PDA

View Full Version : Въпрос за боядисване

goro
16-09-2007, 17:08
Здравейте колеги! Преди време пуснах една тема,в която питах как мога да махна гадните бели лепенки от покрива на колата,останали след употребата на багажник.Е,в крайна сметка установех,че това е невъзможно без да повредя боята.Въпросът е колко ще ми излезе пребоядисването само на покрива?Интересува ме ориентировъчна сума за направата на същия цвят боя и самото пребоядисване.Благодаря предварително! :wink:

rtfm
16-09-2007, 23:18
Един приятел ходи в един сервиз и му казаха 80 лв. на детайл крайна цена.

Sraaaaa
17-09-2007, 00:07

Аз съм чувал че цените са 80лв на детайл и 120лв за таван. Въпрос на договаряне по-скоро...

goro
17-09-2007, 18:34

Аз съм чувал че цените са 80лв на детайл и 120лв за таван. Въпрос на договаряне по-скоро...
Това 120лв ако включва и направата на боята си е голяма далавера.Аз очаквах суми над 200-250 лв. :wink:

Sraaaaa
17-09-2007, 20:44

Това 120лв ако включва и направата на боята си е голяма далавера.Аз очаквах суми над 200-250 лв. :wink:

Да ама това са цени за Ямбол... За София не знам...

ПС: Абе някой знае ли къде има вакуумно изправяне на неравности по купето (използват го за оправяне на коли бити от градушка)? Имам 2 чукнати места по страницата на колата и ме дразнят много, а не ми се иска да ги изправят с наваряне и кит.

goro
17-09-2007, 22:17

Да ама това са цени за Ямбол... За София не знам...

ПС: Абе някой знае ли къде има вакуумно изправяне на неравности по купето (използват го за оправяне на коли бити от градушка)? Имам 2 чукнати места по страницата на колата и ме дразнят много, а не ми се иска да ги изправят с наваряне и кит
Същия въпрос за побитостите имам и аз,защото още на втория ден като си взех колата пред КАТ ми натисноха леко вратата. :wink: