PDA

View Full Version : Няколко малки проблемчета

Mitko
20-10-2007, 00:14
Привет .
Имам няколко оплаквания от АЛФОНСО 8) .
Малко ми пари номера но ще ги изчистя с ваша помощ :D .
1-о парното духаше от 0 до 4 а сега диха само на 4 и недуха горещо а топли4ко ... ?
2-о купето ми скърца от кум вратите или гредите незнам точно каде какво да проверя каде да погледна ама не е странен звък а скърцане ?
3-о изтичами хидравличната течност от някаде но не е от казан4ето ?
4-о давами мн лош разход смених масло + горивен филтър , въздушен филтър кабели свещи за 2-и път в продължение на 2 месеца и пак дава същия разход :shock: ... ?

Еми за сега е това ще съм ви много благодарен ако помогнете в което не се самнявам :)

zaryto
20-10-2007, 00:39
1.Термостат и става баня :lol:
2.Мисля,че е от ключалките.Трябва да махнеш корите на вратите и да ги смажеш.
3.Нямам идея.
4.Разхода на моя боксер 1.6 е 12 градско.На твоя трябва да е толкова г/д.Боксерите харчат повечко.

Mitko
20-10-2007, 03:38
1.Термостат и става баня :lol:
2.Мисля,че е от ключалките.Трябва да махнеш корите на вратите и да ги смажеш.
3.Нямам идея.
4.Разхода на моя боксер 1.6 е 12 градско.На твоя трябва да е толкова г/д.Боксерите харчат повечко.
Мерси много колега :D това с терпостата ще го проверя още утре , а относно ключалките мисля че си прав сега се прибирам и когато скърца колата като е в движение сега пробвах да предърпам корите и като ги дръпна яката спира да скърца и хлопа само кората на багажника ... ще проверя дали е от самите кори и ключалките ще смажа и така .

tonov
20-10-2007, 12:22
1. Най-вероятно ти е изгорял реостата за степените, затва нямаш 1-3 а само 4. За хладкото както ти казва колегата - термостат, тогава и двг не загрява достатъчно.
2. ключалки
3. Иди на диагностика, от много неща може да е.
4. погледни си рейката, ако са скъсани маншоните почва да капе оттам

Mury
20-10-2007, 17:06
2. ключалки

Бравите не ключалките :idea: :idea: пръскай ги обилно с ВД 40 през 2 месеца и няма да имаш проблеми :idea: :idea:

xaus
20-10-2007, 21:50
Скърцъщите ключалки са запазена марка на алфа :P

tonov
20-10-2007, 21:53
.....Бравите не ключалките ....

по инерция написах ключалки :lol: :lol:

Бравите да

Mury
21-10-2007, 11:35
Скърцъщите ключалки са запазена марка на алфа :P

Стига с тея ключалки бре хора,разбирам че имате желание да помогнете,но когато не сте сигурни недейте да пишете глупости :idea: :idea: :idea: Подвеждате хората,я си представете сега,ако не бях пояснил,човека щеше да си напръска ключалките и нямаше да спре да скърца-щеше да пусне нова тема и ........................... :idea: :idea: :idea:

BJ
21-10-2007, 16:55
искам и аз да питам за този реостат на степените, защото и аз имам същия проблем - не ми работят 1-3 -степен. каква му е цената и колко ще струва направата му

zaryto
21-10-2007, 18:43
:lol: Кой я изруси тая глупост бре "ключалки" :oops:

:crazy: Ама и Вие да н видите нещо! :lol:

Detron
21-10-2007, 22:06
Най-често прекъсва термозащитата, която е в близост до реостата и последователно свързана с него. Оригиналният термопредпазител е за 98 градуса, но в магазините за електроника "Пасат" има за 96 градуса - 0.90 лв и за 99 градуса - 0.60 лв.
Необходимо е да се внимава ако при смяната на термопредпазителя се използва поялник, защото има опасност защитата да прекъсне отново.

vladu
22-10-2007, 10:25
2. ключалки

Бравите не ключалките :idea: :idea: пръскай ги обилно с ВД 40 през 2 месеца и няма да имаш проблеми :idea: :idea:

кое е брава точно? инак казано кое пръскате в вд40?

Mury
22-10-2007, 21:30
2. ключалки

кое е брава точно? инак казано кое пръскате в вд40?

Това бре Владе,дето като отвориш вратата се пада отстрани :idea: :idea: :idea: пръскай обилно,не пести матряла :twisted: :twisted:

vamfan
22-10-2007, 22:05
това дето не ти духа на малките степени може да е и от самия ключ за степените, пластинките им се нагряват и прорадат назад и не контактуват. освен това боксерите загряват по - трудо и по- бавно, особено зимата :D

trustworthy
22-10-2007, 22:18
Това бре Владе,дето като отвориш вратата се пада отстрани :idea: :idea: :idea: пръскай обилно,не пести матряла :twisted: :twisted:

Ако не беше уточнил, нямаше да се разбере наистина.