфа като баща ми я запали в авто-къщата верно не беше работила ама казва че като и е подал газ се едно се чудела колата кво да прай,смисал че не е отчела веднага подаванета на газта тва ли е дебитомера :?Не. Това е параноята :wink: :D
Те са няколко вида. Най често срещаните са... дебитомерна, варияторна и ангренажна. :lol:
На първата и последната, епидемията й е през зимата. Когато всички искат, да запалят и да се изстрелят на секундата с мръсна газ, още до като двигателят е леден.
:lol:
Параноя при мене липсва,компа ги мъдри тези глупости :twisted:
alfa_145_boxer
13-09-2007, 23:18
:shock: