View Full Version : Alfa 33 проблем с паленето.
Здравейте, имам въпрос относно Алфа 33 1.7i 8V от известно време имам проблем при паленето при студен двигател на бензин не пали, паля я на газ и веднага превключвам на бензин колата си работи нормално. При каране на бензин няма да придърпва върви добре. Когато е топла пак пали трудно но пали и то винаги от втория път. Смених горивният филтър, проверих и въздуховода да не смуче въздух но без резултат сега съм взел и нови свещи но някой ако може да подскаже нещо или да ми предложите сервиз в Сф. за диагностика ще съм ви благодарен.
Колега сорри за офтопика,
Първо добре дошъл.
Но във форума си имаме вече bobi и bobi_33 че и boby. Та ако искаш дай да ти сменим ника навреме ,защото си мисля че ще стават обърквания. Ако си съгласен драсни ми едн лично съобщение с ника който би искал. Ако си държиш - ползвай си този :)
best of the best 0889894036
pe6kata212
18-10-2007, 22:59
според мен ти пада налягането на дюзите,за това пали от втория път защото наваксва загубеното налягане.Мое мнение
Благодаря за съветите ще смения и свещите, ще проверя налягането и ще видим накъде отиват нещата.
тук нямаше ли някаква история, че когато се кара на газ, се прецаква клапата, която връща бензина в резервоара (понеже постоянно връща всичкия изпомпан бензин)
или пък говоря несвързани глупости ;-)
Имам подобен проблем.......При студен двигател пали от втория или третия опит(и трябва да чукна леко газта)......Иначе след това всичко е ОК..
Някакви идеи и съвети???
Имам подобен проблем.......При студен двигател пали от втория или третия опит(и трябва да чукна леко газта)......Иначе след това всичко е ОК..
Някакви идеи и съвети???
А ти подаваш ли му газ през самото време на запалване ?
не а и не мисля че трябва....поне преди ремонтите си палеше от раз!
Колега можеш ли да ми дадеш по-вече информация за горивният филтър ,как се сменя колко стрива , много ли беше зле старият , има ли ефект от смяната !
Мерси предварително !
А за твоят проблем виж провери ел инсталацията може па оттам да е знам ли ?!
пич,ако въпросите ти са към мен удари голяма греда :lol: :lol: :lol: :lol:
Не разбирам нищо от коли и двигатели :oops: :oops: :oops:
тепърва навлизам в тази материя.Sorry ако съм убил надеждите ти.....
Поздрави
Питам колегата "b.milev"
Понеже е писъл ,че го е сменял и те така !
май на срещата в неделя ще тормозя колегите с въпросчета :twisted: :twisted: :twisted:
Здравейте, имам въпрос относно Алфа 33 1.7i 8V от известно време имам проблем при паленето при студен двигател на бензин не пали, паля я на газ и веднага превключвам на бензин колата си работи нормално. При каране на бензин няма да придърпва върви добре. Когато е топла пак пали трудно но пали и то винаги от втория път. Смених горивният филтър, проверих и въздуховода да не смуче въздух но без резултат сега съм взел и нови свещи но някой ако може да подскаже нещо или да ми предложите сервиз в Сф. за диагностика ще съм ви благодарен. :wink: Колата вече пали и няма ядове :!:
Саше нещо по моята болка???????? :help: :help: :help: