Log in

View Full Version : Show Room отново в ефир?

BAKA
27-09-2007, 18:36
Тук обсъждаме предаването Show Room, над което се трудя и аз. Беше ли зле - да. Стана ли по-добре - смятам да. Може ли още по-добре - о' да! Сега е момента за желания и промени, защото се задава не лоша възможност, предаването ще тръгне по друга национална телевизия.
Какво ви се гледа и какво не там.
:idea:

RoMeO_156_GTA
27-09-2007, 18:45
Според мен махни по-добре тоя малкия :? Инъче го гледам заради новите модели ,които се представят ,ама много се лигави малкия напоследък май :roll: :shock: Като изключим него ,другата част си е добре :D

krasyb
27-09-2007, 19:04
Не става, прекалено театрално, зализано и прочие. Казва се за всички помалко, но всъщност бая оскъдно. Просто инфото е недостатъчно. Такива предавания не трябва да ги водят артисти според мен, особено български. Предаването трябва да е по-дълго, по-естествено и непринудено. Бе изобщо не ми харесва, обикновено го гледам без звук като го хвана. Инфото за някоя кола мога да го получа в некой вестник в неколко изречение. Виж по Канал 7 на оня как беше по-ми харесва, по-добър фокус има върху автомобилите. Вашето е много мешана скара

lyuli
27-09-2007, 19:42
супер е, че искаш идеи от нас! аз го хващам редовно и трудно ми се задържа погледа.
1. Тестовия пилот е много досаден и говори много глупости.
2. Тея "звездни Датчии" и тем подобни нискобюджетки са малко смешни (видях, че я няма датчията вече, ама имаше пак нещо подобно...)
3. наистина последното предаване беше по-добро от предишните, но пак има какво да се желае.
повече инфо трябва да има и повече нестандартни коли (това с ламборджинито беше добре, ако не бяха тия малоумници...)

santo_traficante
27-09-2007, 20:00
това предаване колко е плюто във ФВ форума чак "тестовия" се беше притеснил :lol: но си имаше и подръжници заради него :lol: и канеше хора от ФВ форума на снимки :wink:
лично на мен изобщо не ми харесваше и беше пълна боза с малоумни водещи /лигочи/. и с тая Дачия беше пълен смях :lol: от Бг авто предавания най ми харесва на А. Минчев въпреки и че той ги ръси едни. Нищо лошо не се казва за колите защото вносителите ще пискат за кофти реклама :wink: .... и много други :lol:
п.с. по случайност хванах последното предаване :shock: мнооого мъка по тоя свят :lol: знаеме че сте вложили труд и пара в предаването и е лесно да се плюе :roll: ама...само с пара не става
п.с.2 трябваше да включите нещо от сорта на стари автомобили и как се държат след навъртяни километри...не всички си взимат нови коли /пример просто/

рали
27-09-2007, 20:42
ВАКА смени си прудуценто и му прати много здраве от мене па дано се е научил как се пише ламборджини или ламборгини

Kuku
27-09-2007, 20:43
А защо анкетата е само за последното предаване?! :roll:

Abarth
27-09-2007, 21:47
А защо анкетата е само за последното предаване?! :roll:
:twisted: :twisted: :twisted:

Kuku
27-09-2007, 22:05
:hehe:

BAKA
27-09-2007, 22:22
Анкетата е само за последното, за да може да се гласува след всяко следващо и да имам някаква представа накъде вървят нещата. Иначе си е ***** майката щом и аз пуснах не...
Ама ще почне да става лека полека.
П.С. Кажете някъв по-безлюден път свестен или нещо което да замести пистата в Божура, която скоро ще е история.
Не, че шибаните вносители дават да се кара както си трябва :evil:

santo_traficante
28-09-2007, 07:28
Не, че шибаните вносители дават да се кара както си трябва :evil:както казах по горе :wink: за това няма да има обективни предавания за автомобили в Бг.всичко ще бъде хвалено и прехвалено... :wink:

PEPI-2ALFA
28-09-2007, 08:59
... на А. Минчев въпреки и че той ги ръси едни...
Е тоя на мене ми е по-противен от всички водещи взети заедно. Като ,че ли води не автомобилно предаване а следобедно предаване за блондинки. Колата била..."ултимативна" , дизаина бил "фешън" ,"страхотен" , мощността била "умопомрачаваща" , "жестока" и куп безсмислени реплики.
И нещо по темата- мисля , че при по-дълго предаване ще имате по-голям шанс да покажете детаилно нещата. Успех.

MONI
28-09-2007, 09:20
Не, че шибаните вносители дават да се кара както си трябва :evil:както казах по горе :wink: за това няма да има обективни предавания за автомобили в Бг.всичко ще бъде хвалено и прехвалено... :wink:

Скоро гледах по Дискавъри "5та скорост" и яко се кефих на коментарите им да не говорим как "сипват" за минусите на колите. Тестваха Вайпър и Корвет и единя каза че Вайпъра бил пълен боклук и че трябва да си луд да си купиш такава кола. :lol: :lol: :lol:

proper
28-09-2007, 11:34
Анкетата е само за последното, за да може да се гласува след всяко следващо и да имам някаква представа накъде вървят нещата. Иначе си е ***** майката щом и аз пуснах не...
П.С. Кажете някъв по-безлюден път свестен или нещо което да замести пистата в Божура, която скоро ще е история.
Не, че шибаните вносители дават да се кара както си трябва :evil:

Здравей колега,

Първо искам да те поздравя, че искаш мнение от хората и си отворен за идеи и критики. Дори този факт е достоен за уважение и похвала, защото имам идея в БГ телевизиите понякога колко затворени и ограничени кръгове хора действат и колко трудно поемат идеи.
Ясно е, че никога и никой не може да има бюджета на ТОП ГИЪР, те са ненадминати.... и тука идва основната ми препоръка... нека водещите са по отпуснати и естествени и макар и да се заимстват идеи от Топ Гиър да не си личи брутално....
Лошото е че в БГ ако им критикуваш колите, вносителите няма да ти ги дават за предаването...иначе това е което е най-важно да може да има обективност и критика към всичко, което наистина има нужда от критика.
Успех!

MainaCore
28-09-2007, 11:57
Колега наистина, евала затова, че търсиш мнения !!! За предаването мога да само да кажа, избери водещи, които са по-свободи хора и имат по-широк поглед върху автомобилите, като цяло. Наистина гореспоменатата идея за състоянието на автомобил след определени километри или за автомобил на старо е много добра.

ПС: Сменето тоя тестов пилот, защото тои ***** ****** на цялото предаване, няма твърди позиция за нищо и просто изключително антизабавен

BAKA
28-09-2007, 18:41
И аз съм много против да се копира от Top Gear! За мен това е религия, а в началото точно това се е случвало, сега трябва да се правят други неща, които са забавни по различен начин.
Телевизионните водещи в БГ, които могат да се държат естествено без да им пука както на всички ни се иска почти няма. А без да се инвестира няма как и да има...

Та имаме чушки и домати, въпросът е как да стане таратор.
Този въпрос е риторичен.

BAKA
28-09-2007, 18:44
Между другото днес снимахме две Поршета новото Турбо Техарт с/у едно стааааро 912. Едни деца направо ме разбиха като почнаха да коментират, ако са успели операторите да ги снимат като хората ще стане много кретенско.

proper
28-09-2007, 21:11
Поздравления за Поршето Турбо Техарт !!!!! Велико е!!! Обожавам го и го признавам с ръка на сърце!!

Колега ти що не минеш на сбирка или на Фест-а може да снимаш евентуално??
Аз пък съм мераклия да видя колата ти. Целият пакет ли ти е ЗЕНДЕР?? изглежда супер на снимката на аватара...

BAKA
28-09-2007, 21:48
Аз идвам бе пич, ние се знаем даже, аз съм брат на bouncer ние го караме двамата ГТВ-то. А на феста ще ходим със сигурност, но там ще съм представител на Българския Топ Гиър, щот аз пиша и за списанието, което е далеч по-приятно. Са ще вида дали мога да уредя някоя по-интересна Алфа от Милано за тест.
Мислих си и за Шоу Рум да снимаме ама ще видим.
Я кажете всички искате ли да снимаме на феста?

proper
28-09-2007, 22:08
Аз идвам бе пич, ние се знаем даже, аз съм брат на bouncer ние го караме двамата ГТВ-то. А на феста ще ходим със сигурност, но там ще съм представител на Българския Топ Гиър, щот аз пиша и за списанието, което е далеч по-приятно. Са ще вида дали мога да уредя някоя по-интересна Алфа от Милано за тест.

Всички в един глас да кажат ДААА!!! :)

Лелееее сори много... изобщо не се сетих и ник-а не ти познах.....:):):)
Тая вечер някой от вас двамата да беше към Красна Поляна на едно кафе? :)

До скоро.

KGB
28-09-2007, 23:01
Идеи и предложения много мога да ти дам, в близкото минало дори правехме автомобилно списание с един приятел.

Като се видиме на ИталФеста живот и здраве ще говориме....че сега съм малко далече от БГрия....

пс: за последните 3 седмици минах около 15 000км с колата из пътищата на Северна Америка....сигурно имам над 10 ГБита снимки от всякъде...така, че може да напишеме една интересна статия за вашето списание...Из Америка на колела....или нещо от сорта.

лек списък с местата където бях...

1.Ню Йорк
2.Атлантик Сити
3.Филаделфия
4.Бъфало
5.Ниагара
6.Торонто
7.Монтреал
8.Далас
9.Лас Вегас
10.Лос Анджелос
11.Лонг Беач
12.Гранд Каньона
13.Кенеди Спасе Център (капе канадеръл)
14.Маями
15.Кей Вест (заедно с всичките други островчета)
16.Орландо
17.Вашингтон

Има и още ама вече не го и помня :roll:

netsurfer
28-09-2007, 23:33
Идеи и предложения много мога да ти дам, в близкото минало дори правехме автомобилно списание с един приятел.

Като се видиме на ИталФеста живот и здраве ще говориме....че сега съм малко далече от БГрия....

пс: за последните 3 седмици минах около 15 000км с колата из пътищата на Северна Америка....сигурно имам над 10 ГБита снимки от всякъде...така, че може да напишеме една интересна статия за вашето списание...Из Америка на колела....или нещо от сорта.

лек списък с местата където бях...

1.Ню Йорк
2.Атлантик Сити
3.Филаделфия
4.Бъфало
5.Ниагара
6.Торонто
7.Монтреал
8.Далас
9.Лас Вегас
10.Лос Анджелос
11.Лонг Беач
12.Гранд Каньона
13.Кенеди Спасе Център (капе канадеръл)
14.Маями
15.Кей Вест (заедно с всичките други островчета)
16.Орландо
17.Вашингтон

Има и още ама вече не го и помня :roll:
егати кефа, ти се обиколил цял сащ ве, а с каква кола джиткаш там?

EvgeniiM
28-09-2007, 23:45
Абе мистър Пропър ко туй подписче - откога си падаш по негърски тунинг

KGB
28-09-2007, 23:51
1.Хонда Акорд 2.4 сащ версия
2.Хюндай нов пак 2.4
3.Понтиак Гранд Прих на 50 000км 3 800кубика 4х4 200коня :lol:

proper
29-09-2007, 00:15
Абе мистър Пропър ко туй подписче - откога си падаш по негърски тунинг

ХАХАХАХАХАХААА
Просто ми хареса ГИФ-чето :):):)
А тва по-скоро е демо какво ми прави колата по преасфалтирания участък на Цариградско Шосе :):):) Никога няма да барна такъФФФ Мунинг!

BAKA
29-09-2007, 00:48
Това е идея за обиколката в САЩ, трябва да пусна една отделна тема за Top Gear.

kiler_4o
29-09-2007, 01:20
Манеее, продуцент в Клуб фиат, тест пилот в клуб фолксваген ... какво да говорим, май от всички автоклубове се събирате в това предаване :)
Значи не мога да кажа конкретно за последното предаване, защото не го гледах, но като цяло - водещите трябва да се поотпуснат малко, да не са толкова дървени и роботизирани в движенията и думите си... Всичко, което казват си личи, че е нагласено, може поне да изглежда все едно не е така :) Измислете и нещо, което до сега не е правено, примерно да направите състезание или съпоставка между стари модели автомобили - това ще се хареса на много хора, има много работи, които могат да се измислят за да се спечели публиката (според мен) ... Плюс това - също така мисля, че освен разни известни личности ще е много привлекателно ако имате нещо като томбола (or smth.) като във всеки брой на предаването освен известната личност се явява като гост (само да направи обиколка по пистата или пък изцяло) и един обикновен човек ... защото във всички предавания канят само известни хора, но никой не се е сетил как ще вдигне интереса ако покани някой обикновен човек и по-специално ако този човек сам си е спечелил участието :)

BAKA
29-09-2007, 01:37

Всички в един глас да кажат ДААА!!! :)

Лелееее сори много... изобщо не се сетих и ник-а не ти познах.....:):):)
Тая вечер някой от вас двамата да беше към Красна Поляна на едно кафе?
Да, брат ми е бил ние живеем в Красна поляна

BAKA
29-09-2007, 01:55
Манеее, продуцент в Клуб фиат, тест пилот в клуб фолксваген ... какво да говорим, май от всички автоклубове се събирате в това предаване :)
Значи не мога да кажа конкретно за последното предаване, защото не го гледах, но като цяло - водещите трябва да се поотпуснат малко, да не са толкова дървени и роботизирани в движенията и думите си... Всичко, което казват си личи, че е нагласено, може поне да изглежда все едно не е така :) Измислете и нещо, което до сега не е правено, примерно да направите състезание или съпоставка между стари модели автомобили - това ще се хареса на много хора, има много работи, които могат да се измислят за да се спечели публиката (според мен) ... Плюс това - също така мисля, че освен разни известни личности ще е много привлекателно ако имате нещо като томбола (or smth.) като във всеки брой на предаването освен известната личност се явява като гост (само да направи обиколка по пистата или пък изцяло) и един обикновен човек ... защото във всички предавания канят само известни хора, но никой не се е сетил как ще вдигне интереса ако покани някой обикновен човек и по-специално ако този човек сам си е спечелил участието :)

Продуцент в клуб Фиат?!?

това с обикновените хора не е лошо, важното е да е интересен избрания и на другите зрители не само на себе си, все пак тия предавания, а и не само те си гонят някакви комерсиални цели, това е нормално.

kiler_4o
29-09-2007, 02:24
Извинявам се, объркал съм се имах предвид Клуб Алфа Ромео :oops: ... Ама за мен трите клуба (този, фиат и ланчия) са едно цяло (както би трябвало да е - трябва винаги да сме единни) ...
Ами интересен - предлагам себе си :D ... обещавам да не преобръщам колата ви по таван ... имам опит вече и знам кога е на път ... само вземете нещо по-стабилно от онази дачия, с която се беше преобърнал Иван от сблъсък :)
Между другото нека дойде ne0 със своята алфа да им покаже как се прави на състезателите с дачията

BAKA
29-09-2007, 11:17
хаха тая НеуДачия я няма отдавна сега сме с Кия Сийд. На мен не ми харесва хич, но е по-добре от румънското ренде :lol:

kiler_4o
29-09-2007, 12:00
хаха тая НеуДачия я няма отдавна сега сме с Кия Сийд. На мен не ми харесва хич, но е по-добре от румънското ренде :lol:
да бе, вярно, сега се сетих като гледах наскоро едно от предаванията, че караха някаква странна кола (тогава още не бях виждал Сее'd-а на живо :)

PEPI-2ALFA
30-09-2007, 16:33
Днес не го хванах от началото , но не беше зле.

lyuli
30-09-2007, 20:47
ще е яко да снимате на Итал Феста. Аз например няма да мога да отида. Пък и ще се популяризира мероприятието.

BAKA
02-10-2007, 17:44
аз ще ходя и може да снимам сам репортаж, новина ама трябва да се отрази

BAKA
02-10-2007, 21:48
гледайте тази неделя поршетата. Тамън ще сме се върнали от феста.

BAKA
03-10-2007, 00:25
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=246&bm=2

това е линк към последните издания

proper
03-10-2007, 00:42
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=246&bm=2

това е линк към последните издания

ей супер! мерси. Тези са към моя доставчик и си гледам на макс. Сега ще видя последния брой.

BAKA
04-10-2007, 18:36
новото с Поршетата стана яко според мен. на пазара в Неделя :D

castello
04-10-2007, 18:59
А репортаж за Италфеста дали ще има-неможе да се изпуснат толкова хубавици на едно място...

BAKA
05-10-2007, 18:53
ще снимам аз ама дали ще стане..., че оператор няма

nastybg
07-10-2007, 16:47
Така тва беше едно от малкото серии на ShowRoom, което изгледах до края ... немога да кажа, че ми хареса даже обратното.Ще се опитам да се кажа мнението и препоръките кратко(нямам за цел да го налагам)
1.Тоя малкия водещ нещо не ми се вписва в картината :roll:
2.Идеята с децата и т.н. сигурно е било начин да покажете нещо ново и да бъдете интересни, но не мисля, че това е кой е по-по-най :lol:
3.Аз лично бих махнал цялата концепция около тая Киа (а и частта, в която се показа "леко пипнатата" Калибра но госта и диалога му с водещия ме накара да се смея с глас :roll2:
Предложенията:
1.MotorShow използват рали състезател и това е найстина добра идея, не е нужно водещите да са пилоти, но е дастатъчно да разбират от автомобили и да имат някакви умения в екстремното шофиране :twisted:
2.Няма лошо да се опитвате да измисляте нещо ново, но като заначало опитаите с традиционното :)
3.Вместо глупавата Киа и обиколките, защо не почнете да каните хора с интересни коли(било то скъпи или тунинговани) - не са никак малко, а и доколкото знам имате някакви контакти с организаторите от писта Божурище, което ще олесни всичко и ще ми е по интересно да гледам различни коли и разгавор със собствениците им от обиколки с тая Киа 8)

Пак казвам, че това е лично мнение ... а и много ме дразни, че всяка кола се хвали и прехвалва точно това ми харесва в предаванията като Top Gear,Fifth Gear и т.н., че дават обективно мнение :D

santo_traficante
07-10-2007, 17:48
ще снимам аз ама дали ще стане..., че оператор нямамм да имаше по Нова в Спортен свят за Итал феста :clap: :clap:

BAKA
07-10-2007, 23:01
ще снимам аз ама дали ще стане..., че оператор нямамм да имаше по Нова в Спортен свят за Итал феста :clap: :clap:

да ама от мен само в Top Gear BG следващия брой :?

deq
08-10-2007, 10:01
Гледах предаването в неделя,не съм впечатлена аз.Това със децата не бе кой знае какво,мисля че бе излишно,защото не ми се вписваше нещо.Водещият и на мен не ми допада.
Това което аз искам да видя е + и - на автомибилите,не само хвалби,то е ясно ,че най добрият автомобил е новият,но нека има и + и - на автомобила на старо,за всяка марка.Мисля,че ще има интерес.

bouncer
08-10-2007, 11:13
мисля че е редно да си кажа и аз мнението:
1. колеги мисля че е безумно да се сравняват предавания от ранга на Топ Гиър и фифт гиър с нашите родни. мисля че всеки що годе разумно мислещ индивид може да направи разлика между BBC и външна продукция в БТВ. Дайте ми такъв бюджет и гледайте как не фарари ами совалката Индевър ще пусна на 400 метра. никой от вас не се замисля че както всичко останало България и автопазара е много странен. тук не медията изисква от марката а обратното. просто сме много ограничен пазар!
2. А някой заглеждал ли се е във финалните надписи? колко сценариста пише? един!!!! е как се правят 2 предавания на седмидца от един сценарист без екип?!?!?
3. Щом вече не се снима на Божура сигурно си има причина а?!!? може пък вече да не можеда се снима там!
4. водещите били смотани....ми нема по-добри бе! ако някой има по-добро предложение да казва.
5. Мисля че именно това преавят хората от предаването - показват хубави и скъпи коли! защо решиъхте че не го правят.
6. да предаването не е Топ Гиър, но за нащия пазар е много добро! каквато ни е медиойната среда такива са ни и предаванията.
7. ако някой смята че може да се направи супер класно предаване в България за автомобили да направ3и еднна продуцентска къща и аз му обещавам че екип от професионалисти ще му събера! ама като види бюджета да не се уплаши.....
8. Аз също смятам че е нужно да се казват и слабите страни на колите, но я се замислете ако например се каже нещо лошо за Алфа после Милано моторс като се разсърдят няма да видите Алфа в това предаване! от там един опо един като ги отрежат всички кво става? ще се снимат маршрутки и таксита ли? а някой дава лиси сметка че едно предаване се издържа от реклама?!? ако не от реклама то от рейтинг.....
9. Защо си мислите че всеки гъзар с ламборджини или майбах си умира да ги дава за снимки?!?!?
10. да се показват тунинговани автомобили на обикновенни хора е ок, ама тва може да се види всяка се3дмица на божурище! пук я си признайте колко наистина класно тунинговани коли има в България???

до тук с критиките към колегите! моето лично мнение е че предаването не е супер интересно, но обясних защо е така! не може да се преви от пръдня боя!

EvgeniiM
08-10-2007, 11:17
Наш Петко водещ- мое да снима по 10 предавания на седмица

pumukle
08-10-2007, 12:34
Наш Петко водещ- мое да снима по 10 предавания на седмица
Предаването ще се казва "Top Diesel"

diapper
08-10-2007, 13:14
Не ми харесва единстево че се лигават,и по точно тоя по младичкия се лигави спорaт и текива неща които са излизашни :)

pinko
08-10-2007, 13:21
Няма да си казвам мнението в детайли, но след като вчера го гледах, не възнамерявам повече да правя тая грешка.

Дреболия наглед, ама как е възможно човек, занимаващ се и пишещ за автомобили, да произнася ЛамборДЖини. Сигурно в ресторанта си поръчва и спаДЖети.

И двамата водещи са просто комични, да не кажа по-силна дума.

Тия дребни наглед работи имат ефекта на лайното в кацата с мед, което обаче съвсем не означава, че кацата е пълна с мед. Просто израза е такъв.

Не се обиждайте, ама тая работа не е като оная работа.

pumukle
08-10-2007, 14:37
Дреболия наглед, ама как е възможно човек, занимаващ се и пишещ за автомобили, да произнася ЛамборДЖини. Сигурно в ресторанта си поръчва и спаДЖети.

:lol:
Този специялно си поръчва боб със зеле :wink:

BAKA
08-10-2007, 16:57
В края на краищата най-силният цензор е дистанционното. Всеки си има такова нали?

santo_traficante
08-10-2007, 19:08
В края на краищата най-силният цензор е дистанционното. Всеки си има такова нали?да де ама щото питаш... :wink:

BAKA
08-10-2007, 22:35
питам и продължавам, на мен ми върши работа всяко мнение. 8)

Yavor
08-10-2007, 23:05
Аз пък искам да кажа едно голямо БРАВО на колегата че така отворено си пита, а и си обясни, че той е сценариста.
Помислете си- всяко негативно мнение е шамар за него. Много смелост се иска да се откриеш и така открито да понасяш нападки.
Но толкова по въпроса за моралните качества на колегата и др. такива лирични отклонения - по въпроса.
Сори пич ама както всяко едно българко автомобилно предаване е пълна боза, просто няма какво друго да кажа. Не искам да давам оценки нито за водещи, нито за сценарии, нито за бюджет - защото това означава да се бъркам в чужда работа, а аз лично не обичам никой да се бърка в моята...

Но ако мога да дам една препоръка от бизнес гледна точка - по добре тези пари ги инвестирайте в покупка на среднокачествени западни предавания от този тип и ги превеждайте - успеха ви ще бъде много по-голям.
Толкоз.

Ако съм те обидил - сори ама ти сам си питаш.

Walker
08-10-2007, 23:42
На мен пък ми допада. Защо да трябва да бъде като другите предавания?! Не може ли просто да бъде по-различно от тях? Мисля, че успяват да го направят. Самото предаване е много по-разчупено (ако мога така да се изразя) в сравнение с всяко друго подобно по родната ни телевизия. И се стараят всеки път да покажат нещо различно и да е разнообразно не само от към коли, но и от към терен на снимане (поне последните няколко предавания).
На пример... едно от предаванията беше заснето на автоморга, което според мен си беше добра идея.
Има още в/у какво да работят хората, но дори и така... пак си е интересно.
На истина двамата водещи на моменти прекаляват с лигавенето, но пък не мисля, че е по-добре да гледаш някаква мадама, която е оскъдно облечена и стояща пред някоя кола като дърво, и говореща за нещо, което и тя самата не разбира :lol: За тая работа си има едни други предавания малко по-късно вечер :lol: За мен това предаване на НТВ е някак... смешно. Виж мотоавангард също по-бива :roll: , но и там водещия се отнася от време на време.

BAKA
09-10-2007, 21:14
Евала, Алфисти тука има конструктивно мислене! Точно това ми трябва. На светлинни години сме от яките и известни неща и гаранция никога няма да ги стигнем, но все върху нещо трябва да се гради. И едно нещо да има в цялото предаване което да Ви/ни е интересно пак ще има полза. А да не забравяме, че макар да е специализирано то се гледа и от много лаици. На тях също трябва да им е забавна някоя част. Предполагам тази с госта и Кията, която за мен лично е най-тъпа.
Да не забравяме също, че в крайна сметка говорим за комерс - това е истината. Никой не дава пари без да иска да си ги върне поне двойно.
А да сте чували известно словенско предаване за коли или румънско или каквото и да е друго освен английските, френски и немски. Топ Гиър е най-великото от всички без капка съмнение. Там са най-добрите водещи, там е и медията, която за една серия им дава бюджет по-голям от на филма "Време разделно" Но търпение скоро ще си го гледаме и в национален ефир. :wink:

deq
09-10-2007, 22:49
В края на краищата най-силният цензор е дистанционното. Всеки си има такова нали?

Искаш мнение,нали?Ще търпиш тогава критики!
Обещавам,че ще направя всичко възможно да го гледам в неделя пак,но по задълбочено.Може би му липсва нещо,ама не знам какво и аз :roll:

KGB
10-10-2007, 03:29
На светлинни години сме от яките и известни неща и гаранция никога няма да ги стигнем...

Това е така, защото вие самите така сте си решили, че никога няма да ги стигнете.

Не знам дали още са същите двама водещи, но ако се те :roll:

За начало съберете се целия екип, поговорете си няколко часа и вижте какво точно искате да правите в това предаване.

zaryto
10-10-2007, 14:13
:lol: Абе гледасе,ама има доста работи за изпипване още.И трябва някой водещ дето даразбира повечко от коли,да те грабне още като го видиш.Тоя малкия...нещо нестава... :twisted:

proper
10-10-2007, 14:18
:lol: Абе гледасе,ама има доста работи за изпипване още.И трябва някой водещ дето даразбира повечко от коли,да те грабне още като го видиш.Тоя малкия...нещо нестава... :twisted:

пичовете които водят Ф1 са най-добри и убедителни като говорят за автомобили..... просто си личи че са наясно и че много четат и дълбаят!

Grozdan
11-10-2007, 19:18
Не, че шибаните вносители дават да се кара както си трябва :evil: Здравей!Мисля че предаването върви на прав път.В последния брой го хванах на края и видях 2 поршета и сигурно е било интересно :D .За разлика от предишни предаваня кадето се представяха само SUV-та,камиони,трактори и всички боклуци,но не е и интересни коли.
П.П За пътя-знам една много живописна отсечка от около 2.5-3 км м/у селата Столник и Елешница (Софийско) с нов асфалт и не натоварена.
П.П За водещ може да офертираш Момчил Манчев-харесва ми как води,доста начетен и винаги казва интересно подробности(поне като води Формула 1)

Z:)m
12-10-2007, 17:19
10. да се показват тунинговани автомобили на обикновенни хора е ок, ама тва може да се види всяка се3дмица на божурище! пук я си признайте колко наистина класно тунинговани коли има в България???

...ама предаването само за софиянци ли се прави?! ...щото аз още не съм стъпвал на Божура (а явно няма и да се случи), че да видя тунингованите коли дето се мяркат тъдява... Друг е въпроса, че тази идея (представянето на частни тунинговани автомобили) вече се експлоатира от "Ауто Билд" Б-я, но като идея - не е лоша!

4. водещите били смотани....ми нема по-добри бе! ако някой има по-добро предложение да казва.

...някой преди мен вече визира две имена - много са подходящи за подобен род предавания. Друг е въпроса как ще успеете да ги привлечете.

BAKA
12-10-2007, 18:54
В момента водещите са несменяеми...

KGB
12-10-2007, 23:12
В момента водещите са несменяеми...

Тия са като богове бре :lol: :lol: :lol:

Забравете тогава за напредак.

BAKA
15-10-2007, 10:33
Ти пък съвсем ни отписа :lol:

търтей
15-10-2007, 10:35
последния брой беше ....

Z:)m
15-10-2007, 16:51
последния брой беше ....
...ахаммм...
Сякаш има някакво развитие, но понеже този път се старах да хвана коя е причината за неприятното чувство, което се загнездва в мен, докато гледам предаването, май успях да я локализирам. Водещите някак не се вписват... и то най вече заради начина по който поднасят информацията за колите... Ми мацката по Нова ТВ, колкото и да изглежда "забучена" на екрана (стой си тук и изглеждай секси) звучи доста по-убедително когато рецитира гладко заучените си реплики, отколкото двамата сричащи младежи във вашето предаване. По този начин човек остава с впечатлението, че самите ТЕ не са убедени в това което казват и от тук чувството у зрителя, че цялото предаване е позьорно и витринно.
Ми те двамата не можаха да кажат нищо съществено за автомобилите които тестваха (прекия двубой м/у две марки е прекрасна идея!!!), а само мрънкаха за това какво ли ще каже другия... Ето ви пример за една добра идея, която опорочихте!
...но инак, има развитие де ;). Продължавайте в тази посока!!!

BAKA
17-10-2007, 19:15
Тази седмица в предаването ще е новото М3, вълнуващо почти колкото Алфа.

KGB
18-10-2007, 00:08
Колега дори и совалката да докарате с тия водещи забрави....особено с този малкия.

Въобще тия двамата са там като "лайно на дъжд".....все едно аз да водя предаване за "гледане на бебета"....ма пак май ще се спрява по-добре.

Пак ти казвам не ги ли махнете тия...ЗАБРАВИ.

И един съвет, публиката коята не се интересува от коли не гледа това предаване...тези от сорта, че искате да има и нещо за тия дето не разбират са малко фарс...не знам кой гении на прането на пари е решил, че така ще е по-добре.

Задайте си въпроса от какво се интересува БГрския шофьор ентусиаст...???

emilio
18-10-2007, 15:24
Първо, мисля,че предаването въобще не е толкова лошо, особено като се има предвид, че се говори на български :)
Пуснах си да гледам изданието с Поршетата. Ако в разговорите и презентациите на водещите имаше повече техническа информация, а не "Мене ме кефи..мен не ме кефи" ще е доста по-интересно.
Идеята да се показват модели автомобили карани в България и дали дефекти или просто недоизкусурени фабрично в определени свои компоненти ще спечели много голяма част от зрителите, защото пазра на Порше и Ферари, а дори и на нови спортни автомобили е интересен за хора, които предполагам не гледат BTV (не че обиждам телевизията, братовчедка ми работи там ;) )
Давай смело напред и е похвално,че търсиш обратната връзка със зрителя.

DiStefano
18-10-2007, 20:20
какви взаимствания, какви предавания
опитват се да копират досущ Кларксън и компания
и не им се отдава ... пълен лигоч
заради водещите според мен
сценария намирисва и се получава
една смотана импровизация
и тоя Кулев май беше дет се праи на Стиг
не знам дали говори глупости или не
ама поне да се държи малко по-непринудено
пък знам ли може да го мъчат хемороиди
... той за тфа Стиг не говори :lol:

а и най-важното накарайте "къдравия"
най-накрая преди предаване да си мие зъбите
щото чат-пат му стои храна по тях ...

BAKA
18-10-2007, 22:14
какви взаимствания, какви предавания
опитват се да копират досущ Кларксън и компания
и не им се отдава ... пълен лигоч
заради водещите според мен
сценария намирисва и се получава
една смотана импровизация
и тоя Кулев май беше дет се праи на Стиг
не знам дали говори глупости или не
ама поне да се държи малко по-непринудено
пък знам ли може да го мъчат хемороиди
... той за тфа Стиг не говори :lol:

а и най-важното накарайте "къдравия"
най-накрая преди предаване да си мие зъбите
щото чат-пат му стои храна по тях ...

Кой е къдравия?! :shock:

koolio
18-10-2007, 23:05
Абе вие за едно и също предаване ли говорите :lol: ?

DiStefano
19-10-2007, 21:59
имам предвид че водещите се опитват
да се държат като ония от Топ Гиър
някакви несмислени шеги и прочее
не им утива ...
къдравия ... хехе ...
ми той само един е с "чуплива" коса
от водещите ...

vital
21-10-2007, 16:35
Първо поздравления за това, че търсите мнението на зрителите.

Днес предаването много ми хареса. Даже и "заигравката" между водещи се получи. Малко само Влади Кулев изглеждаше сякаш не му харесват репликите за мп3, но натам определено ми хареса. "Подкара" доста прилично :) За пръв път ми хареса идята с Киата - до преди всички внимаваха максимално. Днес беше доста по-интересно, честно казано ми харесваше повече идеята за бърза обиколка. А за разховорите за колите на гостите мисля, че е интересно. Края на предаването ми хареса, въпреки, че беше в познатия стил.

RoMeO_156_GTA
21-10-2007, 16:50
И аз съм съгласен с колегата по-горе .Края най ми хареса като заряза малкия :mrgreen: И това с мп3-то беше май най-голямата издънка :roll: А частта с Киата я използвам да погледна форума ,този път за по-кратко :lol:
В предишното предаване беше интересно да има двубой между две коли ,но трябваше да се наблегне на информацията за тях ,а не на лафа .

Определено се развива към по-добро .Браво http://www.picvalley.net/u/17/4107_397.GIF (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/17/4107_397.GIF)

Само остава да махтене и тоя малкия ,че http://www.picvalley.net/u/17/4115_734.GIF (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/17/4115_734.GIF)

pinko
21-10-2007, 21:39
Ааааааа щях да пукна от смях.

Някъв пич от форума на БМВ е направил баси точния разбор на днешното предаване. Съгласен съм на 98% с написаното.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=66542

Та ниското бекче (явно е десен селски бек, щото за централен не му стига височината) по едно време пита за двигателя, нещо и централния започна да обяснява как не е с турбо, защото видиш ли имало страничен ефект "турбо лаг".

За БМВ МП3 става дума :D

BAKA
22-10-2007, 12:09
:D много як разбор. Така трябва след всеки мач!

spe4elist
22-10-2007, 12:46
Не съм капацитет в правенето на телевизия, но предаването в този му формат нещо не ми харесва. Нищо против водещите нямам, но изглеждат много изкуствено там, някак си дървено, преиграват ли? ... Не знам.

Grozdan
22-10-2007, 12:57
Гледах в неделя предаването и бих казал че ми хареса от доста време насам.BMW-то разцепи мрака...трябва да има даже още повече такива демонстрации.А нещо момчето не се изказа накрая какво ще има следващия път.Ще ни открехнеш ли малко? :)
П.П Бих искал да видя демонстрация(някога във времето,не е задължително веднага :wink: ) на някоя от цивилните версии на новите руски военни джипове-"Тигр" или "Комбат".

KGB
22-10-2007, 13:14
Има някой верни има и много пресилени неща в този разбор....

Тия незаменямите ако ги смените, мисля ще тръгнат нещата... :wink:

kiler_4o
23-10-2007, 16:32
Гледах последното предаване и въобще не ми хареса как го водят, всичко друго беше перфектно, ама не ми хареса колко изкуствено изглеждат ... не могат ли да се отпуснат и да си говорят нормално тея хора ? Имам чувството (не, сигурен съм), че ако дадете предаването на някои обикновени хора ще го водят по-добре... дори и аз и най-добрия ми приятел ще го водим по-не-изкуствено... (ама на него не му давайте да дрифтира с това БМВ, че на шкодата й изкриви джантата в един бордюр по този начин :D )
Нищо лично, просто искаш мнения ... Всичко друго е супер, само не ми харесва как водят предаването ... По време на снимки не им ли казвате нещо от рода на "по-отпуснато" или "не толкова изкуствено" ? В смисъл ако го правите, а те не се справят - кога им изтичат договорите ? :D Шегувам се... просто трябва някой да поговори с тях ...

GaarA
24-10-2007, 00:05
Ако някой ме попита какво имам против предаването Show Room ще кажа - НАПАЛМ!
С интерес прочетох предходните мнения и не зная от къде да започна....от водещите или от сценаристите... или продуцентите... или останалия екип.... По принцип туморите се отстраняват в ранен стадий иначе загива целия организъм. С диагноза РАК в "главата" предаването е обречено на бавна и мъчителна смърт със съпътстващ нисък рейтинг.
ВАКА, просто не зная защо си пуснал тази "Анкета". За да търсиш "муза" или "идеи"......или нещо там "друго" което сам знаеш, че не може да се реализира заради РАК-а в организма. Интересно ми е кога ще се умориш да се бориш с болестта - все пак тя е нелечима.

BAKA
24-10-2007, 18:00
Ако някой ме попита какво имам против предаването Show Room ще кажа - НАПАЛМ!
С интерес прочетох предходните мнения и не зная от къде да започна....от водещите или от сценаристите... или продуцентите... или останалия екип.... По принцип туморите се отстраняват в ранен стадий иначе загива целия организъм. С диагноза РАК в "главата" предаването е обречено на бавна и мъчителна смърт със съпътстващ нисък рейтинг.
ВАКА, просто не зная защо си пуснал тази "Анкета". За да търсиш "муза" или "идеи"......или нещо там "друго" което сам знаеш, че не може да се реализира заради РАК-а в организма. Интересно ми е кога ще се умориш да се бориш с болестта - все пак тя е нелечима.

Няма нелечими болести! Това предаване ще го боря със същия инат, с който си правя Alfata.
Аз мисля, че върви нагоре. Но това е лично мое виждане.

BAKA
26-10-2007, 11:44
тази неделя е Lexus LS600h, лимузина хибрид. Трябва да имаш диплома по ядрена физика за да й разбереш всичките изродски менюта. А и една нашумяла порнозвезда Галена казва това онова.

търтей
26-10-2007, 11:47
А и една нашумяла порнозвезда Галена казва това онова.

лексуса го видехме вече :wink:

галена кво казва викаш?

santo_traficante
26-10-2007, 15:34
галена кво казва викаш?не си разбрал :idea: щяла да показва щото друго нямало какво да се види :lol:
аа Лексус ли..ми те вече го даваха по ТВ :wink:

BAKA
26-10-2007, 18:58
моя грешка, първо има едно състезание в студентски град с ваште двама любимци, а ще кара Теди Велинова. Кара е мнооого силна дума по-скоро мрънка тан нещо ама става за... нали.
а лексуса пичове не сте го гледали щото е оня най-големия и изродския - той ще е по-другата заедно с Галена.
Аспарух показа Лексус хибрид, но по-малкия.

BAKA
29-10-2007, 11:44
коментари за Студентски град?

BAKA
31-10-2007, 17:57
Тази неделя вече ще е Лексуса.

bouncer
31-10-2007, 20:27
за Студентски град какво да ти кажа...малко ми е селско там, ама пък жените се навиват за интимни сношения доста по-бързо от "градките" резачки...иначе евтинийка, мизерия и т.н :wink:

а за предаването...ми ти най-добре знаеш че бях най-върлия враг на тва предаване ама в последно време чак започнах да защитавам водещите щото разбрах какво е всъщност усилието зад всеки един епизод. Респект!

proper
31-10-2007, 20:34
за Студентски град какво да ти кажа...малко ми е селско там, ама пък жените се навиват за интимни сношения доста по-бързо от "градките" резачки...иначе евтинийка, мизерия и т.н :wink:

Това е едно от най-точните определения давани за Студ. град! :):):)

BAKA
05-11-2007, 14:57

Това е едно от най-точните определения давани за Студ. град! :):):)
Като "град" в случая е използвано защото е търсена някаква по-драматична дума, а не защото е голямо наСЕЛЕНО място.

BAKA
10-11-2007, 14:50
Тази неделя прототипи от Токио и новия GT-R.

BAKA
14-11-2007, 21:52
А тази, много наточен Focus RS vs Megane RS. Стария Форд кърти мивки! Много просташка кола... :shock:

RoMeO_156_GTA
02-12-2007, 16:39
Браво .Днес определено беше на ниво .Предаването коренно се промени вече към половително :clapping: Пък и беше пълно с италианки ,как няма да ни хареса :lol:
Даже и частта с киата ми харесва ,когато я мъчеха във водата :devil:

За тези които не са гледали : теста с дизеловите алфи ,фиат 500 ,сааб 9-3 аеро 2.8 турбо и киа под вода :twisted:

Mortimar
03-12-2007, 05:54
Бях гледал няколко предавания още от самото начало, но след третото или четвъртото спрях. Тъй като в момента не съм в БГ и имам достъп до Нетера, тази вечер успях да гледам всички предавания от септември насам. Ето и моите коментари:

1. Предаването вече няма нищо общо с тази измислица която беше в началото. Много голям напредък! Мисля че това се дължи на липсата на Ники Сотиров. Просто мястото му не беше в Шоурум.

2. Много добре сте се ориентирали - публика тип "Сеизмограф" - с няколко десетки хорица "публика на живо", 90% от които си нямат хал на хабер на какъв принцип работи един автомобил, а им е дадено по 10-20 лв примерно да кибичат там е едно от недоразуменията на западната телевизионна индустрия. Много се радвам че частта с Ники Сотиров и кибичещата публика ги няма.

3. Много уважавам Влади Кулев (не го познавам лично но винаги ми е помагал на л.с. когато съм имал сложна дилема/въпрос) и мисля че почти винаги дава обективна оценка на автомобилите които тества, казвам почти с изключение на БМВ, но това донякъде е разбираемо поради други причини. Моя съвет е - не го сменяйте, по-добър тест пилот няма да намерите! Всеки си има предпочитания към дадена марка, аз примерно бих защитавал това което харесвам аз :)

4. Пепи Лъджев, личи си че малкия е надъхан, но може би е добре да понаучи нещо повече за автомобилите (или поне тези които се тестват) за да не се получават несериозни изказвания от рода на "Пепи, какво не ти харесва в тази кола, и Пепи отговаря: ами е това копче тука...) Например варианта тест от Влади, и след това тест от Пепи и двамата си изказват мнението - единия като професионалист, другия като изгряващ такъв. Ако пък го смените с някой професионалист, ще се получи отегчителен диалог между двамата които над 70% от зрителите на това предаване няма да могат да осмислят. Хубаво е все пак да има закачки отвреме навреме.

Предаването като цяло много е напреднало, и аз лично бях много приятно изненадан като гледах последните предавания и забелязах че нещата които не ми харесаха вече ги нямаше. Продължавайте в същия дух!

P.S. Може би е по-добре да има повече test-drive сравнения между два или повече автомобила едновременно от един и същи клас (това няма да се хареса много на дилърите, но ... е риск на професията :)

BAKA
03-12-2007, 10:50
Е Хубаво е, че от време на време някой се забавлява. В крайна сметка това е смисъла :D

kiler_4o
03-12-2007, 12:06
Вчера хванах предаването от към средата - ами доста по-увлекателно е станало ... между другото ще си дръпна броя, за да изгледам отново това за сааба, че ми се наложи да изляза от стаята, точно когато започна тази част - а 9-3 ми е нещо като фикс идея :) Стана ми много смешно когато накарахте Боби турбото да кара в тея локви - тя киата тук-там стъпваше :D Но определено има разлика с предния брой, който успях да гледам ...
Идеята за Test-drive-a много ми харесва ... ще бъде много по-увлекателно ... бе като гледам предаването върви в (+) посока - вече действията им не изглеждат толкова изкуствени, което не е много лесно за постигане ... Пожелавам ви успех за в бъдеще и все така нагоре :)

bad_bat
03-12-2007, 21:01
имаше те сниман във вчерашния брой,гад мръсна :twisted:
като даваха за брера дизел

sd_70
08-12-2007, 17:09
Това предаване преди не можеше да задържи и моето внимание.Стигна се до там,че спрях да го гледам.
Но сега както разбирам има развитие по случая и дай Боже все така да е в положителна посока!

Mortimar: P.S. Може би е по-добре да има повече test-drive сравнения между два или повече автомобила едновременно от един и същи клас (това няма да се хареса много на дилърите, но ... е риск на професията
Но затова пък ще се хареса на нас -зрителите,нали :wink:Винаги е хубаво да имаш база за сравнение.

BAKA
15-12-2007, 18:25
точно така е. Скоро смятам да започнем да каним обикновени хора с техните коли да показват какво могат на пистата в бухово. Желаещи?

търтей
15-12-2007, 19:44
точно така е. Скоро смятам да започнем да каним обикновени хора с техните коли да показват какво могат на пистата в бухово. Желаещи?

има има :drums:

KGB
15-12-2007, 21:24
Точно до пистата в бухово ли опряхте 8)

Има и по-хубави и по-широки картинг писти.

lord_chuldarkar
16-12-2007, 00:22

да вадя мохера от моргата :idea: много ще ви хареса особено как се преливат нюансите на червеното и донякъде кафявото на ръждата, пък и е широчък вътре и с тоз ладов двигател гори под 10 газ на дълго.

инак ако има тема за това как да си тунинговаме гърнето или бронята с тел - пиши ме - като бонус ще покажа как да си отключиш кадета с тел ако ключовете са ти на таблото

По темата - мисля че е супер идея да се пита по автомобилни форуми за идеи днес гледах 5 мин от едно комедиино шоу пи Канал 1 и се убедих че някой хора живеят в изолиран свят които е далече от реалния.

Успех на предаването

BAKA
16-12-2007, 18:53
Точно до пистата в бухово ли опряхте 8)

Има и по-хубави и по-широки картинг писти.

Кои например? Кажи някои. В София или близо до София.

Тази в Красна поляна не става там искат някяква безобразна цена на час, за др. не се сещам...

fred
21-12-2007, 19:22
. Виж по Канал 7 на оня как беше по-ми харесва, по-добър фокус има върху автомобилите. Вашето е много мешана скара

Това по Канал 7 го води оня от играта "Стола", ама и аз не го помня.Не е лошо, въпреки, че водещият ми е нещо неприятен.

Бобби
11-01-2008, 17:37
Предаване:...колкото - толкова!....които може да направи по добро!...но как ли щте се дореди?:)

cassillas
20-01-2008, 16:40
Предаването ми харесва, може би защото само то и Мотоавангард(по ТВ7) са авто предаванията в нашия ефир които стават за гледане :online2long: !

Обаче и днес за пореден път в предаването се вижда :static: "звезната" КИА с 3 таса!Купете и наи-на края 4-ти или ако е скъп оригиналния купете цял комплект ментаци за 20лв. пред камерата няма да си личи че са евтини!

И друго нещо което забелязах от известно време - женския глас зад кадър които казва характеристиките и представя автомобилите: ФЪФЛИ,СЪСКА,ШЪШКА, буквите С , Ш ,Щ ,З ,Ж ги казва като някакъв странен звук които не мога да напиша :crazy: !Мое мнение е че хора с говорни дефекти не трябва да бъдат в ефир,а зад кадър!Мъжкия глас които озвучаваше ЖИВОТ НА СКОРОСТ звучеше много по-на място.

Walker
20-01-2008, 16:50
Женския глас си говори много добре. Не съм забелязал тасовете.

BAKA
31-01-2008, 15:59
Кията действително няма един тас, защото даде фира при пукане на гума в ефир. По колата има още куп "забележки" и придобива все по изстрадал вид съвсем умишлено. Освен това скоро я пенсионираме, защото за мен лично тая рубрика е само за некви момичета и лелки, а като не дават голи жени да пускаме следобяд в неделя, кво да и гледаме на тая Кия. Боби Турбото даже се опита да я убие, а аз после два дена търсих из т'ва езеро предния номер. Да си я кара некой със здраве... ние си имаме Алфи.

BAKA
27-02-2008, 11:23
Скоро предаването ще тръгне със значително освежен формат. Какво ви се гледа в българско предаване за коли. Специфични неща, коли на старо, тунинг, класации, нови модели предлагани в БГ, различни експерименти и тестове, специфични уроци, репортажи от разни събития и т.н. Сега е момента да предлагате, защото се кове новата струтктура.

И да не забравяме Топ Гиър е велико предаване и няма абсолютно никакъв смисъл да се имитира!

търтей
27-02-2008, 11:25
галена ни се гледа пак :lol: :lol: :lol:

всъщност ако може тестове на писта с реални коли ще е много яко