View Full Version : 145 boxer
nalivaiko
20-10-2007, 14:41
Изсках да попитам 145 boxer 94г Има ли АВС спирачки И как мога да разбера
J_I_V_K_O
20-10-2007, 17:10
няма :wink:
cvetelin
20-10-2007, 17:12
няма :wink:
сигурен ли си ?
шо бе, боксер 16в поне има като екстра АБС. Може да се провери като се въведе вина (номера на рамата) на http://vin.alfaromeo-bg.com/ - там би трябвало да се види как е излязла от завода.
cvetelin
20-10-2007, 17:30
шо бе, боксер 16в поне има като екстра АБС. Може да се провери като се въведе вина (номера на рамата) на http://vin.alfaromeo-bg.com/ - там би трябвало да се види как е излязла от завода.
не е задължително да е 16в да има абс...
nalivaiko
20-10-2007, 17:57
ако трябва да въдеда zar************11 нищо не излиза на проверката
В момента пак нещо се Еб*ва :( И аз се опитвам да проверя нещо ама не се получава :( А колко кубиков е двигатела,щото ако е 1.3-4 силно ме съмнява да има :P
cvetelin
20-10-2007, 18:13
В момента пак нещо се Еб*ва :( И аз се опитвам да проверя нещо ама не се получава :( А колко кубиков е двигатела,щото ако е 1.3-4 силно ме съмнява да има :P
абе какво значение е какъв е мотора?
има значение кой е купувал колата като нова и какво е искал да има в нея ....
мога да ти покажа два абсолютно едни и същи боксера едни години единя няма нито клима нито абс...
другия има абсолютно всичко...
nalivaiko
20-10-2007, 18:18
Благодаря момчета от 3 дена я имам тази кола и с всеки ден все повече ми харесва
абе какво значение е какъв е мотора?
има значение кой е купувал колата като нова и какво е искал да има в нея ....
мога да ти покажа два абсолютно едни и същи боксера едни години единя няма нито клима нито абс...
другия има абсолютно всичко...
При много коли спирачната система(а и не само тя) е съобразена с големината на двигателя.Например дали отзад ще е с дискове или с барабани зависи от двигателя(мога да ти дам безброй примери) и т.н.Аз лично не съм виждал кола с 1.3 двигател с АБС,ама може и да има знам ли :roll:
cvetelin
20-10-2007, 18:22
на боксерите не им трят и дискове от преде ... ако питаш мене....
те толкоз върят...
на боксерите не им трят и дискове от преде ... ако питаш мене....
те толкоз върят...
Незнам аз съм с Т.С. :lol: и си имам АБС :tongue:
nalivaiko
20-10-2007, 18:38
Cvetelin какво искаш да кажеш че 145 Boxer 1.6 за един х** ли не става
@hsr
А пък аз съм виждал Audi A4 2.6 4x4 със задни барабанни спирачки, но това няма значение.
ABS може да се поръча и на 1.3 Боксер и това зависи от собственика.
cvetelin
20-10-2007, 19:27
Cvetelin какво искаш да кажеш че 145 Boxer 1.6 за един х** ли не става
не точно :roll:
@hsr
А пък аз съм виждал Audi A4 2.6 4x4 със задни барабанни спирачки, но това няма значение.
ABS може да се поръча и на 1.3 Боксер и това зависи от собственика.
:shock: И тва Ауди така си е излязло :shock:
Аз неговоря за това кое може да се поръча и кое не,а за стандартното ниво на оборудване :!: А за 1,3 едва ли включва АБС,пък ти ако исклаш и тракшън контрол може да му сложиш :lol: Освен това казвам,че обикновено се процедира така,а не че е задължително,винаги има и изключения.
Няма нищо странно в това защото дори и моята алфетка е с abs! Въпрос на вкус и желание!
Компановката на автомобила зависи и от това за коя страна е произведен. Всяка държава си има различни изисквания. Що мислите че имаше на времето автомобили с един еърбег.