View Full Version : Питане за 145 2.0
Искам да попитам дали е изгодна следната оферта цък (http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11190443379577804&f1=details)
Също така искам да попитам колко ще ми излезе смяната на ремъците, ролките, филтрите и маслото както и за самата работа.Много съм се запалил по 145-цата, но тая е бая мощна и май доста и е разхода.Ако има някой със същият двигател нека сподели и колко харчи колата.
Значи първо за тази цена има нещо съмнително в нея,просто цената е адски ниска :shock: :shock: :shock: иначе колата харчи 11-13 градско,а обслужвантео на мотора с хубави части е около 500-600 лв. :wink: :wink:
И аз се учудих колко малко и искат.Все пак ще я видя и ще отида да я види майстор преди да я купя.Да не би заради големият разход да е толкова евтина, но не ми се вярва.
Едва ли е заради разхода,според мен колата има някакъв проблем :idea: :idea: :idea:
Пък даже е внос от Германия!!!Нещо много е съмнителна работата, но все пак не губя нищо да я погледна.Сега ще тегля кредит и съм се запалил точно по този модел, обаче ме е страх да не е прецакана и да си бия главата после с нея.За това не смея все още да си купя.Всеки би направил всичко възможно например да се отърве от дадена кола и да те прецака ако не е изправна колата.За това не знам как да постъпя :frown: .Само като чета колко е поддръжката и мисля да се откажа :cry:, но все пак ще я погледна.
Закарай я на майстор о тогава реши,ако няма в Перник ти препоръчвам в Софияhttp://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814 :wink:
Мерси много Mury за вниманието :D
J_I_V_K_O
22-09-2007, 20:13
Или пък цената не е реалната... Ти обажда ли се да питаш за колата ?
Еми не съм.Някой ми каза, че така пишат ниски цени за да излезе колата от първите в модела, но не знам.Утре ще се обадя и ще видя дали това е реалната цена.
J_I_V_K_O
22-09-2007, 20:19
Еми не съм.Някой ми каза, че така пишат ниски цени за да излезе колата от първите в модела, но не знам.Утре ще се обадя и ще видя дали това е реалната цена.
Има два варианта или това не е реалната цена или колата е много сасипана... Като гледам е първото но все пак сподели след като се обадиш и питаш :)
Оки.Искам да те попитам 1.4 двигател колко дава разход като твоя дето е.
J_I_V_K_O
22-09-2007, 20:25
Оки.Искам да те попитам 1.4 двигател колко дава разход като твоя дето е.
гадско 10-и натискане и не...
извън 5,5-6 със 110км/h но за тоя малък мотор 190 ги стигам на равно и спирам че ме хваща шубето :shocked:
trustworthy
22-09-2007, 20:31
...градско 10-и натискане и не...
извън 5,5-6 със 110км/h но за тоя малък мотор 190 ги стигам на равно и спирам че ме хваща шубето :shocked:
Е ти като на мойта и изкара разхода :roll:
J_I_V_K_O
22-09-2007, 20:33
Е толкова е... няма за какво да лъжа :wink:
ела дати дам моита всичко и е сменено обслужена харчи 10-11 л градско ито при настьпване чипосана е 2.0 - 16 v 146ti
Мерси за офертата, но не виждам цена пък и аз по-горе съм написал, че искам 145-ца :roll:
щом не искаш жив и здрав :D
J_I_V_K_O
22-09-2007, 21:29
Мерси за офертата, но не виждам цена пък и аз по-горе съм написал, че искам 145-ца :roll:
Мен лично на колегата 146-цата по ме радва :roll:
тва синиото QV излезна в мобилето преди 20тина дена парво беше на 5600 миналата седмица го свалиха на 4700, а сега 2200?!?!?! :shock:
тва синиото QV излезна в мобилето преди 20тина дена парво беше на 5600 миналата седмица го свалиха на 4700, а сега 2200?!?!?! :shock:
Тва вече е много странно защо за 20 дни са свалили цената повече от наполовина :shock: :shock: :shock:
Или е скапана от градушката или цената е в евро.
Абе да ви питам, как го вадите тоя разход, мойта под 13 не пада :shock:
и аз тва се учудих сега като го видиах сигурно е мноо зле от кам мотор...или "на човека му триабват парите барзо заради заминаване в чужбина" :D
Ми нищо не пречи на някой да отиде да види колата и ако е в ред да я купи :idea: :idea: :idea: вместо да коментирате действайте,аз съм свидетел както и доста хора от форума как един колега си купи от Италия 155-ца 2.0 16 в Супер 96 на малко километри за 800 евро :idea: :idea: :idea:
Stoyan Georgiev
24-09-2007, 11:40
като гледам вътре купето какво е направено, трябва да ти плащат да я караш ако питаш мен :lol:
като гледам вътре купето какво е направено, трябва да ти плащат да я караш ако питаш мен :lol: Че какво му ена интериора? Много си е оригинален!!!
като гледам вътре купето какво е направено, трябва да ти плащат да я караш ако питаш мен :lol: Че какво му ена интериора? Много си е оригинален!!!
Е чак па оригинален :shock: :shock: :shock:
cvetelin
25-09-2007, 11:01
ша да е от някой голф гта мунинг... бахти селския смешен тунинг ...
:D Е не е имал пари за червена кожа човека и си е сложил алуминиев рифел :D
J_I_V_K_O
26-09-2007, 11:23
stormi какво стана обажда ли се да питаш за реалната цена на колата ?
Еми не съм.Отказах се.Сега гледах една TD от Перник и ще видя какво ще стане.
Днес видях, че цената е в евро и дават 1 година гаранция.