View Full Version : Forza Ferrari!!!
Forza Ferrari!!!
:D :D :D :D :D :D
Кой сега е номер 1?
великолепно състезание! безгрешни!!!!
ИИИИИИИИИИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ИИИИИИИИИИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
rammstein4o
21-10-2007, 20:33
Forza scuderia ferrari... Forza "Iceman" :bounce8: :super: :firstprize:
баси състезанието..........
thecleaner
21-10-2007, 20:35
:rosso_racers: :big_beer:
cvetelin
21-10-2007, 20:36
браво... честита ви титла :)
Баси напрежението баси, последните 10 минути щеше да ми се пръсне сърцето :D
Баси напрежението баси, последните 10 минути щеше да ми се пръсне сърцето :D
цигара след цигара...инфаркт щях да получа....а и Кубица симпатягата като зе да пробва да отпадне баси........:):):)
Наздраве и Честито на Всички!!!
:Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa:
И да не ЗАБРАВЯМЕ, че Ферари са рожба на Алфа Ромео :wink:
Furious 155
21-10-2007, 21:02
УРАААААААААААААААААААААААААА
MainaCore
21-10-2007, 21:09
Аийдееее Чаооооо !!!!!! Честито на всички !!!!! Много напрегнато състезание, обаче бихме !!!! Пак честито на всички!!!!
ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА! ОТНОВО ИМ ПОКАЗАХМЕ НАКЪДЕ ТРЯБВА ДА ВЪРВЯТ! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ! ПАРТИ НЯМА ЛИ ДА ПРАВИМ? :))))))))))))))))))))))))))))))
Ние вече от BlackAngels правиме :hitbycupid:
ЕДНО "БЛАГОДАРЯ!" ОТ МАЛКОТО ФЕРАРИ ЗА ГОЛЯМОТО!!! :))))))))))))
powered by www.2travel.bg (http://www.2travel.bg)
4естито и от мен на вси4ки тифози :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
ТОВА С ПОБЕДАТА БЕШЕ ПРЕДВИДИМО :)))))))))))) ТРЯБВАШЕ И ПАРТИТО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ!
Напрежението беше много големо, но успяхме да бием и съм безкрайно радостен :firstprize:
http://www.picvalley.net/u/18/4481_853.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/18/4481_853.JPG)
А Кими кара червена Брера :):):)
Едни от най дългите ми минути накрая,
НО ИМА И СПРАВЕДЛИВОСТ
:D :D :D
Наздраве на Кими и дано не поскъпне водката :!:
netsurfer
21-10-2007, 21:30
все ще намерите начин да развалите радостта на хората :shock:
Много инфарктно състезание, адски съм изкефен ...
все ще намерите начин да развалите радостта на хората :shock:
Ти луд ли си бре....ако не беше Алфа, сега знаеш ли на какво щеше да се радваш :twisted: :twisted:
Ама тия Кубица и Росберг направо много инфарктно се движеха и на две контроли бяха един до друг (гима до гума с 0 разлика) следяхме ги онлайн и едновременно по тв-то и направо ме побъркаха - щото чукнеха ли се шампион ставаше Хамилтън. Не знам режисора тъп ли беше че последните 5 обиколки не показва само тях - те можеха да променят шампиона. ДОБРЕ че НЕ СЕ удариха, за да се поздравим с победата. :wink: :D :D :D
FORZA KIMI, FORZA FERRARI :firstprize: :holiday2: :dance: :clap: :roll2: Честито на всички ! ! !
Ама тия Кубица и Росберг направо много инфарктно се движеха и на две контроли бяха един до друг (гима до гума с 0 разлика) следяхме ги онлайн и едновременно по тв-то и направо ме побъркаха - щото чукнеха ли се шампион ставаше Хамилтън. Не знам режисора тъп ли беше че последните 5 обиколки не показва само тях - те можеха да променят шампиона. ДОБРЕ че НЕ СЕ удариха, за да се поздравим с победата. :wink: :D :D :D
Те тия двама се изпревариха 4-5 пъти за последните няколко обиколки, НО резисиора беше супер прост, че не ги показа...
Аз формула не гледам, ама за фън турих 3 евро за Райконен шампион, че да ми е по интересно да гледам :twisted:
Та я се бяха блъснали, я нахлувам на терена :twisted:
Евала на Райконен, евала на Ферари :!:
:holiday2:
tipo1960
22-10-2007, 09:45
Няма по щастлив от мен,сърцето ми още бие лудо,снощи по едно време бях спрял и да дишам,а сега ИИИИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕААААААААА :bounce8: :Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :firstprize: :dance: :dance: :dance:
spe4elist
22-10-2007, 12:14
ЧЕСТИТО на всички фенове на Scuderia Ferrari!!! :firstprize: И един поздрав от дъщеричката ми, която още не може да пише много добре, но през цялото време вика заедно с мен ....
и аз сае накефих страшнооооооооооо
:clapping: :static: :clapping: :static: :clapping: :static: