Log in

View Full Version : моторче за празен ход

daniel085
12-10-2007, 17:14
Здравей те,днес минах диагностика и ми казаха че трябва да сменя стъпковия мотор.Казаха ми че ще ми излезне 526лв. :shock: за ново моторче.Наистина ли струва толкова или нещо ме мятат? :?:

niki19
15-10-2007, 22:20
Аз съм питал в Т&N,казаха ми 4е струва към 440 или 450,не помня то4но.Другите пари,незнам може за работа да ти ги искат..

Mury
16-10-2007, 11:50
Здравей те,днес минах диагностика и ми казаха че трябва да сменя стъпковия мотор.Казаха ми че ще ми излезне 526лв. :shock: за ново моторче.Наистина ли струва толкова или нещо ме мятат? :?:

Защо не пробваш първо с почистване :idea: :idea: :idea: и после евентуално търси втора употреба,защото е немислимо да се дадат толкова пари за моторче :idea: :idea: :idea:

SFINKS
17-10-2007, 10:02
аз имам такова моторче , акоимаш път към София може да го сложим да видим дали ще се оправи количката

elenkov
17-10-2007, 12:01
свали моторчето и го почисти с корселин или със имаше едни шпрей за карборатори .. :) сваляш го пръскаш вътре в моторчето и му дават с две жички от акумолатора ток да поработи 5-10 сек .. и след това пак го прави 2-3 пати .. слагаш го и ако е писано няма да даваш излишни банкноти .. бтв аз сам го правил това нещо 3-4 пати .. и го правя периодично .. :) че постоянно ми прави тоя номер с оборотите :) поздрави ;)

Mury
17-10-2007, 18:29
свали моторчето и го почисти с корселин или със имаше едни шпрей за карборатори .. :) сваляш го пръскаш вътре в моторчето и му дават с две жички от акумолатора ток да поработи 5-10 сек .. и след това пак го прави 2-3 пати .. слагаш го и ако е писано няма да даваш излишни банкноти .. бтв аз сам го правил това нещо 3-4 пати .. и го правя периодично .. :) че постоянно ми прави тоя номер с оборотите :) поздрави ;)

Това е лудост,моторчето се чисти с ВД 40 :idea: :idea: :idea: коресилина е противопоказно за моторчето :idea: :idea:

reptli
17-10-2007, 18:35
а какво представлява това чудо :oops: :oops:

elenkov
18-10-2007, 10:33

Това е лудост,моторчето се чисти с ВД 40 :idea: :idea: :idea: коресилина е противопоказно за моторчето :idea: :idea:

може и с вд40 ! Но аз съм го правил по начина който съм описал .. в моторчето има нагар и мръсотия .. вд-то не гинаги почиства ! поздрави