PDA

View Full Version : Да спрем простотията по пътищата!!!

nikolamilchev
27-09-2007, 11:05
Колеги, аз се нагледах на простотии и убийства и не мога повече! Нека да направим автомобилно шествие във Варна и нека всички видят, че и ние с Алфите можем да караме бавно. Нека разберат, че няма значение с каква кола си, а с какъв акъл си. И колко морално отговорен може и би трябвало да бъде един шофьор в България!

Walker
27-09-2007, 12:07
Не мисля, че шествието ще реши нещо... Само ще има изнервени шофери и нищо повече. Трябва самата държава да направи нещо, ако ще и да е драстично и тогава ние да направим шествие в подкрепа... Знам ли :roll:

koolio
27-09-2007, 12:55
Не знам някой проблем да е бил решен с шествия. Затова по-добре да внимаваме и да караме с акъла си.

lyuli
27-09-2007, 16:12
не мисля че би имало ефект.
само санкциите ще имат ефект. но трябва по-някакъв начин да се контролират самите санкциониращи....

botsos
27-09-2007, 16:16
не мисля че би имало ефект.
само санкциите ще имат ефект. но трябва по-някакъв начин да се контролират самите санкциониращи....

Което няма как да стане, ако не ги контролираме ние самите. На мен доста често ми се е случвало да питам разни катаджийчета защо не са глобили някой. Ако знаето колко забавно започват да пелтечат......:)