View Full Version : Пуснете си 94.5MHz радио София
Ако някой изгаря от желание да ме слуша следобед от 14:00 до 16:00 с интересни и актуални събития от София готини теми и включвания и естествено готина музика да си пусне радиото на 94.5MHz Радио София и да слуша вторник, сряда и четвъртък.
Дори в момента ви пиша от комютъра в студиото.
има ли телефон за връзка Косьооо???
Има ама знам какво ще стане ако го пусна...
То си се обявява и в ефир де. Ма тва е национално радио и да не си правите гавра, че после аз ще съм виноват. :twisted:
http://www.zagrada.bg/show.php?storyid=375905
не бе само за хубаво работи
оттук и в интернет
http://www.predavatel.com/bg/1/sof_sof.htm
Ее супер си :)
Нео : на РДС-а си показва телефончето :)
Днес ми е първи ефир и леки гафове са позволени. :P :P :P
Ее супер си :)
Нео : на РДС-а си показва телефончето :)
хаххаах ся отивам в колата да го видя... мухахааа....
стига леки работи. "
Шокс успех брат..... голяма аудитория и много реклами ;)!!!!
Айде успех и да върви като по вода! :)
Ауууу гласа къФ ти е различен баси :) ей да бях на близо един лимон да ям пред теб, много яко действа на водещите :):):)
Успех Шокс :)
Скоро ще има телефон по-активен и чат рум и може да стане много готино и интерактивно предаването, а ако му удължат малко и времето ще стане супер. Сега е 2 часа само.
Мисля поне, че пускам готина музика, пък гласа ми като за първи ефир бал съм го как звучи.
Мерси за пожеланията!
Това на RDS-а на радиото е телефона на секретарката. :twisted: :twisted:
...пък гласа ми като за първи ефир бал съм го как звучи.
!
е то гласа не е ли както ти го "модулират" там ли как се казваше, но може да се променя с техниката....... абе добре си е бе, просто има разлика с на живо.. :)
netsurfer
25-09-2007, 15:02
браво баце и много успехи :idea:
От утре ако има някакви готини теми за дискусия ще отворя телефоните.
Готино примерно е да се обаждатр и хора, които да казват къде има задръствания много или нещо такова.
А бе ще стане. Аз лично съм доволен. Готино е, защото все пак това е национално радио, а в националните радиа знаем колко е трудно да се прави нещо по-модерно и различно от общоприетите виждания.
netsurfer
25-09-2007, 15:12
От утре ако има някакви готини теми за дискусия ще отворя телефоните.
Готино примерно е да се обаждатр и хора, които да казват къде има задръствания много или нещо такова.
А бе ще стане. Аз лично съм доволен. Готино е, защото все пак това е национално радио, а в националните радиа знаем колко е трудно да се прави нещо по-модерно и различно от общоприетите виждания.
а музиката ти ли си я пускаш??
Аз искам да споделя, че на ул.Перник редовно стават задръствания и е пълно с някви кошници и кюмури, ако може да съдействате :):):)
Майтап :) Не знаех, че е национално....Браво!!!
Музиката аз я избирам и я давам на звукорежисьора и той от там я смесва и пуска в ефир. Аз я селектирам иначе.
Armin Van Buuren --- Shivers !!! би било много мило :):)
има ли ограничения в стила?
честито ти ефир, слушаме :D
ама тая хубава музика не може да се работи на нея, много релакс идва :clapping: :static:
netsurfer
25-09-2007, 15:22
кажи нещо за ФЕСТА :wink:
За феста тия дни ще кажа.
Иначе музиката ако ми я искате мога да я пускам чак на другия ден, защото повечето нови неща ги нося от нас, тъй като тук още не е много пълен архива.
шегувка за музиката
само си търся извинение за мързела :D
А и новинките са някакви пикантни. Това му е готиното, че не е много дразнещо като се обаждам.
netsurfer
25-09-2007, 15:37
само една забележчица :oops:
при всяко твое включване - през 10-15 минути казваш колко е часа :oops:
иначе и музичката е яка, а новините са интересни, примерно тва че мъжете са по-умни от жените :twisted: , а тва за онази българка, която явно е изключение не го знаех ;)
а иначе пускате пиратска музика а :twisted:
Ами това за часа и аз не го разбирам много, защото имаме часовници навсякъде около нас - на телефоните, на ръката, в колата... Просто изискване и аз го правя.
Аз искам да споделя, че на ул.Перник редовно стават задръствания и е пълно с някви кошници и кюмури, ако може да съдействате :):):)
Майтап :) Не знаех, че е национално....Браво!!!
Потвърждавам, а леките автомобили ги карат да спират зад ъгъла, да не им загрозяват индустриалната гледка :oops:
Шоко, днес те упущиф, ма утре ща слушаме и много арно да го направиш ! Успех !
Утре и аз мисля да съм на линия :twisted: :twisted: да та чуям и аз :twisted: :twisted:
castello
26-09-2007, 01:00
ЕЕЕ браво.Ще си имаме пропагандист в националния ефир :wink: Незнаех за това радио, но утре ще го чуя!Ще Имаш малко раклама и от мен :wink: Успех...
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/h055.gif 8)
Антакааа...ето какво ще се слуша като си тръгна днес от работа :)
Аз съм в студиото вече, ама днес музиката не ми харесва, защото си забравих дисковете в къщи и съм събирал 1 час 20 песни, за да звучи малко по-модерно...
АБе това онлайн радиото 1 към 1 ли е? всмисъл live ли е.Май ме разбрахте..
Не съм го слушал, но трябва да е на живо, може би с някакво минимално закъснение.
castello
26-09-2007, 15:04
Аз съм в студиото вече, ама днес музиката не ми харесва, защото си забравих дисковете в къщи и съм събирал 1 час 20 песни, за да звучи малко по-модерно...
Дам, чух я музиката...
А бе нещо днес и аз не си се кефя особено. Ама то си зависи настроението и от музиката.
А бе нещо днес и аз не си се кефя особено. Ама то си зависи настроението и от музиката.
Абе тва е от Пежото :) аз се си мисля да ти кажа, че от както продаде красавицата си по-тъжен ама :):):) я с една Алфа на работа иди и ше видиш :):):) шегувам се разбира се :)
Еееее...не така де! Ноември стават 2 години от както го имам Пежото, а Алфата я карах точно 2 години, в деня в който я купих, след 2 години я продадох. Сега току виж в последния момент изскочи нещо и пак така да стане :wink:
Иначе втория час на предаването на мен лично повече ми харесва.
Не е лошо,не ти слушам много глупостите но става :twisted: :twisted: :twisted: майтап екстра е бате :wink: Успех занапред :wink:
Еееее...не така де! Ноември стават 2 години от както го имам Пежото, а Алфата я карах точно 2 години, в деня в който я купих, след 2 години я продадох. Сега току виж в последния момент изскочи нещо и пак така да стане :wink:
Иначе втория час на предаването на мен лично повече ми харесва.
Казах ти че се БАЗИКАМ!!! Но не пречи веднага да продадеш пИжото и моментално да земеш Алфа :):) хехехеххехехее
Знам аз,че се бъзикаш, само че се носят някакви слухове за падане на акцизите догодина по някое време и мисля да изчакам малко със следващата покупка.
На Пежото съм му поръчал броня и щанга за макферсоните, но се предполага за Италфеста да дойде само щангата. Между другото аз на Пежо фест не ходя...не знам защо, така или иначе ще обера половината награди... :roll:
....Между другото аз на Пежо фест не ходя...не знам защо, така или иначе ще обера половината награди... :roll:
абе лигавиме се тука ама..... ти си знаеш къде е истината и затова не ходиш. Виж тука колко работа вършиш! Еми... да падат акцизите по-скоро......
В неделя(вечерта) май точно по това радио бяха пуснали една серия от интервюта за едно момиче дето беше решило да се превръща в овца :roll:
Много гадна и тъжна история :(
Тогава и една малко... депресираща музика пускаха... :roll:
В неделя(вечерта) май точно по това радио бяха пуснали една серия от интервюта за едно момиче дето беше решило да се превръща в овца :roll:
В смисъл ... овца ? :? Визуално или просто ей така .. :roll: :lol:
това с овцата (всъщност коза) е радиопиеса на един приятел
т.е. фикция
ама е интересно :D
В смисъл ... овца ? :? Визуално или просто ей така .. :roll: :lol:
Визуално беше и не беше никаква шега :roll:
Абе гадна история...
Някакво момиче решило да си прави пластична операция на лицето за да прилича на овца(до колкото помня). И пускаха интервюта с приятеля и... родителите... Много депресирана работа. Много обичала животните като малка и още от тогава много искала да прилича на тях. Била програмистка и явно е събрала пари за такова нещо... Техните не можели да я разубедят, приятеля и също. Разни планове си правеше да ходи на село в някаква къща и там да живее с приятеля си и да работи от там (програмистка). Като разпитваха доктора, той я определяше като обект. Ще направим на обекта не знам си какво...
В крайна сметка починала от някаква несъвместимост с някакво лекарство (калпав доктор) и то... май никой не и дойде на операцията. Това 2005г станало. Не могат и да съдят доктора, защото пациентката била подписала декларация.
Абе... :bangin:
Аз започвам след 20мин. Днес музиката си е моята и новините са готини. Който иска да слуша.
е тва парче кърти мивки..........браво Шокс
П.С> ама на ЦД ли са или МП3? нещо сякаш прескочи по едно време или ми е от радиото?
БРАВО за музиката днес!!!
От компютър са песните, ама нещо програмата е натежала и не е стигнало РАМ и затова може да е прескочило.
Днес музичката е чудесна за следобеда в колата или на работното място :wink: