View Full Version : Търси се: 155 2.0 16V и 8V
За сверка...някой с читава 8V и 16V да пише....
Ако някой иска направо тая вечер на Бояна след 22.00
А иначе става и за Събота и Неделя!
8В е за сверка с моята кола, а 16В за сверка на един приятел алфата :P
0 888 578 021 и 0897 601 246 :P
С колегата Buxalkata мислим в Неделя да сверяваме "часовници", но аз ще знам дали ще мога утре вечер(на бачкане съм и 2-та дни). Ако стане си мисля, че ще е готино да се съберем на Билата на бул. "България" и да движим с изтребителите в пакет. :twisted:
hondoman
14-09-2007, 21:42
За сверка...някой с читава 8V и 16V да пише....
Ако някой иска направо тая вечер на Бояна след 22.00
А иначе става и за Събота и Неделя!
8В е за сверка с моята кола, а 16В за сверка на един приятел алфата :P
0 888 578 021 и 0897 601 246 :PAбе колега разкарва ли ти се извьн София да си пробваш колата тука при нас се правят много дрьпки на Бояна ако си навитак ми пиши на няма и 15 мин пьт от София :lol:
hondoman
14-09-2007, 21:44
Опа обьрках се имах предвит Верила сори на 15 мин пьт е бате ако си навит пиши на лични :wink:
vikoalfa
14-09-2007, 22:05
Опа обьрках се имах предвит Верила сори на 15 мин пьт е бате ако си навит пиши на лични :wink:
Ей тая Верила фащам Дригата подмишка и право там некст уйик :lol:
Минетка треа ли :?:
Ей тая Верила фащам Дригата подмишка и право там некст уйик :lol:
Минетка треа ли :?: Да
vikoalfa
14-09-2007, 22:47
Еее да му е... мамата :throw:
В момента правиме една 8в ама кога ще стане и кога ще се разработи не е ясно :roll: та може после тамън да видиме дали сме направили нещо :?
Окей до верила не ми се ходи...
За сега на Бояна има много коли, с които да се гоня :D
Мисля да направя още 1-2 гонки за сверки и след това вече ако някой ме предизвика, че прекалено много ми станаха стартовете...
Резултати от тази вечер:
Поло 1,4 16V 100коня 99г. с генерация и филтър ->до 130км 1кола и половина...Нагоре вече става срашно... 2:0 за мен
Опел Астра ГСИ..яката ралта :lol: С валове и чип+генерация и филтър-->До 130км 1кола...Нагоре става страшно :D 2:0 за мен
Нисан NX100 1,6 102коня --> 4коли разлика в моя полза.
Алфа Ромео 155 2.0 16V --> До 140км един калник преднина...?!?!?! За първи път ми се случва да го бия Вальо..До сега винаги ми е правил 2коли?!?! Или неговата кола не е наред(най-вероятно) или аз НЕ си въобразявам и моята кола се е поотпушила и почна да върви повече...
Абсолютно сток съм с гадната тежка и удушаваща изпускателна система и обикновен филтър...
Като стане готова 8В свиркайте :P
Дал сам си колата на един приятел,който движи някъде из страната с нея.Ако се появи тези дни в София,ще ти звънна веднага. Имам и една 156 2.4 ЖТД 140 к.с.,ще докарам и нея с някой шофьор,защото искам да ги пусна двете! :lol:
Опел Астра ГСИ..яката ралта :lol: С валове и чип+генерация и филтър-->До 130км 1кола...Нагоре става страшно :D 2:0 за мен
Я пак???
Коя е тази Астра?
EvgeniiM
15-09-2007, 09:56
Пиши на Yureti , неговата е 16в и на него ще му е от полза , и живее в Бояна
Я пак???
Коя е тази Астра?
Ако става въпрос за C20XE на нея сток й дават 8 сек. 0-100 км/ч пък какво остава ако е барана.Пък да не говорим,че с годинките почват да варвят повече,щото олекват занчително :lol: :lol: :lol: Така че лично аз "малко" се съмнявам :wink:
... да бе.
Дай да я пробам деи проклетата машина...
.. аз и ся не съм убеден че въри кат хората..
предстои ми смяна на свещите и презацепване на ремъка... ма искам да си сверя часовника.. :P
Астрата беше малката 8V да учотчня :D Обаче оня не искаше да се пуска с моите умрели 143коня, защото смяташе, че върви като ГСИ 150коня :screwy:-неговата върви като голямото ГСИ.... И искаше да се хвърля на 16V алфа на Вальо... Ама все пак се пусна с мен и трябва да знае, че е многоо далеч от 16V астра :lol:
Ами тази вечер вероятно пак ще се кача :roll: :P Но може да не се пускам...За Неделя, ако е хубаво времето 100% ще съм там..
Съгласен съм за сверка с алфа 16v и 8V като моята :P А също и с дизелче...Пишете само кога да се разберем :P
ме айде ...
аз там живея в селото..
WhitePower
15-09-2007, 11:44
ако днеска ще ходищ може да се бегаме срещу моятя умрела винтилка ( без чипове и други ) за момента е само с филтър
... Ми ще ида ако се разбера с някого... :shock:
.. и без смех, че ми е за сефте... :P :P
Охооо :P Тази вечер ще се съберем Алфи на Бояна и то се 2.0 :twisted:
Ами почти съм сигурен, че съм там 8) С още една 2.0 :D
Мен ми се искаше Неделя да се пробваме :roll:
Ами то стана ясно..Няма да го отлагаме за утре...
След 22.15 на ОМВ :D Има и тел. за конкати ако има нещо :wink: Тъмно синя с ЕВ регистрация :)
... а днеска няя ли некви състезания..? :shock:
Утре в 20:00-20:30 ще има 2 155-ци 1.7 8V на OMV-то...
БТВ И аз за първи път ще ходя там.
castello
15-09-2007, 23:23
колега, а с мен кво ще кажеш да се пробваш???И аз утре ще дойда на Бояна!
колега, а с мен кво ще кажеш да се пробваш???И аз утре ще дойда на Бояна!
Разбира се :P Неделя чакам да те пробвам :P
тази вечер:
Алфа Ромео 145 1,6TS :twisted: presented by NEO :twisted: 2:1 за мен. Усеща, че неговата си върви повече :D , но моята никак не е за подценяване...
Сеат толедо.... 2.0 16V 150коня.+ компресор на 0.3 бара :shock: Бих го с 2 коли... :shock: Това е двигател от АБФ голф...
Търся също СТОК Ti и QV ! Обаче само сток :twisted:
Вие до колко седите горе на Бояна. Да взема да се появя и аз, ала аз съм нощна птица - чак към 23:30.
Вие до колко седите горе на Бояна. Да взема да се появя и аз, ала аз съм нощна птица - чак към 23:30.
Ами днес незнам...Снощи си тръгнах в 1.20 ..>Ама утре е раб ден..Та ще е по-рано...
VFTI ти си поредния в списъка който чакам с нетърпение на италфеста се дърпаме...
оо ще бъде бая интересно и аз ще се пробвам :)
Разбира се!
Голям мерак имам да видя твоята красавица 1912
1912 ще ме биеш..Поне така си мисля, защото знам че 164 ките със същите двигателя вървят повече :P ...
Иначе ако случайно не ми изпаднат от някъде пари, няма да идвам на италфеста....Просто не мога да си го позволя на този етап :?