View Full Version : Кои 33-ки имат лайсни на вратите?
mitaka_cs
23-09-2007, 20:04
Не че е от голямо значение, но ми е интересно 8) Моята от подписа имаше лайсни,както много други и все още има(колата е в гр.Добрич),но пък много други нямат не защото са им махнати :) Колеги кажете,за да стане ясно 8) Благодаря :!: :wink:
И на мен ми е интересно :?
По мои наблюдения 33-ките с най-малко екстри(базовите модели) са без лаисни и с черни брони и огледала. :? Моята е така. 8)
mitaka_cs
21-10-2007, 12:07
Моята също беше с черни огледала и черни брони(небоядисани), но имах лайсни на вратите. Колата беше 1.5 с карбуратори от най-първите 33 3-та серия ('90).Фабричните екстри бяха ел.стъкла и халогени, но в последствие сложих аларма и климатик от Имола.Прави ми впечатление, че някои Имоли имат лайсни, а други не :? :)
Дайте мнение колеги :wink: :D
Alfa User
21-10-2007, 13:30
33-ките с боядисани брони са изцяло творение на собствениците си. Нито моделите с най-много екстри, нито тия от последните години имат боядисани брони. За пример - двете 33-ки от подписа ми.
Едната е със всички екстри, и беше с черни брони. (без лайсни)
Другата беше от последните произведени, и също е била с черни брони (но пък имаше лайсни).
Ако не се лъжа, лайсните се слагат по някакъв случаен италиански принцип ... но не е доказано :)
Не търсете логика, просто при италианците няма такава :lol: И аз така си задавах подобни въпроси цък (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7943&highlight=%E2%E5%F0%F1%E8%FF)
JORDANGT
21-10-2007, 15:28
Все си мисля,че има и такива с боядисани брони от завода(може би 16V и перманент,Imola :roll: ) А иначе моите и трите нямаха лайсни
Може да се направи анкета кой какъв модел 33-ка със или без лайсни е имал и има :idea: :wink:
Все си мисля,че има и такива с боядисани брони от завода(може би 16V и перманент,Imola :roll: ) А иначе моите и трите нямаха лайсни
Може да се направи анкета кой какъв модел 33-ка със или без лайсни е имал и има :idea: :wink:
мойта има лайсни :wink:
mitaka_cs
22-10-2007, 18:38
От написаното до тук не стана ясно кои 33-ки имат лайсни и кои не.Стана ясно, че тези които имат лайсни имат, а тези които нямат лайсни нямат :lol: :lol: :lol: Лично на мен ми харесват тези 33, които имат лайсни на вратите 8)
От написаното до тук не стана ясно кои 33-ки имат лайсни и кои не.Стана ясно, че тези които имат лайсни имат, а тези които нямат лайсни нямат :lol: :lol: :lol: Лично на мен ми харесват тези 33, които имат лайсни на вратите 8)
мойта е '92 1.7 16V S и има лайсни,а аз имам нещо на ум ,че това с лайсните е според местонаправлението на партидата коли(за определени държави) както някои марки коли поставят мигачи отстрани на калника за колите които ще се продават в Италия.Мойта 33 е внесена от Испания
mitaka_cs
22-10-2007, 23:39
мойта е '92 1.7 16V S и има лайсни,а аз имам нещо на ум ,че това с лайсните е според местонаправлението на партидата коли(за определени държави) както някои марки коли поставят мигачи отстрани на калника за колите които ще се продават в Италия.Мойта 33 е внесена от Испания
Да, можеби си прав, за това не се бях сетил :? :) Мойта беше внос от Италия и още е :lol: , но аз бях втори собственик в България, а след време може да стана 4-ти (2-ри).Колата ме чака в един гараж, от който рядко излиза(Добрич)
е как добре се нареждат нещата в края..
аз я харесвам без лайсни, това беше една от основните причини да си я взема. :lol:
vikoalfa
23-10-2007, 22:21
Абе кво ви пука,повечето след 90 края имат лайсни :P
'92 1.7 16V S
А к'во значи това S ? :roll: :roll:
JORDANGT
27-03-2008, 23:30
Че много съска :wink: :wink: :wink:
От къде ги вади тези теми бе човек :roll:
JORDANGT
29-03-2008, 21:17
И к'во каза ся??
Че не разбираш от майтап
:wink: :wink: :wink:
аааа......разбира,разбира :wink: :wink:
абе,кви са тези лайсни не разбрах,ама моята е с черна броня и е купена от България(има и мигачи на калниците)."Познавам " я от момента на свалянето от витрината(демек покупката)през далечната 1992 г.,първия собственик ми е полу-роднина.Аз съм следващия :lol: :lol: :lol:
Май се отплеснах....
Поздрави