View Full Version : търговци на автомобили
rangelover
11-10-2007, 22:30
здравейте,
аз в крайна сметка не си купих алфа, въпреки че толкова изках, но все пак определено съм от вашия отбор (ще ми дишате задните светлини :-)
изкам да задам към форума един риторичен въпрос:
защо търговците на автомобили са според мен една гадна измамна и морално изпаднала паплач.
един gsm струва средно 400 лв, но там получаваме ебати обслужването, а докато си си купуваме автомобил (говоря втора употреба) срещу нас седи един.........не подлежащ на коментар, всички си ги знаем.
та нали покупката на автомобил е свързан със страшно много важни неща- повечко пари, време,(дори човешки животи) нерви, ангажиране на познати, отпуски и.....какви ли не други?
защо, защо, защо?
BillyBoy`
11-10-2007, 22:54
еми щом не си си купил алфа как може да си от нашия отбор и какво си си купил ако въобще си купил нещо?само без да лъжеш моля :!: :!: :!:
DanewRomeo
11-10-2007, 22:59
Трябва да се разходиш до някоя автоморга и да видиш там какви ги има. Най-големите измекяри и примати от раздела "човекът-българин и автомобилът". Моето обяснение е следното: просто в автобизнеса винаги са се въртяли мръсни пари, а хората по тазя част не са академици, а най-често необразовани и крайно непочтени бунаци. Ориенталщината е тотална в автобизнеса тук. Битуват и предрасъдъци относно марките автомобили и шофьорите им. Видите ли тези, които карат немски возила са глупаци и селяни, а алфаджиите примерно - каймакът на автообществото. Е, да ама не. Що муцуни се врат в прекрасните италианки - ум да ти зайде. Прости, прости и злето. С нищо не се различаваме, то и във форумът напоследък се очертават някои, хм, подобни тенденции. Почети малко и ще схванеш за какво иде реч.
blank_jack
11-10-2007, 23:59
е аз само не разбрах каква точно е темата ... :?
vikoalfa
12-10-2007, 02:07
Аз така го виждам,отиваш да си купиш ГСМчето за 400лв от магазин ама НОВ нали така,ха сега отиди в някой шоурумче и си вземи една нова кола и да видим дали няма да си вежли и усмихнати консултант продавачите :lol: нали ми схващате мисълта :wink:
DanewRomeo
12-10-2007, 08:47
Ха-ха :D Много вярно!
Аз така го виждам,отиваш да си купиш ГСМчето за 400лв от магазин ама НОВ нали така,ха сега отиди в някой шоурумче и си вземи една нова кола и да видим дали няма да си вежли и усмихнати консултант продавачите :lol: нали ми схващате мисълта :wink:
Ще се учудиш ако разбереш колко малко запознати са консултантите продаващи нови автомобили , как не те бръснат за това какво искаш и гледат да ти пробутат това което им е по изгодно без да те слушат какво искаш - и накрая чакаш 3-6 месеца да ти доставвят новата кола , тя като пристигне пък се оказва , че не е с екстрите които си искал и салона вместо черен е син да речем.задължават те дая вземеш с аларма от тях за което доплщаш 250 - 400 лева и установаваш че монтират аларми с цена на илиенци по 50 лева.