Log in

View Full Version : Само аз ли не вдявам ?!?

Alfa User
18-09-2007, 01:34
Новината, която ме потресе :
"Директор на средно училище във Варна не разреши провеждането на молебен по случай започването на учебната година"
И обяснявам - името на въпросния директор принадлежи на една народност, която по нечии предплатени твърдения ни е била 5 века на гости. А по мое мнение, както и на много мои колеги, съмишленици, и родолюбци, са ни клали и е :censored: ли 500 години.
Та въпроса ми е - само аз ли се чувствам потресен и бесен от тази новина, и до кога ще позволяваме да ни се отнема най-ценното по такъв явен и груб начин :?:

deq
18-09-2007, 01:56
Не се ли казва каква причина е изтъкнал въпросният директор? :roll:

Venci
18-09-2007, 02:19
Аз предлагам тоя да го уволнят дисциплинарно и после зад училището в храстите ... :chair: :bash:

proper
18-09-2007, 02:23
има 2-3 дела срещу него за дискриминация...
не искам нищо да казвам, но директора като го видях по новините и на секундата ми стана ясно сичко... пак да ги избереме тия умници и те за пари цялата държава ще доизпродадат на ДПС..... вече се уляха
Имам приятели турци и са толкова свестни, ама ДПС е за ......... !@#@)#$*#*)

deq
18-09-2007, 02:25

Ехаа :roll: Ами всъщност къде са родителите в тази игра?Нали хората,които трябва да реагират са те + учителите,ама хайде за тях е ясно ...

proper
18-09-2007, 02:27

Ехаа :roll: Ами всъщност къде са родителите в тази игра?Нали хората,които трябва да реагират са те + учителите,ама хайде за тях е ясно ...

ами това казаха по БТВ, случайно гледах...
Родителите са дали срок ако не го уволнят блокират училището...
Абе големи глупости...... кво занимават децата с неща дето....вместо да там да е рай за тях, те го правят ад...

deq
18-09-2007, 02:31
Абе големи глупости...... кво занимават децата с неща дето....вместо да там да е рай за тях, те го правят ад...

Е все пак са взели мерки...
Ами всъщност ние не се замисляме какво правим и по какъв начин това ще навреди на децата ни....
После обаче ето от къде се появява дискриминацията и при децата :?

proper
18-09-2007, 02:34

Е все пак са взели мерки...
Ами всъщност ние не се замисляме какво правим и по какъв начин това ще навреди на децата ни....
После обаче ето от къде се появява дискриминацията и при децата :?

Разбира се, те се учат от "възрастните".... а често примерите им са ...

deq
18-09-2007, 02:39

Ооо на тая тема можем много да говорим,но основното е,че ние въобще не даваме пример на децата си,на първо място е ежедневието и след това децата,а основното което се гледа да са нахранени и облякани,повечето смятат,че няма нужда от нищо друго,естествено го разбираме,но късно :?

proper
18-09-2007, 02:41

Ооо на тая тема можем много да говорим,но основното е,че ние въобще не даваме пример на децата си,на първо място е ежедневието и след това децата,а основното което се гледа да са нахранени и облякани,повечето смятат,че няма нужда от нищо друго,естествено го разбираме,но късно :?

съгласен!

PEPI-2ALFA
18-09-2007, 06:49
...естествено го разбираме,но късно :?
Някои даже не го разбират ...никога.

Yon
18-09-2007, 08:44
.......Имам приятели турци и са толкова свестни, ама ДПС е за ......... !@#@)#$*#*)

Абсолютно съгласен аз също познавам турци много свестни но проблема според мене идва от тези дето са си цигани, а казват че са турци :wink:

Alfa User
18-09-2007, 10:41
Проблема май си е в нас, защото ние позволяваме да се случват такива неща. Най-често забързани и замотани в ежедневни проблеми махваме с ръка и си казваме "сега не мога да се занимавам с тия неща, имам толкова проблеми" ... а като се огледаме после положението се оказва още по-сериозно.
Примерът по-горе е само още една горчива картинка от действителността, която настъпва. И няма кой да направи нещо по въпроса освен нас, ние трябва да опазим страната си за нашите деца и внуци. Ако мислите, че на някой от сега управляващите му пука, сте в голяма грешка...

MainaCore
18-09-2007, 10:47
Проблема май си е в нас, защото ние позволяваме да се случват такива неща. Най-често забързани и замотани в ежедневни проблеми махваме с ръка и си казваме "сега не мога да се занимавам с тия неща, имам толкова проблеми" ... а като се огледаме после положението се оказва още по-сериозно.
Примерът по-горе е само още една горчива картинка от действителността, която настъпва. И няма кой да направи нещо по въпроса освен нас, ние трябва да опазим страната си за нашите деца и внуци. Ако мислите, че на някой от сега управляващите му пука, сте в голяма грешка...

За съжаление си адски прав :?

търтей
18-09-2007, 10:49
другия път пак гласувайте за атака :lol:

raiders
18-09-2007, 10:58
или за който и да е стига да има гласуване, защото с активност 30% нали се сещате какво става..., а за дпс не искам и да си отварям устата мизерници скапани

deyan_88
18-09-2007, 13:41

Така ще е и за напред,защото докато всеки чака да му упре яицето в задника ,че тогава да се сети ,че трябва да направи нещо.Но и срещу ГОЛЕМИТЕ пари като БСП и ДПС трудно се играе :frown: Все пак където имаше едно цитатче "това което не се купува с пари се купува с много пари" си е на 100 % валидно в нашата скъпа България

BatVas
18-09-2007, 15:36
Абе българите (турци) са свестни хора . Както голяма част от българите ги манипулират от "българските" партии - така там от ДПС. А истината е че:
БСП,Атака, Герб,ДПС и др. = ДС (докато ни управляват комунисти и ченгета ще е така)
Има малка разлика - ДПС поне "урежда" своите,(общини, хора,) стреми се да помага на избирателите си , а "българските" партии след избори въобще и забравят кой ги е избрал.(имам примери за депутати които не се появяват в собствените си райони
Сега се опитват да реабилитират и изчистят дори и агентите, че видите ли работили за страната. Направили и добро.
Ами то и Хитлер е построил аутобаните в Германия, ама не ги реабилитират щото е работил в името на страната и направил добро за страната си.
Така , че абсурди в БГ колкото искате - а щм срещу въпросния учител има и съдебни дела (това поне е светъл лъч)

code
18-09-2007, 17:47
И аз не съм съгласен да се правят молебени в училищата, който е толкоз набожен да отива в църквата, аз поп като видя си виждам червата, абе който както си иска да си живее, такива масовки не ги тача