View Full Version : Па'и сеее! Учебна Impreza!
Въпросната кола я видях вчера вечерта на семинарията с "У"-то отгоре както си трябва :shock: . Не можах да я снимам, но адресът на сайта беше изписан на калника :-)
http://www.drive-wrx.com/
Furious 155
22-09-2007, 19:08
супер! замислям се за повторен курс...само не е ясно колко струва...
:shock: А бе тва е луда работа :shock: :D Да си призная, ако нямах книжка бих се записал там само да мога да го яхна тоя звяр :twisted: Ама сигурно ще е скъпичко :D
Май ми е време за опреснителен курс :twisted:
Абе вие точки за възтановяване нямате ли :twisted:
J_I_V_K_O
22-09-2007, 20:20
Вече въстановявахме :oops:
Еми който много бърза няма да кара Impreza http://lafim.com/modules/gifGallery/images/smiles/thumbs/226.gif
Много ми е интересно защо учебна кола трябва да е 230 к.с. :shock: и колко ли е курса, нещо не е споменато, но при 15-20/100 в София си представям.
J_I_V_K_O
22-09-2007, 20:47
Еми който много бърза няма да кара Impreza http://lafim.com/modules/gifGallery/images/smiles/thumbs/226.gif
Е то на въстановяването не се кара ве...
Ми явно нещо съм се объркал :oops: Аз като не съм ходил да възтановявам и не съм много в час :oops:
J_I_V_K_O
22-09-2007, 20:51
Ми явно нещо съм се объркал :oops: Аз като не съм ходил да възтановявам и не съм много в час :oops:
гледаш клипчета на катастрофи без цензора и прайш едни листовки :)
А стига бе :shock: Мен значи яко са ме вързали :oops: Бяха ми казали,че е все едно караш курса наново,ама с по-малко часове и по-набързо :angry: :chair:
J_I_V_K_O
22-09-2007, 21:14
А стига бе :shock: Мен значи яко са ме вързали :oops: Бяха ми казали,че е все едно караш курса наново,ама с по-малко часове и по-набързо :angry: :chair:
хахах метнали са те яко :) това става ако ти вземат книжката заради точки иначе въстановяването можеш да ги направиш веднъж годишно като въстановяваш 1 от тях, а ако ти я вземат за точки губиш всички категорий и почваш като начинаещ :angry1:
Alexanderbb
22-09-2007, 22:01
Тези трите каки ли са инструкторките. Че да си взема направо часове при две.
хахах метнали са те яко :) това става ако ти вземат книжката заради точки иначе въстановяването можеш да ги направиш веднъж годишно като въстановяваш 1 от тях, а ако ти я вземат за точки губиш всички категорий и почваш като начинаещ :angry1:
:?: :!: :?: На мен май ми бяха казали 16 т. или нещо подобно :roll: Ти да не би да си пропуснал втората цифра ? :lol:
А процедурата след като ти вземат книжката за точки вече я знам,понеже един приятел наскоро го сполетя тая зла участ :( И не стига,че ще почва всичко отначало,ами и трябва да чака 6 месеца преди да запише курса :(
J_I_V_K_O
23-09-2007, 11:04
така де пропуснал съм я но не е 16 а 13 :oops: