View Full Version : боядисване на брони
Някой има ли идея, колко ще ми струва боядисване на черните пластмаси - броните ?
Еми и аз искам да ги боядиша и говорих с един , който се занимава и ми каза , че с материалите ще дойде към 100-130 левчета.Човека е проверен и работи добре.Ако искаш пиши ЛС и ще ти дам телефона :wink: :lol:
cvetelin
23-10-2007, 19:19
питай stelt той си ги боядиса преди феста... станаха много добре :)
J_I_V_K_O
24-10-2007, 00:33
питай stelt той си ги боядиса преди феста... станаха много добре :) Както и tonov попитай и него ако искаш :wink:
Еее не, аз не съм критерий и затва си затраях. Във Враца ми искаха 350лв, в Мездра ми ги направиха за 150. :choice: Кво да кажа? Кой както намери.
Относително е да се каже цена за боядисване. Може някой да ти ги ръсне и за 50 лв, може да ти вземат и 500. Разликата е в качеството и дълготрайността на творението. Със сигурност ниската цена на услугата обуславя и ниско качество. Високата цена обаче също не е критерий за качествена работа. Там след известен период от време си проличава дали качествено е свършена работата.