View Full Version : Тунин на 155 (снимки от списание)
Снимки на тунингована 155-ца от списанието Autotuning
Добре е като цяло,макар че има някои елементи,които лично мен ме дразнят-мотивите от Ice Age по циферблата и капачката на резервоара,а също и кончетата на ферари :wink:
да, малко е кичозна , но като цяло е :big_love:
Alexanderbb
19-09-2007, 12:39
От вън добре от вътре никак. А и с тази височина я мине 100 метра у нас я не и предния спойлер е заминал. А и се загледах че човека и той е срещнал проблеми с наместването на мигачите отпред
кончетата да се маштат и таблото не е готино и наче е добра.
ALFA CORSE
19-09-2007, 22:16
Мен ме кефят жантите и предната броня Zender :D
Ето на този линк можете да разгледате още такива :) (http://www.daiblack.f2s.com/alfa155com/articles.html)
като си взема 155 и аз ще си сложа такива джанти-много и отивът на 155-цата.направо са връх.
Я,какво се продавало :shock: :shock: :shock:
Alfa Romeo Alfa 155 TI DTM ex Christian Danner
EUR 250.000
Daten:
Gebrauchtfahrzeug, 30.000 km,
331 kW (450 PS), Benzin, Schaltgetriebe, Erstzulassung: 01/94, rot, 4/5 Tьren
Besonderheiten:
Allradantrieb, Leichtmetallfelgen
Beschreibung:
ex. Christian Danner, 6-Gang Getriebe, 900 Kilogramm, Neupreis: DM 1,5 Mio., stдndig 30 Rennwagen im Angebot, weitere Auskьnfte nur auf telefonische Anfrage, auch am Samstag und Sonntag, wir sprechen deutsch, we speak english, parliamo italiano. WIR BEANTWORTEN KEINE E-MAILS, WE DON'T ANSWER E-MAILS, NON RISPONDIAMO E-MAILS
JORDANGT
26-09-2007, 23:06
Мисля тия дни да я взема ама не ми достигат 200Еuro за билет до там :wink:
Мисля тия дни да я взема ама не ми достигат 200Еuro за билет до там :wink:
Ако ти ги дам, ще дадеш ли едно кръгче? :lol:
cvetelin
27-09-2007, 20:57
тамън да кажа .. .че много смешно е скъсена задницата на първата от списанието... и след голямо пулене видях, че е от списанието .. дето се събират страниците... пф :roll: