Log in

View Full Version : аре некой ако знае да каже дефектите на Аlfa Romeo

Icako_pk
08-10-2007, 21:00
are ako znaete kajete defektite na alfa romeo 6toto se zaeh da pravq edna alfa i q zakasah qko are nekoi ako znae ili da mi se obadi na 0887335525 ili da mi pi6e na skypa icako_pk aa moje i na po6tata icako_pk@abv.bg

аре ако знаете кажете дефектите на алфа ромео щото се заех да правя една алфа и я закасах яко аре некои ако знае или да ми се обади на 0887335525 или да ми пише на skypa icako_pk аа може и на пощата icako_pk@abv.bg

ALFA CORSE
08-10-2007, 21:06
1. Писането на кирилица е задължително.
2. Какъв модел е тази алфа?
3. Какви са тези дефекти?
4. Пиши по-смислени заглавия.

didofurnira
08-10-2007, 21:20
are ako znaete kajete defektite na alfa romeo 6toto se zaeh da pravq edna alfa i q zakasah qko are nekoi ako znae ili da mi se obadi na 0887335525 ili da mi pi6e na skypa icako_pk aa moje i na po6tata icako_pk@abv.bg

аре ако знаете кажете дефектите на алфа ромео щото се заех да правя една алфа и я закасах яко аре некои ако знае или да ми се обади на 0887335525 или да ми пише на skypa icako_pk аа може и на пощата icako_pk@abv.bg
ако знаеш с какво си се захванал :spiteful:

Grim
09-10-2007, 09:13

ако знаеш с какво си се захванал :spiteful:

аха... откажи се доакто е време :devil: :crazy:

WhitePower
09-10-2007, 10:40
бегай далече от алфите яко дефекти да знаеш

ей аз имам един дефект- като си отворя стъклото при 200 и си тръсна фаса направо ми отлита оганчето

pr_00f
09-10-2007, 11:11

ей аз имам един дефект- като си отворя стъклото при 200 и си тръсна фаса направо ми отлита оганчето

Абе ти си песен, аз какъв проблем имам . Зареждам до горе, карам има няма 900 километра и па трябва да зареждам. Ебаси и колата, кви проблеми прави само а ?
Ще взема да я сменям, то на немските коли такова нещо не можеш да видиш.

virusalfa
09-10-2007, 12:01

Абе ти си песен, аз какъв проблем имам . Зареждам до горе, карам има няма 900 километра и па трябва да зареждам. Ебаси и колата, кви проблеми прави само а ?
Ще взема да я сменям, то на немските коли такова нещо не можеш да видиш.Стига па и ти,бе!Какви са тия изказвания,момчето се интересува,какво смешно има,та веднага го нападате?!Ами кола на старо като се купува какво се гледа?(В някои райони на страната се гледа първо да е от ВАГ-концерна-тия дето най-прегреват,ама народо е прост)А към колегата,вярно,за кой модел те интересува какви дефекти показва?

V8esko
10-10-2007, 10:10
Ти там с Alfa - та.......
да знаеш едно! Това е автомобил за маняци.Това е страст, която е продиктувана от сърцето.Това не е нещо, което трабва да го направиш просто да се возиш, и да се придвижваш от точка А - до точка В.
За тази цел си пообъркал марката.Препоръчвам ти кола-може и волска.Или ако искаш можеш да видиш други модели.Има!Нещо ГОЛФЧЕ, ОПЕЛЧЕ,РЕНДЕН-це...има, коли, направени за хора, като теб.Производителите са помислили за всички на планетата.Слагаш му газчица и се фалиш на всякъде как си отишъл до морето за 2-3 дни и си похарчил само 55лв за газ и още 50лв за евтини мотели.
Помисли и по въпроса, че за Alfa Romeo няма да намериш можещ и знаеш майстор....щото тези коли не се правят, те или се движат с 6500-оборота или се ползват за навеси.Всичко останало е компромис, с който не всеки може да се примири.
Та на темата с дефектите.:
Най-големия е, че като си сложиш крака на гаста виждаш оборотомера на 4000 оборота и започваш да мислиш тази кола има ли скорости, при каква скорост се превключват предавките.Такива работи! има и още ама кво да те занимавам.....

Icako_pk
10-10-2007, 17:32
interesuvam me defektite na alfa 155 2.5 td seriozno vi pitam i ne me e sram montior sam ot dosta vreme i tova mi e parviqt slu4ai da ne znam taka 4e nqkoi ako znae molqvi kajete mi

интересувам ме дефектите на алфа 155 2.5 тд сериозно ви питам и не ме е срам монтьор сам от доста време и това ми е първият случаи да не знам така че някои ако знае моляви кажете ми

----------------------------------------------------------------------------
Колега пиши на кирилица!

търтей
10-10-2007, 17:34
че то баш на тоя алфа 155 2.5 тд нищо не й е от алфа :wink: :lol:

kris11
10-10-2007, 22:11
Що го плашите момчето . Понякога Алфите даже и се движат .
При мен има 1 много голям проблем - неще да вдига повече от 225 км :( :roll: