PDA

View Full Version : Това реална обява ли е???

goro
21-09-2007, 10:05
Гледам си аз в мобилето как вървят 145-ците и какво да видя:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details (http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11187988364606647&f1=details) :shock:
Тва на БатВас ли е колата??Снимката 100% е на неговата,ма цената ми се струва ниска - 2800 лв,а и региона е Пловдив,а батВас си е от София. :wink: Колга,данеби това да е някоя шега и някой да е сложил снимка на твоята кола в обявата?Или просто наистина я продавш? :wink:

Kuku
21-09-2007, 10:09
Пълен ментак :lol:
Остави другото, ами снимката е на БатВас на колата от "ИТАЛФЕСТ 2005" 8)

cvetelin
21-09-2007, 10:10
1.8 150 к.с. супер .. :)

goro
21-09-2007, 10:14
И тва ми направи впечатление,ма си викам: "ако е реална може некое филтърче или некое чипче да е сложено. :lol: :lol: :lol:

proper
21-09-2007, 10:30
...........
Колега,данеби това да е някоя шега и някой да е сложил снимка на твоята кола в обявата?Или просто наистина я продавш? :wink:

Да, мисля че я продава и неговата... има си отдавна нов к'мур вече :)

А иначе за конете.....всеки уважаващ себе си "рацер" е длъжен силно да завишава коне на колата си :):):) ХЕхехехее
:rosso_spider:

santo_traficante
21-09-2007, 10:57
някой си прави бъзик според мен :wink:

Colombo
21-09-2007, 12:46
А иначе за конете.....всеки уважаващ себе си "рацер" е длъжен силно да завишава коне на колата си :):):) ХЕхехехее
Тук (http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%84_2) има една добра схема за изчисляване на конските сили. По принцип е за Golf 2, но практиката е показала, че дава достоверни резултати при всички марки и модели автомобили :twisted:

TaNo
21-09-2007, 13:08
Тук (http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D1%84_2) има една добра схема за изчисляване на конските сили. По принцип е за Golf 2, но практиката е показала, че дава достоверни резултати при всички марки и модели автомобили :twisted:

:rotfl: тва беше върха

Най-бързата кола в страните членки на ЕС
:lol:

cvetelin
21-09-2007, 13:24
И тва ми направи впечатление,ма си викам: "ако е реална може некое филтърче или некое чипче да е сложено. :lol: :lol: :lol:

да бе ... дали кола за 3000 лева ша е качвана на дино.. да се видят точните коне... било то след чипове, филтри и т.н.
пълна простотия е тая обява...
и колко такива има още :)

hsr
21-09-2007, 13:26
Незнам на мен ли така ми се струва или в тоя форум(а и не само) наистина има някакво "специално" отношение към моделите на VW и по-конкретно към Golf-а :!:

hsr
21-09-2007, 13:30
да бе ... дали кола за 3000 лева ша е качвана на дино.. да се видят точните коне... било то след чипове, филтри и т.н.
И защо да я качва като хората са измислили много проста схема.
Пример : Сток 150 к.с. + чип 10-тина + филтър 1-2 = ??? :lol: :lol: :lol:
Пък колко е всъщност.... :roll:

cvetelin
21-09-2007, 13:32
И защо да я качва като хората са измислили много проста схема.
Пример : Сток 150 к.с. + чип 10-тина + филтър 1-2 = ??? :lol: :lol: :lol:
Пък колко е всъщност.... :roll:

остай тез песни любовни ... тва 5 онова 6 ... и после като я качиш да видиш ... ехе тя била само 160 примерно...
както казва един сектант ... "чист рекламен трик" :)

hsr
21-09-2007, 13:36
Именно :th_up:
Ама колко хора си изчисляват колите по тая схема.......
Иначе е доста удобна,особено ако си продаваш колата :lol:

cvetelin
21-09-2007, 13:38
Именно :th_up:
Ама колко хора си изчисляват колите по тая схема.......Иначе е доста удобна,особено ако си продаваш колата :lol:

и особено ако е голф или астра :)

ай стиа с тоз спам вече ;)

proper
21-09-2007, 14:09
Незнам на мен ли така ми се струва или в тоя форум(а и не само) наистина има някакво "специално" отношение към моделите на VW и по-конкретно към Golf-а :!:

мдаа към 1995 имах за няколко месеца Голф2, защото не успях по-бързо от това да го продам.... това е най-тъмния период от шофьорската ми практика...... срам кво да се праии:):):)

hsr
21-09-2007, 16:11
Може да ви се стори смешно,глупаво,селско и незнам още какво,но по едно време сериозно се бях замислил да си взема 3-ка 2.0 16 в. :oops: Вярно,че е доста банално,ама какво да се прави-караше ми се малко по-бърза кола,а за парите с които разполагах това като,че ли беше най-удачния вариант :( В крайна сметка се отказах от Голфа и взех по-бавната,но далеч по-комфортната,не толкова банална и малко по-евтина Алфа 155.Според мен Голфа не е лоша количка,просто една определена прослойка хора му създават много негативен имидж и ако не беше така вероятно и аз щях да съм се метнал на един Голф :roll:

proper
21-09-2007, 16:45
Може да ви се стори смешно,глупаво,селско и незнам още какво,но по едно време сериозно се бях замислил да си взема 3-ка 2.0 16 в. :oops: Вярно,че е доста банално,ама какво да се прави-караше ми се малко по-бърза кола,а за парите с които разполагах това като,че ли беше най-удачния вариант :( В крайна сметка се отказах от Голфа и взех по-бавната,но далеч по-комфортната,не толкова банална и малко по-евтина Алфа 155.Според мен Голфа не е лоша количка,просто една определена прослойка хора му създават много негативен имидж и ако не беше така вероятно и аз щях да съм се метнал на един Голф :roll:

Колега виждаш, че аз никъде не съм казал лоша дума за Голф-а или за тези които го карат. Споделих за душевните си проблеми от грешката, която за кратко бях допуснал на младини :)
По същата причина не бих карал никога БМВ 5-ца.....всичките ми съученици и колеги дето станаха бандити караха само такива коли и това ме отблъсна завинаги от тоя имидж...
Иначе не е лоша кола, е вози като каруца, но пък се прави само с чук и не ти трябва винаги Екзаминер както италианките:)
Надявам се приемаш шегите ок.

Аз съм си казал, че акодойдат тежки времена финансово (недай си боже) и Трабант ше карам...само да не е с градския транспорт. От 15 години не съм се качвал на Рейс и само 10-тина пъти в центъра на трамай......така че и голф бих карал ако се спече :):)

hsr
21-09-2007, 16:50
proper,с предния си пост в никакъв случай не визирам теб.Просто съм забелязал,че повечето хора имат доста негативно мнение за модела.
Иначе аз известно време съм карал и Москвич 12-так и ако се наложи пак бих карал :lol: Все пак всеки според възможностите си :wink:

Colombo
21-09-2007, 18:44
proper,с предния си пост в никакъв случай не визирам теб.Просто съм забелязал,че повечето хора имат доста негативно мнение за модела.
Мен ли визираш? Май аз зачекнах темата за голфовете :lol:
Аз също нямам нищо против колата VW Golf, но имам много против тъй наречените "голфаджии". Мразя шофьорите на Golf, които с поведението си на пътя ни карат да мразим тази кола (независимо че тя всъщност няма никаква вина). За съжаление напоследък виждам как това се случва и на колите като моята и май ще трябва да се разделя с нея, колкото и да не ми се иска :frown:
Но всяко зло за добро, иде времето, когато ще се метна на 159 :twisted:

hsr
22-09-2007, 09:27
Мен ли визираш? Май аз зачекнах темата за голфовете...

Не,нямам предвид никой конкретно.Говоря по принцип.

Аз също нямам нищо против колата VW Golf, но имам много против тъй наречените "голфаджии". Мразя шофьорите на Golf, които с поведението си на пътя ни карат да мразим тази кола (независимо че тя всъщност няма никаква вина)...

Съгласен :th_up:

75 2.0 turbo
23-09-2007, 20:58
поредната тъпа и изтъркана тема :evil: как не ви омръзна да се занимавате с голфовете голфажиите и прочеее собственици на автомобили с друга марка не знам :x и как модераторите не се събудиха не знам постоянно теми за сране по други марки ........... :?

Mury
23-09-2007, 21:04
поредната тъпа и изтъркана тема :evil: как не ви омръзна да се занимавате с голфовете голфажиите и прочеее собственици на автомобили с друга марка не знам :x и как модераторите не се събудиха не знам постоянно теми за сране по други марки ........... :?

А де ко стана са а :twisted: :twisted: :twisted:

hsr
23-09-2007, 21:12
Незнам за другите теми ама в тая никой не е тръгнал да обижда другите марки,а точно обратното.Пък и нали този раздел е за,цитирам :
"За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo."

BatVas
24-09-2007, 14:22
Гледам си аз в мобилето как вървят 145-ците и какво да видя:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details (http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11187988364606647&f1=details) :shock:
Тва на БатВас ли е колата??Снимката 100% е на неговата,ма цената ми се струва ниска - 2800 лв,а и региона е Пловдив,а батВас си е от София. :wink: Колга,данеби това да е някоя шега и някой да е сложил снимка на твоята кола в обявата?Или просто наистина я продавш? :wink:

Това е снимката на моята кола - използвана доста некоректно. Обявата не е коректна . Поне вече е изтекла и сега я няма.
Ако се появи още веднъж ще се обадя тоя да го питам колата от снимката ли продава, че се интересувам от нея щото съм я виждал :wink: