View Full Version : Катастрофа в Дружба 18.09 срещу 19.09
една алфа беше много смачкана ???????
дано не е наш...... а и който и да е, дано е добре!
Къде по точно е станало това?
тъкмо вчера си мислех че за 5 км видях 3 156ци в дружба
кофти
за да се изтресеш по дружбенските кръстовища трябва поне единият да е тотален идиот или пиян
имат перфектна видимост
уф кофти
дано е леко и поправимо, пък ако ще и тотално непознат да е
кофти
за да се изтресеш по дружбенските кръстовища трябва поне единият да е тотален идиот или пиян
имат перфектна видимост
уф кофти
Aбе не е така... По край новите заведения по тротоарите е пълно с коли и видимостта е малка... Трябва да се изнесеш по средата на улицата за да видиш нещо. Друг е въпроса, че поне другите те виждат, ама кой знае какво е станало... :roll:
75TwinSpark
19-09-2007, 10:50
Tи да не говориш за катастрофата до практикер снощи към 20.00
не.... дружба след Шел или ОМВ на прав участък.... як удар... як
AlfaRomeo
19-09-2007, 14:30
Оставяйте колата,щом Нео казва,че е яка катастрофата,дано хората са добре,и нищо има няма ! Дори да не е от наще,от където ще да е !
blank_jack
19-09-2007, 15:21
оня ден те мернах до УНСС се разкарваше, после на същото кръстовище един човек със сребриста 156-ца ми даде визитка за срещите на Александър Невски :) и 2 баварки с челен удар в разстояние на 1 км... :shock:
кофти
имат перфектна видимост
уф кофти
може да има видимост, но светофарите са така направени, че винаги те хваща червеното и повечето Дружбенци много не се съобразяват от този сигнал на светофара. Мисля, че в Дружба има най-много катастрофи и точно това е причината - тъпите светофари.
виждала съм ги
и аз се озъртам на кръстовищата, нищо че ми е зелено
и не само по дружбата
оня ден те мернах до УНСС се разкарваше, после на същото кръстовище един човек със сребриста 156-ца ми даде визитка за срещите на Александър Невски :) и 2 баварки с челен удар в разстояние на 1 км... :shock:
ми свиркай, къси дълги :)
мдаа вчера имаше и една лошо ударена Алфа 155 на Т. Александров на кръстовището преди Арена. Беше с регистрация К.
Дружбенските кръстовища са повече от абсурдни, да не говорим за това на ОМВ-то м/у Дружба 1 и Дружба 2. Светофара светва жълто за едните, а за другите вече е зелено. Там катастрофи стават по няколко пъти на ден. Дружбенци си го знаем това кръстовище и се оглеждаме. :roll:
Дружбенските кръстовища са повече от абсурдни, да не говорим за това на ОМВ-то м/у Дружба 1 и Дружба 2. Светофара светва жълто за едните, а за другите вече е зелено. Там катастрофи стават по няколко пъти на ден. Дружбенци си го знаем това кръстовище и се оглеждаме. :roll:
Светофара го смениха уж. Май не е така. Пък и като ти светне зелено си е правило да се огледаш да не мацнеш някой минал на червено... :roll:
Светофара го смениха уж. Май не е така. Пък и като ти светне зелено си е правило да се огледаш да не мацнеш някой минал на червено... :roll:Не знам дали е сменен, но всеки ден виждам ударени коли там :roll:
А за оглеждането си прав.
blank_jack
20-09-2007, 18:26
ми свиркай, къси дълги :)
е аз ти махнах, бях пИша :)
баси аз не познавам всички или ?
blank_jack
21-09-2007, 23:56
баси аз не познавам всички или ?
просту не са сещаш ;)