Log in

View Full Version : Грешка на климатроника

Alfa User
26-10-2007, 13:09
Колеги, на дисплея на климатроника на една колица се изписва "Er73". Явно това е съобщение за грешка, но ако може някой да ми каже за какво става дума ? Иначе климатроника не се включва изобщо, а при подаване на контакт започва да се чува едно прицъкване от мястото под жабката (или някъде там...).

Kostadin
26-10-2007, 13:21
Колеги, на дисплея на климатроника на една колица се изписва "Er73". Явно това е съобщение за грешка, но ако може някой да ми каже за какво става дума ? Иначе климатроника не се включва изобщо, а при подаване на контакт започва да се чува едно прицъкване от мястото под жабката (или някъде там...).

плафоните в купето светят ли?

ако не погледнете бушона им, защото освен за плафоните този бушон поне при мен де е и за парното :wink:

deli77
26-10-2007, 15:49

Това прицъкване е от компютъра който се намира там, под жабката. При мен прицъква при смяна газ/бензин

monigt
26-10-2007, 20:09
Еми пробвай с сваляне на Акум. - за изчистване на грешките....

Alfa User
27-10-2007, 00:36
Плафоните си светят. А колата не е моя и нямаше време за експерименти. Просто ми се иска ако някой се е сблъсквал с подобно нещо, да сподели каква може да е причината.

Последна информация - грешката на климатроника е "Er 3" ... някой да си има идея какво е това ?

Alfa User
28-10-2007, 13:02
:?: :?: :?:

vovata
28-10-2007, 14:51
На дисплея на климатика изписва грешка при много положения,когато има изгорял датчик за външна/вътрешна темп. и разни други неща по климатика.
Някъде във форума имаше как се прави тест на климат. и грешките какво означават.