View Full Version : Питане за диагностика в Русе
Alex Shopov
25-10-2007, 21:37
Колеги,можете ли да ме насочите къде да отида на диагностика в Русе,където разбират за кво става въпсос,понеже ми свети лампата за инжектора от известно време.Благодаря предварително.
0887 610 723 Иван се казва човека и е много наясно :wink: само му кажи че аз съм ти дал номера че е малко претоварен :wink:
Alex Shopov
26-10-2007, 11:14
Благодаря,свързах се с човека, другата седмица ще правим диагностика.Дано да си реша проблемите.Аиде ще пиша кво е станало.
cvetelin
27-10-2007, 09:44
ба тва Русе се напълни с алфи :)
Глупости не русе а сервизите в русе са пълни с алфи забелязах аз :lol: :lol: :lol:
cvetelin
28-10-2007, 10:49
Глупости не русе а сервизите в русе са пълни с алфи забелязах аз :lol: :lol: :lol:
па много си наблюдателен станал :)
Alex Shopov
31-10-2007, 18:09
Днес се върнах от диагностика.Много съм доволен от Иван,угасна ми лампата за инжекцията,оказа се датчик на дроселовата клапа,смениха го и сега се оправиха оборотите,и придръпването изчезна.Между другото и ангренажа ми не беше зацепен правилно и него оправиха.Сега като че ли ми остава само ремонтното комплектче за вариатора,че да спре и това гадно тракане.
Слушай там ко ти приказва бате ти Иван и ша прокопсаш :wink:
cvetelin
03-11-2007, 21:32
яката реклама на Бобо няма грешка ;)
Ти да мълчиш че питай го наш Иван ко стана с твоя инжекцион :lol: :lol: :lol:
cvetelin
03-11-2007, 21:39
нещо си с грешка Бобо... аз нямам такъв модерен тунинг на паметника....
моя я по обикновен... на всичкото отгоре... ша излезе най здравата система в тъз алфа;)
75 2.0 turbo
03-11-2007, 21:40
то не е неговия бре секто тоя кара 146 а борбата беше с 145 на стелта :lol:
cvetelin
03-11-2007, 21:43
ан тъй кажи му... че изобщо не е в час;)
Е ти ко си помисли че той Роберт Бош и на него ша му се оплези :lol: :lol: :lol: :lol:
cvetelin
03-11-2007, 21:57
Е ти ко си помисли че той Роберт Бош и на него ша му се оплези :lol: :lol: :lol: :lol:
:screwy: :bowdown: турбоделта :)
75 2.0 turbo
03-11-2007, 21:57
тея хубавци и двамата немат нищо общо с хер БОШ :lol: те са опелски пиниз там едно мапче от кадет праи чудеса а и са на газ теи че ...... 8)
тея хубавци и двамата немат нищо общо с хер БОШ :lol: те са опелски пиниз там едно мапче от кадет праи чудеса а и са на газ теи че ...... 8)
Точно де точно на бат ти Иван Роберт Боша кат ги види и почват да му изригват платките :lol: :lol: :lol:
Олелеее, какво сте ми правили по колата бе ?
Като се замисля, тя май стоя при Иван две седмици, така че може доста работи да са станали.
А относно БОШ-а на Иван- той сигурно нарочно не си купува такъв който да харесва алфи, защото после няма оттърване. :D
а какви хубави коли са алфите дори не подозира иван колко изтърва като се дърпа :lol:
Здравейте. Виждам, че доста хора са доволни от Иван кажете ми все още ли се занимава с диагностика???
Здравейте. Виждам, че доста хора са доволни от Иван кажете ми все още ли се занимава с диагностика???
Здрастииии. Иван е твоя човек, ако караш БМВ, Мерцедес или ВАГ. Едва ли ще се заеме да ремонтира алфа. Търси друг сервиз. Не се шегувам :)
Обърни се към ICI , той най добре ще ти помогне. Ако не с друго, то поне със съвет ;)
Иван вече не се занимава с алфи