Log in

View Full Version : problem

ivandro
01-10-2007, 02:35
имам нуйда от малко помощ.Наскоро си kупиш Алфа 145 1.8 тлин Спарк и не иа биах иа карал вуобще,но като иа подкарах започна много да загриава и аз си помислих че е термостата или водната помпа,но нито едното нито другото не беше.мойе ли ниакои да ми кайе какво да правиа и куде да турсиа проблема?много ще съм ви благодарен

diapper
01-10-2007, 13:33
И наща като я зехме беше така стигаше до 100-110 градуса баща ми я вкара в сервиз не знам кво е сменяно ама са няма проблем :Р

JORDANGT
01-10-2007, 21:22
Датчика на перката за охлаждане на радиатора :idea:

vamfan
01-10-2007, 21:54
или ти включва направо 2-ра степен, която е на по висока темперетура( ако ти е на 2 степени де) и как разбра че не е термостат или помпа

skino
02-10-2007, 09:07
имам нуйда от малко помощ.Наскоро си kупиш Алфа 145 1.8 тлин Спарк и не иа биах иа карал вуобще,но като иа подкарах започна много да загриава и аз си помислих че е термостата или водната помпа,но нито едното нито другото не беше.мойе ли ниакои да ми кайе какво да правиа и куде да турсиа проблема?много ще съм ви благодарен
Човече, моля те поясни какво значи "загрява", в смисъл каква температура стига(че за някой 80-90 градуса са много) за града и извън него при движение, също (предполагам че си проверил де) включва ли се перката и на какви градуси, как разбра, че водната ти помпа работи нормално, същото и за термостата? И остава да не ти се е задръстила охладителната система по някакъв начин.
Съжалявам че питам така подробно, но има майстори, които нищо не вдяват, и само като видят италянка вече са те осъдили да я продадеш, че нищо не и разбират.