View Full Version : Канал 1
raitchev
23-10-2007, 12:59
23.10.2007
22:35 Животът на Ферари - двусериен игрален филм /Италия, 2003 г/, 1 част, режисьор Карло Карли, в ролите. Ед Стопърд, Кристина Молиа, Джесика Брукс и др.
24.10.2007
22:35 Животът на Ферари - игрален филм /2, последна част/
Супер. Това трябва да се гледа.
П.С. Сега остава да направят такъв филм и за Алфа Ромео......
Ми то първата част си е само за Алфа Ромео :lol: :lol: :lol: :lol:
тва дали е 10я път дето го дават този филм?
Ми то първата част си е само за Алфа Ромео :lol: :lol: :lol: :lol:
Сори. Не съм го гледал филма и не знаех, че първата част е за Алфа......
е енцо къде се е научил що е то кола според теб? :wink:
raitchev
23-10-2007, 13:19
тва дали е 10я път дето го дават този филм?
повече пъти е пускан:)
но не пречи да се гледа още...
пък и може някой да не го е гледал:)
АЗ смятам да го иЗгледам филмчето.Верно че го даваха преди време, но не успях да го гледам... :roll:
Ей изпуснал съм първата част вчера - няма ли го някъде качен .Тази вечер ще гледам :wink:
Вальо го има ! Май го дърпах и не направих нищо. Пак ще го :)
много късно тоя филм, дайте линк да го дръпна..........
Е този филм го даваха преди май и по БТВ,а сега и по-канал 1,з го гледах за 2ри път.
rammstein4o
03-11-2007, 11:04
Дайте някой линк за сваляне :please:
Дайте някой линк за сваляне :please:
И аз апелирам за линкче, че не успах да го гледам. А, дори и да са го давали преди 10 години, аз нямам спомени от тогажа.... :lol:
гледах го и мнооого ми хареса!!! :D
JORDANGT
12-11-2007, 22:30
Хванах само втората част и много моля ако някой може да пусне линкче,защото много искам да гледам и първата част.
Благодаря предварително :wink:
Аз го теглих преди време от бате Вальо , но не знам как се качват :oops: . Ако някой проявява интерес мога да му го пратя по пощата....
Аз го теглих преди време от бате Вальо , но не знам как се качват :oops: . Ако някой проявява интерес мога да му го пратя по пощата....
Аз съм навит, ма е малко тегаво на пощата..... Мойта е в абв и има некъв абсурден лимит. дайте да измислим нещо - я сървър, я нещо друго, където да се качи поне за някакъв период от време и да може да се тегли. Не разбирам абсолютно нищо от разните му там ИТ истории, така че, нека по - компетентните колеги да кажат.
rammstein4o
13-11-2007, 11:32
Има няколко начина...
1. Най-лесно е да се качи във Data.bg или подобните...
За там ти трябва само регистрация...
2. Може да стане по DC++ мрежа... (който не знае какво да цъкне тук (http://dc.bol.bg/strongdc.html))
3. Или през торент (това само ако имаш необходимите права за качване на торенти)
4. Може да изчакате до довечера и аз ще пусна един FTP сървър да го качи някой там и да може да се тегли
rammstein4o
13-11-2007, 20:52
ftp сървър (хост): xxx
username: xxx
password: xxx
порт: xxx
Качете го тук... аз после ще се погрижа да е достъпен за всички...
За да го качите ви трябва ftp програма... пример за такава безплатна е FileZilla (http://filezilla-project.org/download.php?type=client)...
Инсталирате, пускате, въвеждате каквото трябва и натискате свързване...
EDIT: Идеята пропадна... ще ми го пратят по пощата на диск и ще го кача
rammstein4o
20-11-2007, 13:11
Ето линк за теглене http://thepiratebay.org/tor/3901416