PDA

View Full Version : Утре София блокирана????

pinko
26-10-2007, 00:21
След като националният учителски митинг, други протести и официални посещения ще затворят центъра на София в четвъртък, в петък движението в града ще бъде парализирано още повече от маратон по бул. "Цариградско шосе", който ще премине и по няколко ключови за трафика булеварда. Веднага след това влизат в сила редица ограничения заради изборите.

Столичната община е разрешила на спортен клуб "Шампион" и партия "Атака" да проведат лекоатлетически фестивал-митинг по случай 170-ата годишнина от рождението на Васил Левски. Апостолът е роден на 6 юли. Маратонът ще започне в петък в 12 ч. от три точки - бул. "Цариградско шосе" срещу Окръжна болница, бул. "М. Еминеску" и Орлов мост, като крайната цел е паметникът на Васил Левски. Булевардите "Цариградско шосе", "М. Еминеску", "Цар Освободител" и "Васил Левски" ще бъдат поетапно затваряни, докато преминат лекоатлетите партийни активисти. Очаква се влизането и излизането от широкия център на града да стане почти невъзможно.

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=390151

Начи Бойко ако наистина го направи това, не знам кой ще гласува за него

Баси малоумието да блокираш целия град заради некви глупости

Какво общо има 26 октомври с рождената дата на Левски, не става ясно.
:twisted:

Тоя кмет е за ебанье, баси...как може да дава разрешение за такива глупости :twisted: :twisted:

Alexanderbb
26-10-2007, 09:09
Е то иначе все едно да гласуваш за Бойко не е идиотщина

botsos
26-10-2007, 09:30
Напълно съм съгладен, че кмета е за...... Нека ви разкажа една кратка историйка:
Прибирам си се аз снощи след срещата ни в Студентски Град, и гледам, че по цялата улица има опънати бяло-червени ленти. Чудя си се аз какв остава и тръгвам да махам едната лента за да си паркирам пред нас (живея в Лозенец на ул.Орфей, точно зад ФСГ). И в този момент идва некафф калъф и ми вика :" не може да паркираш тук!". :shock: Е, как така да не мога да паркирам, та аз тук живея?! Отговора: "Утре в 7:00 часа започват снимките на чуждестранна продукция и фирмата си е платила на общината да няма никакви коли на няколко улици!". :shock: "Ако не ми вярвате - ето това е подписана и подпечатана заповед лично от Бойко Борисов.". В заповедта пишеше, че на 26.10.2007 от улици "еди кои си" (включително и мойта), колите ще бъдат принудително отстранявани със средство тип "паяк" и ще бъдат откарвани до наказателните паркинги!!!!! Искам да попитам нещо - защо това не е било разгласено (по какъвто и да е начин) поне 2 дни предварително?! Забравих да напиша, че тази информация ми се сервира в 23:45. А и трите ни коли бяха паркираби пред нас към 19:30, когато нямаше даже кой да те напсува.
Какво щеше да стане, айко не се бях прибрал до нас по - късно?! На сутринта да си търся колата по паркинги и гаражи?! Кажете ми сега как да гласувам за някакъв кретен който се мисли за Господ и цака обикновените хорица?! Поне малко уважение да имаше!
Спирам да пиша, че ако продължа, може и да свърши мястото на сървъра.:)

piqnica
26-10-2007, 09:42
Простащина :( Веднъж във вестника четох, че по същия начин блокирали няква улица заради рождения ден на някъв си там и живеещите в блока със заведението, където се провело партито не могли да паркират колите си пред тях....... Според мен, който и да е кмет или президент, няма значение. Всичките са от една групировка :>

lyuli
26-10-2007, 10:34
вчера бързайки към 2 срещи се натъкнах на 2 протеста на учителите и се наложи да минавам пред такива обходни пътища, че речника ми не ми позволява да ги опиша, да не говорим за задръстванията, които се бяха получили.......... незнам какво да кажа.
аз ще гласувам, но НЕ ЗА Б.Б.

KGB
26-10-2007, 12:56
Не знам, тоя го гледах вчера при Слави....е няма такава наглост, да гледаш камерата право в учите и да лъжеш като дърт циганин....ебати наглия тип ебати чудото.

Raddo
26-10-2007, 17:54
botsos - И аз сутринта към 9:00 ч. се опитах да паркирам там но видях, червената лента и към 10:00 ч. вече паяците бяха почнали да вдигат паркиралите коли. Но снимките явно ще са нощни защото до 17:00 още разтоварваха "войници"...
Е няма такава простотия, да си паркираш в паркинг и да ти двигне паяк колата...
:evil:
А икономическия техникум са го направили на някаква военна сграда с две вишки отпред, "Да живее учителската стачка", че да си снимат екшъни по училищата. Можеше и учителите за статисти да поканят...
Простотията на някои хора е безкрайна...

MUROMAN
26-10-2007, 20:08
яко "counter strike " и тва е. :D

wasp
26-10-2007, 21:44
Някак ми е едно такова леееееко на сърцето ...

pr_00f
26-10-2007, 22:48
Я да мълчиш безработник такъв.
Ще дойда до Пловдив да ти надраскам колата :)

ne0
27-10-2007, 05:34

Много агресия, отДЕ??

AlfaRomeo
27-10-2007, 13:58

Много агресия, отДЕ??

Ще се изпотрепите е момчета,я по спокойно.Без нерви преди изборния ден :D :D

botsos
29-10-2007, 09:57
botsos - И аз сутринта към 9:00 ч. се опитах да паркирам там но видях, червената лента и към 10:00 ч. вече паяците бяха почнали да вдигат паркиралите коли. Но снимките явно ще са нощни защото до 17:00 още разтоварваха "войници"...
Е няма такава простотия, да си паркираш в паркинг и да ти двигне паяк колата...
А икономическия техникум са го направили на някаква военна сграда с две вишки отпред, "Да живее учителската стачка", че да си снимат екшъни по училищата. Можеше и учителите за статисти да поканят...
Простотията на някои хора е безкрайна...

А, ти случайно да не би да караш Selespeed, че една такава често паркира при нас и все не мога да го хвана собственика да се запознаем.....

wasp
29-10-2007, 10:11

Колата ми е в Бургас за цялостно изчукване (глей как звучи) и пребоядисване. Ела да пием по бира, мани ти драскането. Не го вярвам точно от теб :)