View Full Version : Задни седалки
Nasko_77
24-10-2007, 20:08
Стават ли задните седалки от 145 на 146-ца :roll:
Това много ме съмнява, но все пак да се уверя.
JORDANGT
24-10-2007, 21:52
На 145 са делими,а на 146 не,но и на мен ми е интересно.
А ти да не си решил да махаш кожата ей :paddle:
че на мойта са си делими задните... да не би да са сменяни или те тракторите са друга работа :D
Nasko_77
26-10-2007, 14:58
Не, напротив. Замислил съм да си взимам една QV или TI, та идеята ми е дали ще мога да си прехвърля кожата ако взема 146-ца примерно. Иначе на QV ми е ясно, че ще заспят.
Nasko_77
26-10-2007, 14:59
Я да изтупаме прахта от тая тема........
Та задните седалки от 145 дали пасват в 146 ?!? :unsure:
BillyBoy`
30-03-2013, 21:36
Би трябвало.!,.:).
shagrath
31-03-2013, 11:06
В една друга подобна тема колегите ме увериха, че стават. Като се постопли времето ще пробвам, ама сега не ми се виси на студено. Иначе и на мен ми е интересно дали кожата от 145-цата ще пасне в ti-ката. Ако някой си направи експеримента, нека сподели опита, че да не блъскаме глави напразно. Поздрави !!!
Надявам се скоро да разберем.....и аз мисля,че би трябвало да няма разлика,но знае ли се ..от италянците очаквам всичко :bouncing_smiley:
D-I-V-A-K-A
01-04-2013, 21:31
Стават си едно към едно, бровано е ;)
Малко раздвижване......най-точния отговор е ,че задните седалки пасват на 99 % На снимките се вижда къде са разликите
Предните пасват 1:1 естествено, след като минаха процедурата с премахването на механизма за повдигане :drive:
D-I-V-A-K-A
17-04-2013, 00:25
Малко раздвижване......най-точния отговор е ,че задните седалки пасват на 99 % На снимките се вижда къде са разликите
Предните пасват 1:1 естествено, след като минаха процедурата с премахването на механизма за повдигане :drive:
А защо си разменил местата на предните 2 седалки, не че има значение де :tooth:
А защо си разменил местата на предните 2 седалки, не че има значение де :tooth:
Не мисля че са разменени. Ако се бъркаш от лостчетата за накланяне на седалките, този модел мисля че имаха такива и от двете страни.
P.S. - Май голяма глупост написах, но не знам защо имам такъв спомен.
Не мисля че са разменени. Ако се бъркаш от лостчетата за накланяне на седалките, този модел мисля че имаха такива и от двете страни.
P.S. - Май голяма глупост написах, но не знам защо имам такъв спомен.
Съвсем не е глупост ;) Седалките имат лостчета и от двете страни ! Не,че ще ги ползвам де ...
Не съм ги объркал :Tease: хахах то неможе и толокова лесно да ги размениш,защото захвата за релсите ще се обърне също,а и закопчалките за коланите ще дойдат наобратно. Дивак ако се беше загледал повече щеше да видиш,че декоративните пластмаси отстрани си вървят както трябва ;)
Majed_146
17-04-2013, 14:06
Вече и аз съм с такива седалки отпред! и наистина те са със две лостчета от двете страни :) и е много удобно :) скоро време ще кача снимки
:afro:
D-I-V-A-K-A
17-04-2013, 22:31
Съвсем не е глупост ;) Седалките имат лостчета и от двете страни ! Не,че ще ги ползвам де ...
Не съм ги объркал :Tease: хахах то неможе и толокова лесно да ги размениш,защото захвата за релсите ще се обърне също,а и закопчалките за коланите ще дойдат наобратно. Дивак ако се беше загледал повече щеше да видиш,че декоративните пластмаси отстрани си вървят както трябва ;)
Прав, си, както и всички останали, грешката е в моят телевизор дето се нариче глава :crazy: Съжалявам за овъркването :saint:
За протокола ,днес изкопах бележката от куриера....значи комплекта предни и задни седалки тежи 65кг!
Стандартните мисля са 50.... по спомен,но определено са по-леки де,нз с колко точно !