View Full Version : Търся свободен за ползване канал в Овча Купел или другаде
Здравейте!
Трябва да сменя маслото утре, че вече е на 21500км. Някой може ли да каже къде мога да го сменя утре в 6 сутринта при екстремни полеви условия? :lol: Ебаси простотията ще е, ама няма начин. Помагайте!!! Живея в Овча Купел 1, ама мога да се размърдам и до други квартали.
Поздрави!
Колега, знам канал в Младост 2. Ако не намериш друг - намира се на последната спирка на автобус 306(колелото). Далече ти е, ама все пак е вариант. Успех!
ALFA CORSE
05-10-2007, 23:35
Става и на крик ако имаш хидравличен... Пък на 155цата го смених последния път даже без да я вдигам и на крик, както е със спортни пружини :D
Mind_Control
06-10-2007, 13:10
а що не дадеш 5 лв да ти го сменят и да не изхарчиш 10 лв за бензин докато стигнеш до младост..
injekciona
07-10-2007, 10:09
В Овча Купел се сещам за 2 места. Едното е като вървиш по Обиколна до края, стигаш до Т- образното кръстовище при MotoExpert или там както се казваше, би трябвало да го знаеш, пресичаш линията на трамвая и от другата страна на булевард Овча Купел има едно голямо празно място ще го видиш, там поне преди имаше канал. Другото място е като вървиш по Монтевидео нагоре към Нов Български Университет и има една болница май беше 5-та грацка, ама не съм сигурен свиваш на дясно към нея, там на разклона има и колело на рейсовете. Веднага щом завиеш към болницата в ляво ще видиш един канал. Поне преди ги имаше, сега не гарантирам. :wink:
а що не дадеш 5 лв да ти го сменят и да не изхарчиш 10 лв за бензин докато стигнеш до младост..
Защото работя до 19:00, маслото ми пристигна в 20:00 вечерта и трябваше да го сменя в 6 сутринта. Не падам от черешата.
В Овча Купел се сещам за 2 места. Едното е като вървиш по Обиколна до края, стигаш до Т- образното кръстовище при MotoExpert или там както се казваше, би трябвало да го знаеш, пресичаш линията на трамвая и от другата страна на булевард Овча Купел има едно голямо празно място ще го видиш, там поне преди имаше канал. Другото място е като вървиш по Монтевидео нагоре към Нов Български Университет и има една болница май беше 5-та грацка, ама не съм сигурен свиваш на дясно към нея, там на разклона има и колело на рейсовете. Веднага щом завиеш към болницата в ляво ще видиш един канал. Поне преди ги имаше, сега не гарантирам. :wink:
Мерси!
Има ли го наистина канала в Младост 2? Вчера минавах от там и нищо не видях :roll: