PDA

View Full Version : дросел

niki19
25-10-2007, 00:32
Понеже не можах да намеря в търса4ката искам да попитам някои 4истил ли си е дроселовата клапа? И може ли някои да каже как е наи-уда4но да се направи това?

boian
25-10-2007, 16:25
Потърси пак- лично аз съм обяснявал поне два пъти

Detron
25-10-2007, 20:58
Потърси пак- лично аз съм обяснявал поне два пъти

Че помогни на човека, насочи го, цяла тема е постнал!

niki19
26-10-2007, 00:32
Ще потарся пак,но в друг раздел :)

niki19
26-10-2007, 00:38
Проверих и в общия тех.раздел и тук,но не ми изкарва нищо.Както и да е.Ще търся други изто4ници.

hsr
26-10-2007, 07:38
Проверих и в общия тех.раздел и тук,но не ми изкарва нищо.Както и да е.Ще търся други изто4ници.

Сега ако провериш и в раздела за 156 ... :P Аиде да те улесня още мало цък (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=15277)

hsr
26-10-2007, 07:54
:idea: Имам едно предложение към господата с права във форума .:idea:

Предполагам,че всички ние сме забелязали,че твърде често се пускат едни и същи теми (например тази,за дебитомери,сонди и т.н.).Във форума наистина има много информация по тези въпроси,но явно за новите потребители представлява проблем да я намерят.
И понеже няма как всички теми да се направят "важни" , според мен би било добре да се направи една "важна" тема "Най-често задавани въпроси",където да се предоставят линкове към теми с иформация по съответните въпроси :idea: :roll:

Благодаря за вниманието !!! :P

J_I_V_K_O
26-10-2007, 09:29
:idea: Имам едно предложение към господата с права във форума .:idea:

Предполагам,че всички ние сме забелязали,че твърде често се пускат едни и същи теми (например тази,за дебитомери,сонди и т.н.).Във форума наистина има много информация по тези въпроси,но явно за новите потребители представлява проблем да я намерят.
И понеже няма как всички теми да се направят "важни" , според мен би било добре да се направи една "важна" тема "Най-често задавани въпроси",където да се предоставят линкове към теми с иформация по съответните въпроси :idea: :roll:

Благодаря за вниманието !!! :P

:clapping: :clapping: това определено ще е в олеснение...

boian
26-10-2007, 17:03
Темата е "Почистване дросел" в раздела на 156/147

pr_00f
26-10-2007, 17:12
Така нареченото улеснение съществува от доста време и се е цял раздел - Технически справочник.

Само че за да влезе една тема там - автора трябва да се постарае, да направи инстукция стъпка по стъпка, по възможност със снимки. След това е добра идея и други колеги да се изкажат дали процедурата е добре описана,и автора да внесе корекции ако са необходими.
След като всичко е готово и изчистемо просто се контактва някой админ или модератор и готовата тема се мести в раздел Технически справочник, където си остава само за писане.

Хайде технически маниаци - действайте.

Да не споменавам че там такава тема вече съществува.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2644

hsr
26-10-2007, 17:46
Така нареченото улеснение съществува от доста време и се е цял раздел - Технически справочник.

То верно,че имало и такъв раздел :oops: Значи занапред някой като пита там да го пращаме :lol:

pr_00f
26-10-2007, 17:52
Гледах ти темата в 156- добра е
Хвани се събери целия материал, инструкции ала бала, разбираме се с теб , пускаш нова тема и аз я местя веднага в техническия раздел.

hsr
26-10-2007, 18:03
Не мисля,че има нужда да се пуска нова тема,след като отдавна вече съществува такава.Явно вината си е в нас (по-новите),че нещо недоглеждаме,или ни марзи или незнам още какво и бързаме да пускаме нови теми :oops: :P

niki19
27-10-2007, 01:56
Благодаря за отзив4ивоста! Може би е глупаво,но не съм се сетил да търся при другите модели :( Благодаря още един път!

Valeri
27-10-2007, 09:19
Дума да няма, става нещо в този форум. Едният кара Ланча, друфия Голфаджия бил, задават въпроси, а и акъл се стараят да дават :lol:

hsr
27-10-2007, 09:30
Дума да няма, става нещо в този форум. Едният кара Ланча, друфия Голфаджия бил, задават въпроси, а и акъл се стараят да дават :lol:
Ако става въпрос за мен-аз карам 155-ца,а тва с голфаджийството е дълго за обеснение :P
И къде пък видя да давам акъл ?Тва че съм дал на човека линк към темата,която търси ли е даване на акъл? :roll:

vikoalfa
27-10-2007, 19:15
Е пъ с тоя подпис :?: :roll: Предишния с най-бавната във форума по ми харесваше :lol: :lol: :lol:

hsr
27-10-2007, 19:21
Е пъ с тоя подпис :?: :roll: Предишния с най-бавната във форума по ми харесваше :lol: :lol: :lol:
Тва е само за прикритие :lol: Пък Алфата вече не е чак толкоз бавна :evil: :evil: :evil: :spiteful: