PDA

View Full Version : Мерцедеси с двигатели от Фиат груп

BatVas
11-10-2007, 16:56
http://news.ibox.bg/news/id_237192494

Mury
11-10-2007, 17:06
Е сега вече ще завладеем света :twisted: :twisted: :twisted:

raitchev
11-10-2007, 18:21
то и следващия модел голф ще е с двигател на фиат :twisted:

proper
11-10-2007, 18:33
да ревеме ли да се смееме ли... :):):)

BatVas
11-10-2007, 18:35

Що бе - значи качеството се вдига щем МБ искат , а те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от години :!:

proper
11-10-2007, 18:37

Що бе - значи качеството се вдига щем МБ искат , а те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от години :!:

брат, с толкова клетви си продадох немския курник преди 10-тина години че...... знаех си че съдбата ще ми го върне един ден.... :):):):)

Kostadin
12-10-2007, 09:37
а те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от години :!:

не, че нещо, но има още доста какво да се желае от Ивеко докато стигнат нивото на Волво и Скания :idea:

Mury
12-10-2007, 14:03
а те за товарните вече са си подписали споразумението - там знаете че ИВЕКО са много добри и то от години :!:

не, че нещо, но има още доста какво да се желае от Ивеко докато стигнат нивото на Волво и Скания :idea:

Скания да ма Волво са ги минлаи отдавна :idea: :idea: :idea:

Kostadin
12-10-2007, 16:09

Мъри от това дето каза по-голям смех нема пич :D

Волво е около 2 пъти по-здраво от Скания и около 5 пъти по здраво от Ивеко :idea: това не го казвам ей така просто да си чеша пръстите, а от личния опит на много хора с които контактувам относно този вид техника, само да отбележа, че баща ми има транспортна фирма и се занимава с транспорт от около 30г. така, че камионите ги поназнайва :wink:
Ман и Даф също може да се каже, че са с малко по-добри от Ивеко, виж като цена Ивекото е доста добро възоснова, на което реализират добри продажби :wink:

virusalfa
12-10-2007, 19:43

Мъри от това дето каза по-голям смех нема пич :D

Волво е около 2 пъти по-здраво от Скания и около 5 пъти по здраво от Ивеко :idea: това не го казвам ей така просто да си чеша пръстите, а от личния опит на много хора с които контактувам относно този вид техника, само да отбележа, че баща ми има транспортна фирма и се занимава с транспорт от около 30г. така, че камионите ги поназнайва :wink:
Ман и Даф също може да се каже, че са с малко по-добри от Ивеко, виж като цена Ивекото е доста добро възоснова, на което реализират добри продажби :wink:Тва което разправяш,са шофьорски приказки!Ивеко в момента като разход на гориво са на нивото на Скания от R-серията при клас 420-430 коня :idea: А на Сканията мотора се разработва съвместно с американските фирми Детройт дизел и Къминс :idea: За камиони не ми говори,наслушал съм се :idea:

virusalfa
12-10-2007, 19:44
Мерцедес се тупат в гърдите,като на Джийп моторите са си ВМ,но нали са тяхна собственост в момента,и на моторите имат отляти прости емблемки :idea:

Kostadin
13-10-2007, 09:42
Тва което разправяш,са шофьорски приказки!Ивеко в момента като разход на гориво са на нивото на Скания от R-серията при клас 420-430 коня :idea: А на Сканията мотора се разработва съвместно с американските фирми Детройт дизел и Къминс :idea: За камиони не ми говори,наслушал съм се :idea:

вирус точно ти много добре знаеш, че по-добра оценка за камиона от тази на шофьора трудно някой ще даде :roll: Аз лично съм присъствал на разговор на собственик на 150 ТИР-а с шофьорите си относно наблюденията им за новия Актрос и новото Волво, говорим за евро 5 двигателите, човека си питаше хората относно това какви са им наблюденията за машините, вървеж, разход на гориво, комфорт, возия и т.н. :wink:
и освен това познавам поне 10 човека със Скании L-ки, на който им е правен основен ремонт на по 600-700к км, и още толкова със Волва F-ки и FH-ки на 2 000 000км без основен ремонт :wink:
айде стига сме разводнявали темата на човека, камионите ше ги оправяме с теб на icq-то :lol:

Grigor
13-10-2007, 18:29
Аз не съм много в час, но чух мнение на собственик на транспортна фирма

Той в момента е фен на ДАФ защото имат по-малко електроника, което от неговия личен опит е предпоставка за по-малко проблеми.

За Ивеко каза само че ако бяха с по-малко електроника щаха да са му в фаворитите.

Lame_0ne
14-10-2007, 01:25
Добър спор се оформя, продъжете го в друга тема. Доста интересно ми стана с тия камиони и тирове :D

ALfaR
17-10-2007, 16:09
Е сега вече ще завладеем света :twisted: :twisted: :twisted:
Мури на тая снимка вече си с триста,нали? :lol:

Tie
24-10-2007, 15:26
МАН-а бил с "малко" по-напред от ДАФ-а? Ама вие сериозно ли ги пускате тия лафове или просто сте на принципа ЕШК? МАН преодоля "детските" болести на ТГА и особено при двигателя Д26 и идващото поколение наследник на ТГА - ТГХ и ТГС отново дърпат с доста пред конкуренцията :idea: Разхода при Е5 в повечето е под 27 :!: А за съжаление Ивеко не са правили по-здрав камион от времето на Турбостар-а (360,420 или 480). А за кабини и функционалност мисля че в Европа няма по-добра кабина от топ-кабината на ТГА - ХХЛ. Питайте някой водач карал веднъж такава дали иска и да чуе за друга :!:

lyuli
26-10-2007, 10:39
ето нещо по въпроса..........

bushiDO
26-10-2007, 14:04

това всъщност е първия слух за А класата на Мерцедес. втория е, че ще разчитат на ФИАТ груп за А клсата, тоест и по-новия.

lyuli
26-10-2007, 16:13

това всъщност е първия слух за А класата на Мерцедес. втория е, че ще разчитат на ФИАТ груп за А клсата, тоест и по-новия.

значи всички слухове вече са налични ;)