View Full Version : Алфа магнит-календар за хладилник
ако ви харесва този магнит - календар за 2008 мога да поръ4ам цената е 6 лева
размера е 139mm x 107mm
Ехаааа :lol: аз искам :)
За ИТАЛФЕСТ ще стане ли готов? :roll:
П.П.
Сега видях, че "неделя" е първа по ред - защо така и може ли седмицата да започва с понеделник? :roll:
ще проверя, ама това е американския стандарт....
Аз със сигурност искам и в този му вид, но ако може да започва седмицата с понеделник ще е още по-добре :wink:
Благодаря предварително :)
cvetelin
25-09-2007, 20:12
и аз искам...
като са готови прати ми го по еконт .... ;)
еми няма вариант да започва с понедлник, сори, ама такива са им шаблоните.
Нищо, искам един - аз ще си го препиша :P
SkyWalker
27-09-2007, 10:25
И аз искам един за мен :idea:
ok, има още 2. Ще са готови след 20-тина дена.
Има ли останали? Ако може един и за мен. Хладилникът ми е олепен с магнитчета ама такъв с календар нямам. Пък е и АЛФА
Има ли останали? Ако може един и за мен. Хладилникът ми е олепен с магнитчета ама такъв с календар нямам. Пък е и АЛФА
за теб ще е последния, но ако има още желаещи мога да поръчам още една партида :) трябва да се съберат 10 човека. Като пристигнат тези ще ви пусна ЛС.
Благодарности на lyuli календарчетата са мн.готини.
идея за 2 нови дизайна
1. малко ретро
http://images21.snimka.bg/004287594.jpg
2. пак с 8С
http://images21.snimka.bg/004289670.jpg
Благодарности и от мен! Наистина е много хубав магнита!
само аз ли не мога да намеря време да си го взема :(:(
ще се опитам днес...
аз съм желаещ за по един брой от трите варианта. Давайте да се събираме за нови партиди ;-)
аз съм желаещ за по един брой от трите варианта. Давайте да се събираме за нови партиди ;-)
от трети ще поръчам със сигурност. но ще е с друг фон, нещо по-топло.
ето го проекта:
Потвърждавам заявка, за последния вариант :)
когато стане пък, ако може за срещата в неделя най добре...
Deathbringer
22-10-2007, 16:51
Мен ми се иска да имам от третия вариянт, но не знам дали ще ви се занимава да ми го пратите с наложен :roll:
Ако има желаещи направо поръчайте и за мен един :D
и аз искам да порачам 1 от парвия вариант-магнит-календар и 1 от трети вариант :D като са готови пратете ми ги по еконт ако може :Dето ви тел.0895/485258 ако се наложи да питате за адрес :D
И за мене един, ако може. Пък вече мога и да дойда на някоя среща да си го получа лично. Че до скоро полицаите не ми даваха :D
Няма значение от кой вариант ще поръчаш.
Благодаря предварително!
cvetelin
23-10-2007, 14:50
моето дойде... за което съм много благодарен на колежката :)
И имам един въпрос... този който ги прави ще ми направи ли такъв само, че с различна снимка. аз ще му дам и да ми я направи така...
И аз получих такова календарче и сам много доволна,благодаря и на колейката люли и на колегата,които ми го подари!!!
И аз получих такова календарче и сам много доволна,благодаря и на колейката люли и на колегата,които ми го подари!!!
ооо много си потайна, но мога да предположа кой ти го е подарил ;)) радвам се че ти харесва ;)
Пиши ме и мен в списъка с желаещи за третия вариант. Пък аз ще намина покрай София да си го взема :)
Deathbringer
09-11-2007, 15:48
И аз си получих моя преди няколко дни, но нямах време да пиша. Много е готин :wink:
и аз си получих двете календарчета преди ден :D благодаря
lyuli :D много са готини :D
Ще има ли още календарчета?
Ще има ли още календарчета?
имам още 1 от този:
http://clubalfaromeo.com/forum/files/thumbs/t_8c_yellow_522.jpg
мойе ли един за мен?-ако да прати л.с. кога и от къде
ей, аз бях изключил за календарчетата. Ще звънна да се разберем кога ще ти е удобно да мина.