View Full Version : Проблем с тока на утечка
kanzlera
17-10-2007, 15:02
Та и както посичих в заглавието става дума за тока на утечка. Днес си купувам нов акумулатор, оня там мери и т.н., после слага новия, но ми вика че имал висок ток на утечка 120 мили ампера, а трябвало да бъде 50 мили ампера и не иска да ми заверява гаранцията. Всичко е изкл., само един диод ми слетеше, вика ми да отида утре пак че да проверявали.
Питам някой да е имал същия или подобен проблем????
Предварителнио благодарности!!!
това са номера,при положение че колата има електроника,аларма,музика 120ма са нищо,попитай го колко трябва да е,ако ти каже че не трябва да има консумация кажи му че трябва да се образова малко на тема електротехника и електроника
kanzlera
17-10-2007, 15:55
ами пича каза че трябвало да бъде 50 мили ампера, това бил максимума, така пишело в сервизната книжка на акумулатора.
kanzlera
17-10-2007, 18:35
ЧАКАМ ИДЕИ, ЧЕ УТРЕ ТРЯБВА ПАК ДА ХОДЯ, ИСКАМ ДА ГИ ОБОРЯ ИЛИ ДА ОПРАВЯ ПРОБЛЕМА
Е ТЕ ТАКАВА ГЛУПОСТ НЕ БЯХ ЧУВАЛ :frown: :frown: :frown: :frown: :frown: :frown: :frown: :guillotine:
kanzlera
19-10-2007, 16:04
Всичко почити си дойде на мястото, оказа се че мп3-та и газовото ми имат консумация ??? в покой, айде МП3 трябва да минава през контактния ключ, но за газовата ми Х.
Мерси за помощта на всички!!!
WhitePower
19-10-2007, 18:27
от едно скапано NEO гълташе 125mА и скапваше акумулатора за 1-2 дена
след като разкачих музиката нещата си дойдоха на мястото
така че нормалния максимум е около 50mA
kanzlera
19-10-2007, 18:39
и как го оправи