View Full Version : 146 TS 1.4 Питане
lordterror
19-09-2007, 18:59
От 2 дена съм собственик на Алфа 146 ТS 1.4 имам следното въпросче на 1 и 2 предавка няма струва ми се няма нужния ряз а иначе си пълни километража това нормално ли е и ако на какво може да се дължи това ?
nikola_n
19-09-2007, 19:51
От 2 дена съм собственик на Алфа 146 ТS 1.4 имам следното въпросче на 1 и 2 предавка няма струва ми се няма нужния ряз а иначе си пълни километража това нормално ли е и ако на какво може да се дължи това ?
И какъв точно отговор очакваш на така зададения въпрос?
Не зная какъв ряз очакваш, пробвай да и дадеш газ - трябват и повечко обороти.
JORDANGT
19-09-2007, 21:58
За съжаление за 1.4 толкова братче :roll: :idea:
И аз съм със същия проблем при 1,6 TS. Насмачкваш я на ниски обороти на 1-ва и тя почва да се чуди какво свата половин секунда, и полсе се изтрелва. Все още не съм я карал на диагностика, ама да ти кажа честно не ми и пука. Ако все пак откриеш проблема моля те пиши ми. Тея двигатели са много куци на ниските предавки и при обороти под 3000. 5та обаче е да си е*е м@м@та. Направо е самолет!
Абсолютно същия проблем имах и го реших с едно презацепване на ремъците и смяна на свещите! Сега има страхотен ряз при потегляне!!! :wink:
lordterror
20-09-2007, 16:39
Благодаря за одговорите :)
След 3-4 дена ще ги сменя дано да се оправи :lol:
провери си свещите, ама по-принцип тия коли са бая тежички(колкото 164) :shock: и са малко тромави в ниските обороти. След2500-3000 вече е истината :plane: