View Full Version : Има ли бели странични мигачи за 145 ?
Не знам дали темата е за тук, но понеже е малко спам и е не точно "купувам" тема, ами просто ме интересува има ли бели странични мигачи? Тези малките на калника..? Цени, адреси и т.н. биха били полезни.. :)
trustworthy
19-10-2007, 17:45
Има. Инес-ауто май се казваха. Въоръжи се с търпение! :)
Ето и линк ;) (http://www.inesauto.com/cat.php?cid=704)
голямата риба
19-10-2007, 19:55
и на симеон има
ALFA CORSE
19-10-2007, 20:06
и на симеон има
За 155 се издирват безнадеждно - старото body :(
Много благодаря за инфото и за сайта!
и на симеон има
Къде бре :?: :?:
голямата риба
20-10-2007, 20:34
и на симеон има
Къде бре :?: :?:
Фиат/Сеат/Ланчиа магазини Адреси:
ул. Цар Симеон 212 Б тел. 02/ 931 14 44
cvetelin
20-10-2007, 20:37
бахти мигачите... две бели стъкълца ... 50 кинта... ужас...
trustworthy
20-10-2007, 21:23
Ама е гъзария :lol:
Ама е гъзария :lol:
Аз си купих миналата година такива бели за 45лв (за спайдер и 145 са еднакви, даже трябва да си поръчаш за Спайдер защото за 145 не се правят вече...питай Насо).
Но още не съм ги сложил дори.......един ден ми се струва селско...един ден искам да ги сложа :):):) не съм сигурен че на моя цвят на колата си отиват.......ама си ги имам и ще му мисля :):):)
Не знам :? Аз за мойта много се чудя, но все си мисля че бели няма да й отиват... Като гледам аватара на колегата колата му е същия цвят. Май по-добре ще е да се затъмнят. Виж за сребриста са перфектни
Не знам :? Аз за мойта много се чудя, но все си мисля че бели няма да й отиват... Май по-добре ще е да се затъмнят. Но за сребриста са перфектни
еее убеди ме, слагам ги :):):)
Не знам :? Аз за мойта много се чудя, но все си мисля че бели няма да й отиват... Май по-добре ще е да се затъмнят. Но за сребриста са перфектни
Еееее недей бре дай ми ги на мен :twisted: :twisted: :twisted:
trustworthy
21-10-2007, 14:08
Твойта е кърмъзъ бе - няма да и отиват :) На мойта ще заспят обаче 8) Човекът си го е казал :)
75 2.0 turbo
21-10-2007, 19:03
Твойта е кърмъзъ бе - няма да и отиват :) На мойта ще заспят обаче 8) Човекът си го е казал :)
те па тея кат презрели тикви мнооого му отиват ша знаиш :lol: :lol: :lol:
Що да не отиват бре ? Кажете ми, къде в колата има оранжево ? Разбирачи :)
trustworthy
21-10-2007, 23:36
Трай сега бе! Идеята е аз да ги лапна :lol:
75 2.0 turbo
22-10-2007, 20:50
баа за два мигача по 6 лева са избиите :shock:
[quote="tonov":30ezsxzv]Не знам :? Аз за мойта много се чудя, но все си мисля че бели няма да й отиват... Май по-добре ще е да се затъмнят. Но за сребриста са перфектни
Трай сега бе! Идеята е аз да ги лапна :lol:[/quote:30ezsxzv]
Да бе ча ги лапнеш друг път :twisted: :twisted: :twisted:
75 2.0 turbo
22-10-2007, 20:59
не знам аз на голфа по 6 леа ги вземам от евроромата вии за тея секачи ваще за два мигача са де не са избихте :lol: :lol: :lol:
trustworthy
22-10-2007, 23:11
не знам аз на голфа по 6 леа ги вземам от евроромата вии за тея секачи ваще за два мигача са де не са избихте :lol: :lol: :lol:
Мани! Сектантска работа
75 2.0 turbo
23-10-2007, 00:05
е нали туи имам предвид я :D :D :D