View Full Version : Безпристрастно мнение...
Имам възможнст да продам колата си и се чудя, дали да си я карам, или да я продам и да ходя за друга, но може би няма да е Алфа...много е трудно в Германия да намеря пак, имам няколко дни да реша, дилемата ми е голяма и не знам какво да правя, какво бихте казали Вие
е като няма да е алфа си а караи тази
зависи какви пари ти дават, ако ти е изгоддно и смяташ че е за добро.. давай...
оборот да има :lol:
vikoalfa
14-09-2007, 22:50
Няма да бягаш от сектата ей :evil:
pininfarina
14-09-2007, 22:57
Който се цепи от колектива, накрая колектива му го . . . . :twisted:
бе той че ще си купи пак алфа, е ясно... само се прави сега :Р
то тая болест лечение нема !
еми не знам, ще реша в последния момент, момчето разбра за какво става въпрос, и даже се чуди за какво я продавам, или може да взема по-нова 156, или нещо друго, ходи ми се пак, но да мога да имам и тази и пари за друга
AlfaRomeo
14-09-2007, 23:39
Като имаш възможност да вземеш добри пари от тази кола,продавай я ще намериш някои друг нещо по добро по нова :) Може Някои печица,но ти си вземаш генералното решение ние просто акъл даваме ;)
Ами аз бих си продал колата по две причини:
1-Трябват ми пари спешно по Жизненоважни въпроси( да не дава Господ)
2-За да си купя 159-ка(да дава Господ)
Не приемам колата си като средство за търгуване и за правене на пари(не и Алфа) - лично отношение!
Да искам 159, но имам и други виждания за колите, не е задължително да е Алфа, харесвам Ауди (А4 Б6 модела, след 2001) и карам друго сега, но ако намеря 156 след 2002 с промените вътре мисля е добро решение 8), просто сегашната има всички екстри и ме кефи, исках да дойда на събора с нея :D
AlfaRomeo
15-09-2007, 18:43
Е тогава не я продай като те кефи,като си има всичко си я си караи ;)
Ако не си много привързан към Алфата и ти се намират излишни пари-продавай и взимай Аудито :twisted:
Ще смениш Алфата за Алди :screwy: според мен не е добро решение :roll:
RoMeO_156_GTA
15-09-2007, 21:59
Ако колата ти е читава и няма сериозни забележки ,не я продавай :!: Не се знае на каква морга ще попаднеш после :brickwall: Предимство е ,че ще я вземаш пак от Германия ,но никога не е гаранция ,а и както беше писал ,в градчето е имало само 3 Алфи и може да забегнеш лъм Ауди ако не ти харесат :? Инъче ако имаш време да търсиш по-нова Алфа ,давай 8)
П.С преди 4 години и ние бяхме с такава дилема за Пунтото ,вкарано лично от Германия .Предлагаха ни много сериозни пари ,но както виждаш още е в подписа 8)
, и даже се чуди за какво я продавам
Първо си дай отговор,защо я продаваш тази и какво искаш :D
П.С преди 4 години и ние бяхме с такава дилема за Пунтото
Откъде па помниш кво е било преди 4 години,като си бил тогава с млечните зъби още :wazuuup: :lol:
Nasko_77
16-09-2007, 16:04
Ако не си много привързан към Алфата и ти се намират излишни пари-продавай и взимай Аудито :twisted:Е пък защо? :roll:
Ако не си много привързан към Алфата и ти се намират излишни пари-продавай и взимай Аудито :twisted:Е пък защо? :roll:
Ми щото човека поиска безпристрастно мнение :roll:
така е, исках безпристрасно мнение, просто се колебая, ясно е решението е мое, единственото което не ме харесва ( е ниското и твърдо, окачване е ясно, това е спортна кола) е, че между 2000-2200 до 2700-2900 оборота не върви, днес на баир ми скъса нервите, надминавам ~2400 на 3 и неще и неще, не стигне ли ~2900 не дърпа, да след 3000-4000 и нагоре нямам грам оплакване, даже двигателя не мога да му чуя евала
TRE GAZELE
16-09-2007, 22:27
така е, исках безпристрасно мнение, просто се колебая, ясно е решението е мое, единственото което не ме харесва ( е ниското и твърдо, окачване е ясно, това е спортна кола) е, че между 2000-2200 до 2700-2900 оборота не върви, днес на баир ми скъса нервите, надминавам ~2400 на 3 и неще и неще, не стигне ли ~2900 не дърпа, да след 3000-4000 и нагоре нямам грам оплакване, даже двигателя не мога да му чуя евала
Е как с 2400 на 3 ще надминаваш :shock: то да не е дизел това или автомат :lol: